Kategorie: Člen smečky Registrován: 01.03.2009(UTC) Zpráv: 1,480 Bydliště: Černilov, Hradec Králové
Blahořečil: 1-krát Blahořečen: 5-krát v 4 příspěvcích
|
Jakubhe napsal: no ja sem taky tři tejdny stal předělávali sme dílnu takže camaro stojí venku pod plachtou ale zítra už ho tlačim dovnitř a jdu makat.
v jake to mas fazi??
|
|
|
|
Kategorie: Hledá svoje místo Registrován: 08.03.2009(UTC) Zpráv: 40 Bydliště: Příbram
|
tafna napsal: v jake to mas fazi?? No fáze je taková že stříknu spodek ješte jednou základem pak konečnym nástřikem a budka pujde na napravy a přijde na řadu to co me nejvíc nebaví příprava pod lak.
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 01.03.2009(UTC) Zpráv: 1,480 Bydliště: Černilov, Hradec Králové
|
tak tady jsou slibene fotky po piskovani. jak si urcite vsimnete kozenka ze strechy sla dolu. z duvodu rzi ktera pod ni uz zalejzala a asi ji tam davat ani nebudu. po nedeli az dodelam vsechny melouchy tak se dam do vyrezavani a zaplatovani :))) http://picasaweb.google....afna.wl/CamaroKaroserie#Upraveno uživatelem sobota 9. května 2009 18:23:40(UTC)
| Důvod úpravy: -
|
|
|
|
Kategorie: Competition Allies Registrován: 20.03.2009(UTC) Zpráv: 1,333 Bydliště: Šternberk
Blahořečen: 1-krát v 1 příspěvcích
|
tafna napsal:tak tady jsou slibene fotky po piskovani. jak si urcite vsimnete kozenka ze strechy sla dolu. z duvodu rzi ktera pod ni uz zalejzala a asi ji tam davat ani nebudu. po nedeli az dodelam vsechny melouchy tak se dam do vyrezavani a zaplatovani :))) http://picasaweb.google....afna.wl/CamaroKaroserie# Ty krávo, tak to je mazec, pěkně prorezlé...bych nechtěl vidět to své, kdybych to dal opískovat...co Buell jak jezdí?
|
|
|
|
|
hd1903 napsal: Ty krávo, tak to je mazec, pěkně prorezlé...bych nechtěl vidět to své, kdybych to dal opískovat...co Buell jak jezdí?
fakt jsem to cekal po opiskovani horsi!!!! no bulik jeste neni asi pristi vejkend. kdyby byl tak prijedu do trebice. budu ho mit pujcenyho za nejaky prace na te f450tce ale jeste to nemam dodelane.
|
|
|
|
Kategorie: Competition Allies Registrován: 20.03.2009(UTC) Zpráv: 1,333 Bydliště: Šternberk
|
tafna napsal: fakt jsem to cekal po opiskovani horsi!!!! no bulik jeste neni asi pristi vejkend. kdyby byl tak prijedu do trebice. budu ho mit pujcenyho za nejaky prace na te f450tce ale jeste to nemam dodelane. Třebíč byl dnes :-)))
|
|
|
|
|
hd1903 napsal: Třebíč byl dnes :-)))
vzdyt pisu. kdybych ho mnel tak se tam ukazu
|
|
|
|
|
tafna napsal: vzdyt pisu. kdybych ho mnel tak se tam ukazu ted večer bys tam asi už nejel.-))) pochopil bych to spíš takto: kdyby byl, přijel bych :-))))
|
|
|
|
|
hd1903 napsal: ted večer bys tam asi už nejel.-))) pochopil bych to spíš takto: kdyby byl, přijel bych :-))))
myslim si ze jsi to pochopil hned ale jen mne chytas za slovicko!!! :)))))))
|
|
|
|
|
tafna napsal: myslim si ze jsi to pochopil hned ale jen mne chytas za slovicko!!! :))))))) :-)))ne fakt nekecám nepochopil jsem, když jsi použil přítomnej čas..ale to je fuk, jen jsem tě chtěl pak trocha podráždit
|
|
|
|
Kategorie: Competition Allies Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 778 Bydliště: Střelice u Brna
Blahořečil: 1-krát Blahořečen: 3-krát v 3 příspěvcích
|
Hele zda-li by jsi potřeboval podlahu, tedy pokud jí máš prožranou, tak bych věděl o jedné tuti fruti nové. Kamarád má také Camaro z roku 1970 a prodává ji. Myslím, že říkal pravou stranu, že má na prodej. Říkal, že by byl rád, kdyby mu za to alespoň 2 000Kč někdo dal. |
HD's coming |
|
|
|
Kategorie: Hledá svoje místo Registrován: 08.03.2009(UTC) Zpráv: 40 Bydliště: Příbram
|
No hezky pěkně to sem teda nečekal že to máš až takhle sežraný ja mam kdyžtak jednu náhradní budku ba ne tu si radši nechám ale koukám že sem sehnal asi nejmín sežraný camarko .
|
|
|
|
|
Napsal: Cá Hele zda-li by jsi potřeboval podlahu, tedy pokud jí máš prožranou, tak bych věděl o jedné tuti fruti nové. Kamarád má také Camaro z roku 1970 a prodává ji. Myslím, že říkal pravou stranu, že má na prodej. Říkal, že by byl rád, kdyby mu za to alespoň 2 000Kč někdo dal. hezky!! tak se optej a za dvojku ji beru!!!!!
|
|
|
|
Kategorie: Anonymní
|
Sice nevím vo co gou ale kámoš má doma V-maxe a V-roda
|
|
|
|
|
tak zitra si jedu pro podlahu! tim dekuji Cámovi za sprostredkovani!!!! PS: kdyby jeste nekdo o nejakem tom plechu vedel tak mi prosim pisnete!!!
|
|
|
|
Kategorie: Competition Allies Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 778 Bydliště: Střelice u Brna
Blahořečil: 1-krát Blahořečen: 3-krát v 3 příspěvcích
|
Nemáš zač:-) hlavně když Ti to pomůže... |
HD's coming |
|
|
|
|
Napsal: Jí Sice nevím vo co gou ale kámoš má doma V-maxe a V-roda Tomu nevěřím, jak by někdo mohl mít japonskou a americkou motorku :-)))))))))))))))))))))
|
|
|
|
Kategorie: Vůdce smečky Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 8,306 Bydliště: Třebenice (LT)
Blahořečil: 86-krát Blahořečen: 166-krát v 144 příspěvcích
|
Pokud si to přejete, můžu dát právo moderování příspěvků autorům těchto témat.
Chudák HD, každej by ho mazal, ale když mu prostě jede huba (nebo spíš ruka), tak se nezastaví :) |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
xjohny napsal:Pokud si to přejete, můžu dát právo moderování příspěvků autorům těchto témat.
Chudák HD, každej by ho mazal, ale když mu prostě jede huba (nebo spíš ruka), tak se nezastaví :) tak jo myslim ze by se to nekdy hodilo. ne ze bych mazal prispevky hned co je nekdo napise ale po tejdnu to procistit od prispevku mimo tema neuskodi! preci jenom se k prispevkum vracim a nekdy to neni zas tak jednoduche urcity prispevek najit!
|
|
|
|
Kategorie: Vůdce smečky Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 8,306 Bydliště: Třebenice (LT)
|
DONE! Akorát doufám, že teď nemaj právo mazat úplně všichni :D Z pohledu admina to nevidim. EDIT: Tak zase zrušeno, protože to nefunguje tak jak má a je to tudíž "nebezpečné". Upraveno uživatelem pátek 15. května 2009 14:45:03(UTC)
| Důvod úpravy: - |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Koukám že já jsem chytil jedno z těch míň sežranejch kousků.
|
|
|
|
|
Napsal: Jí Koukám že já jsem chytil jedno z těch míň sežranejch kousků. Doufám, že já taky :) |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
Doufám, že já taky :)
Já to stejně budu muset předělat. Páč to mám vyvyřené špatně.
|
|
|
|
|
Když už cituješ příspěvky, tak nemazej ty Citace:....[ /quote] závorky, pak ten tvůj příspěvek dává divný smysl :) |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
V tomto fóru nemůžete iniciovat nová témata.
V tomto fóru nemůžete na témata odpovídat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy mazat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy editovat.
V tomto fóru nemůžete iniciovat průzkumy mínění.
V tomto fóru nemůžete hlasovat v průzkumech mínění.
Soubory cookie:
chevroletcamaro.cz - fórum používá soubory cookie. Pokračováním prohlížení těchto stránek vyjadřujete souhlas s jejich použitím.
Více informací
OK