|
Schovat dovnitř
|
2
|
|
|
Nechat pěkně venku
|
5
|
|
Guests can't vote. Try login or register.
|
Kategorie: Vůdce smečky Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 8,306 Bydliště: Třebenice (LT)
Blahořečil: 86-krát Blahořečen: 166-krát v 144 příspěvcích
|
Rád vyslechnu názor, zda obout moje turbínky tak, aby byly bílý písmenka na penu zvenčí (Cooper Cobra GT) nebo písmenka schovat a nechat jen čistě černou stranu pneu zvenku?? Hlasujte prosím pro nebo proti písmenkům :-) Upraveno uživatelem pondělí 11. května 2009 15:30:51(UTC)
| Důvod úpravy: - |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Anonymní
Blahořečen: 1-krát v 1 příspěvcích
|
A máš už doma všechny 4 gumy? Mě přišly zadní s písmenkama a přední bez písmenek. Takže u mě to bylo jasný.
|
|
|
|
Kategorie: Vůdce smečky Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 8,306 Bydliště: Třebenice (LT)
|
225/60 R15 jsou již na cestě, tak se uvidí... 245/60 mají písmenka, modrá, to by se kdyžtak mušílo umejt saponátem. |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
Tak písmenka dovnitř. 225/60 R15 mám taky a jsou bez písmenek. Ty zadní mám taky modré :-)
|
|
|
|
Kategorie: Kandidát smečky Registrován: 12.03.2009(UTC) Zpráv: 295 Bydliště: Brno
Blahořečil: 3-krát Blahořečen: 10-krát v 8 příspěvcích
|
Mno já bych je ve tvém případě schoval, páč písmenka venku mě přijdou vhod jen tehdy, jsou-li na kapotě nějaký pruhy nebo nápisy. U tebe mě ty písmenka venku nějak nesedí ...Samozdřejmě někomu se to líbit může, to je můj názor.
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 01.03.2009(UTC) Zpráv: 1,480 Bydliště: Černilov, Hradec Králové
Blahořečil: 1-krát Blahořečen: 5-krát v 4 příspěvcích
|
Marvel napsal:Mno já bych je ve tvém případě schoval, páč písmenka venku mě přijdou vhod jen tehdy, jsou-li na kapotě nějaký pruhy nebo nápisy. U tebe mě ty písmenka venku nějak nesedí ...Samozdřejmě někomu se to líbit může, to je můj názor. souhlasi s tvim nazorem!!!
|
|
|
|
Kategorie: Competition Allies Registrován: 20.03.2009(UTC) Zpráv: 1,333 Bydliště: Šternberk
|
Napsal: Jí Tak písmenka dovnitř. 225/60 R15 mám taky a jsou bez písmenek. Ty zadní mám taky modré :-)
Modrá barva se na to dává vždy, jako přepravní, aby se bílá hned nezasrala, sundáš to i houbičkou na nádobí :-)jsem se něco nadřel na kolech na HD, má to bílé tlusté lemy, a klasika jsou modré, pak si s tím hold musí člověk pohrát.
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Metály: Registrován: 22.03.2009(UTC) Zpráv: 704 Bydliště: Haratice p...l světa...
Blahořečil: 1-krát
|
Mě se to líbí písmenama ven-je to dravější. A každýho to hned trkne si v tom počíst a obdivovat gumy! Když už je máš-tak proč se za ně stydět? To je jako kdybys měl třeba LONSDALE triko a vzal si ho naruby aby nápis nebyl vidět.
|
|
|
|
|
Tahle nádherná 80Z má přesně stejnou kombinaci rozměrů kol, jako budu mít já. Jemu ty písmenka slušej, řekl bych. |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
Anketní otázka vyřešena, 225/60 vskutku bílá písmenka nemají :-) |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
xjohny napsal:Anketní otázka vyřešena, 225/60 vskutku bílá písmenka nemají :-) Opět má oblíbená věta... Já jsem ti to říkal
|
|
|
|
|
Napsal: Jí Opět má oblíbená věta... Já jsem ti to říkal Nojo, ty máš vždycky pravdu Tak ale... dobarvit je můžu že |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
Tak, vyrážim do pneuservisu, držte palce, ať mi to moc nepoškrábou! :) |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
V tomto fóru nemůžete iniciovat nová témata.
V tomto fóru nemůžete na témata odpovídat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy mazat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy editovat.
V tomto fóru nemůžete iniciovat průzkumy mínění.
V tomto fóru nemůžete hlasovat v průzkumech mínění.
Soubory cookie:
chevroletcamaro.cz - fórum používá soubory cookie. Pokračováním prohlížení těchto stránek vyjadřujete souhlas s jejich použitím.
Více informací
OK