Kategorie: Člen smečky Registrován: 29.04.2009(UTC) Zpráv: 762 Bydliště: Praha/Pribram
Blahořečil: 155-krát Blahořečen: 9-krát v 9 příspěvcích
|
|
|
|
|
Kategorie: Vůdce smečky Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 8,306 Bydliště: Třebenice (LT)
Blahořečil: 86-krát Blahořečen: 166-krát v 144 příspěvcích
|
Tak pánové (T/As), já jsem znám jako vcelku tolerantní člověk, ale tohle jste už trošku přehnali ne? Citace:This was a project started by Pontiac with the end goal of building a Pontiac 427 Hemi. Pontiac asked Mopar (Chrysler, Dodge, Plymouth) for help in designing it and making it work. Surprisingly, Mopar actually agreed and sent over several of the engineers that designed both the 392 and 426 Hemi. The goal of making a Pontiac Hemi succeeded but was never produced. http://en.wikipedia.org/wiki/Pontiac_V8_engine#427_Hemi_SOHC |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 01.03.2009(UTC) Zpráv: 1,480 Bydliště: Černilov, Hradec Králové
Blahořečil: 1-krát Blahořečen: 5-krát v 4 příspěvcích
|
|
|
|
|
Kategorie: Vůdce smečky Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 8,306 Bydliště: Třebenice (LT)
|
Citace:Jednalo se o projekt odstartovaný firmou Pontiac s cílem postavit motor 427 Hemi. Pontiac požádal Mopar (Chrysler) o pomoc při designování a vytváření motoru. Sdružení Mopar překvapivě souhlasilo a poslalo několik inženýrů, kteří navrhovali motory Hemi 392 a 426. Cíl Pontiacu byl splněn úspěšně, motor se ovšem nikdy nedostal do sériové výroby. |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 01.03.2009(UTC) Zpráv: 1,480 Bydliště: Černilov, Hradec Králové
|
tak to je zajimave!!!!! nemnel by nekdo z vas pro inspiraci fota motorovych prostoru? uvazuji ze misto cerne barvy dam barvu auta!
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 29.04.2009(UTC) Zpráv: 762 Bydliště: Praha/Pribram
|
..nějak mi to nedochází, what's up??
|
|
|
|
Kategorie: Competition Allies Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 778 Bydliště: Střelice u Brna
Blahořečil: 1-krát Blahořečen: 3-krát v 3 příspěvcích
|
tafna napsal:tak to je zajimave!!!!! nemnel by nekdo z vas pro inspiraci fota motorovych prostoru? uvazuji ze misto cerne barvy dam barvu auta! ták a teď ses proflákls:-) to dělá jen MOPAR! dej to do černé a neštvi se s tím:-) |
HD's coming |
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Metály: Registrován: 22.03.2009(UTC) Zpráv: 704 Bydliště: Haratice p...l světa...
Blahořečil: 1-krát
|
Trans79 napsal:Jsem rád, že se líbilo Navíc nic nám nebrání v tom, něco takového natočit, kameru na to mám a fantazii se meze nekladou Tohle se mi také líbí, v hlavní roli sundance yellow: Jo-fakt skvělý!!! Tu ruku na šaltrpáce mu celkem závidím....[-o<
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Metály: Registrován: 22.03.2009(UTC) Zpráv: 704 Bydliště: Haratice p...l světa...
|
|
|
|
|
Kategorie: Anonymní
Blahořečen: 1-krát v 1 příspěvcích
|
Trans79 napsal:Jsem rád, že se líbilo Navíc nic nám nebrání v tom, něco takového natočit, kameru na to mám a fantazii se meze nekladou Tohle se mi také líbí, v hlavní roli sundance yellow: To mi nedělej... 4 sp. manuál!!! Nutně potřebuju vyhrát 150 litrů ve sportce
|
|
|
|
Kategorie: Competition Allies Registrován: 20.03.2009(UTC) Zpráv: 1,333 Bydliště: Šternberk
|
Napsal: Jí Si děláš kozy to stojí fakt tolik?? To seš blázen, jestli to za to dáš, za to bys měl snad origo v manuálu a celé auto [-o< [-o<
|
|
|
|
Kategorie: Competition Allies Registrován: 20.03.2009(UTC) Zpráv: 1,333 Bydliště: Šternberk
|
|
|
|
|
|
Napsal: Cá ták a teď ses proflákls:-) to dělá jen MOPAR! dej to do černé a neštvi se s tím:-)
fakt jo??? ale ja bych to chtel echt!!!!
|
|
|
|
|
Trans79 napsal:..nějak mi to nedochází, what's up?? To byl vtip.... jde o to, že Pontiac zradil GM a hledal motory u Moparů :) |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
hd1903 napsal: Si děláš kozy to stojí fakt tolik?? To seš blázen, jestli to za to dáš, za to bys měl snad origo v manuálu a celé auto [-o< [-o<
V americe bych za to dal necelou polovinu. A samozřejmě že se bavíme o novejch dílech. To, co tu cenu takhle natáhlo je dovoz, clo a DPH. To víš že mě to neuvěřitelně štve. Camaro v manuálu jsem chtěl od začátku. Ale když jsem se před těmi pěti lety po něm sháněl, tak všude jen s TH 350, TH 350, TH 350 v manálu prostě nic. Tak jsem ho koupil s tím, že ho holt pak předělám. Všichni mi říkali že ho určitě nepředělám, že je to naprostá paráda a že už nic jiného než automat chtít nebudu. Tak jsem řekl že když je to taková paráda a chytne mě to, no tak tím lépe. Nebudu to muset předělávat. Výsledek je ten, že mě ten automat akorát neuvěřitelně se*e! Takže rok dva ho ještě polítám, mezi tím to snad dám vše dohromady a pak milá TH350 poletí. Jsem prostě zastánce toho že ve sportovních autech, kor v těch starejch automatická převodovka nemá co dělat.
|
|
|
|
|
Mně se naopak ten automat v Camaru líbí, mám ho rád, protože při řazení je motor pořád v tahu. Jezdí se s tím naprosto krásně. Samozřejmě na okruh to není. |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
xjohny napsal:Mně se naopak ten automat v Camaru líbí, mám ho rád, protože při řazení je motor pořád v tahu. Jezdí se s tím naprosto krásně. Samozřejmě na okruh to není. Ono nejde ani tak o ten okruh, jako spíš o to, že skrze tu spojku máš s tím autem takovej větší kontakt kterej mi tam chybí jestli mi rozumíš. Nehledě na to, že jsem se jednou kvůli tomu automatu málem rozprsknul o sloup. Jedu do takové táhlé zatáčky pod plynem na mokru, podřadilo to na 2 a už mě předběhla prdel. Ten automat mi prostě nesedí. A stím manuálem je to i taková větší brutalita. Tvrdá spojka, nadupanej motor, žádná elektronika... prostě starej nekompromisní musce car.
|
|
|
|
|
Nojo, tak taky američtí inženýři nenavrhovali ten automat, aby před nim cválalo 400 koníků, to by jim bylo hned jasné, že podřazení na mokru v zatáčce může mít fatální následky. |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
xjohny napsal: To byl vtip.... jde o to, že Pontiac zradil GM a hledal motory u Moparů :)
No tak to jooo, to mě taky mrzí, omluva by byla na místě . Pevně věřím, že to bylo jen chvilkové pomatení smyslů nebo mladická nerozvážnost
|
|
|
|
Kategorie: Competition Allies Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 778 Bydliště: Střelice u Brna
Blahořečil: 1-krát Blahořečen: 3-krát v 3 příspěvcích
|
xjohny napsal:Nojo, tak taky američtí inženýři nenavrhovali ten automat, aby před nim cválalo 400 koníků, to by jim bylo hned jasné, že podřazení na mokru v zatáčce může mít fatální následky. náhodou, americký starý automat je moc dobrá věc...dyť se dělávaly Chevelle v automatu a 454 motůrkem a nikdo si nestěžoval...já automat mám rád..okruhový jezdec nejsem a moc s tím neblázním, neměnil bych;-) |
HD's coming |
|
|
|
|
Hm to je pravda, ale snad byl ten automat jinak dimenzovaný, protože ten motor měl o dost větší krouťák, takže nebylo třeba moc podřazovat.
Nebo prostě udělal Jura chybu, stydí se to přiznat a svádí to na automat :D |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
xjohny napsal:Hm to je pravda, ale snad byl ten automat jinak dimenzovaný, protože ten motor měl o dost větší krouťák, takže nebylo třeba moc podřazovat.
Nebo prostě udělal Jura chybu, stydí se to přiznat a svádí to na automat :D S manuálem by to podřazení bylo cílené. Kdybych podřazoval. Ale tohle podřazení bylo nečekané. No a tudíš mě to i dosti vylekalo.
|
|
|
|
|
Napsal: Jí
S manuálem by to podřazení bylo cílené. Kdybych podřazoval. Ale tohle podřazení bylo nečekané. No a tudíš mě to i dosti vylekalo.
Jsem také zastáncem manuálu-ale co dělat,když jich je jak šafránu... Další musclecárka(možná někdy...) bude muset být manuál. Taková Cuda-nebo starý GTO.... Asi nesplnitelný sen...
|
|
|
|
|
wolfow napsal:Jsem také zastáncem manuálu-ale co dělat,když jich je jak šafránu... Další musclecárka(možná někdy...) bude muset být manuál. Taková Cuda-nebo starý GTO.... Asi nesplnitelný sen... Amíci jsou totiž pěkní sráči, neuměj řadit a uměj jen jezdit rovně, podle toho ta produkce pak vypadala
|
|
|
|
|
Našel jsem jedno Camaro, který jsem snad na jiném srazu neviděl, neznáte?
|
|
|
|
V tomto fóru nemůžete iniciovat nová témata.
V tomto fóru nemůžete na témata odpovídat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy mazat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy editovat.
V tomto fóru nemůžete iniciovat průzkumy mínění.
V tomto fóru nemůžete hlasovat v průzkumech mínění.
Soubory cookie:
chevroletcamaro.cz - fórum používá soubory cookie. Pokračováním prohlížení těchto stránek vyjadřujete souhlas s jejich použitím.
Více informací
OK