Kategorie: Vůdce smečky Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 8,306 Bydliště: Třebenice (LT)
Blahořečil: 86-krát Blahořečen: 166-krát v 144 příspěvcích
|
|
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Rada starších Registrován: 25.09.2012(UTC) Zpráv: 2,025 Bydliště: Hradec Kralove
Blahořečil: 18-krát Blahořečen: 27-krát v 25 příspěvcích
|
masakr, adept na nový služební auto :))) |
Repase karb. Edel-čeká Paliv. čerpadlo-čeká Chevy Camaro 79 Berlinetta Nový přírůstek Jeep Grand Cherokee 4.7 - V8 |
|
|
|
Kategorie: Kandidát smečky Registrován: 22.03.2010(UTC) Zpráv: 260 Bydliště: Karlovy Vary
Blahořečil: 13-krát Blahořečen: 6-krát v 5 příspěvcích
|
no nevim, řekl bych že ty zadné světla jsou jak z rychlezběsilího nissanu
|
|
|
|
Kategorie: Kandidát smečky Registrován: 31.03.2011(UTC) Zpráv: 365 Bydliště: Bonneville
Blahořečil: 14-krát Blahořečen: 2-krát v 2 příspěvcích
|
Co říkáte na ty světla? Styling je celkově povedenej, hlavně Z/28 (chci vědět, jak bude vypadat ve žlutej klasickej barvě), ale ty lampy... nevim, nevim. Ani ty přední se mi moc nelíběj, to už je skoro karikatura drsnýho výrazu. A kde jsou ty skvělý kulatý mlhovky? I u nový corvette se jim lampy nepovedly. Přední jsou vlastně fajn, ale ty zadky s černým rámečkem jsou strašný. Chci zpět klasický kruhový světla! Koukal jsem i na tu ZL1. Víte, že jí GT500 spráská jak psa? Četl jsem, že ten mustang je enormně rychlej. |
I Am SpeedSeeker |
|
|
|
Kategorie: Kandidát smečky Registrován: 11.02.2010(UTC) Zpráv: 195 Bydliště: 4km od xjohnyho
Blahořečil: 2-krát Blahořečen: 6-krát v 6 příspěvcích
|
GT500 je lepší akorát v přímce (má o 82 koní víc a je o 104 Kg lehčí), na okruhu je o chlup lepší ZL1 díky IRS a lepšímu podvozku + širším pneu. Já bych radši ZL1 než GT500, Chevy má pořád starej dobrej OHV. |
F-150 XL 4x4
Ex: '94 Z28, '98 Z28, '99 Z28 |
|
|
|
Kategorie: Vůdce smečky Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 8,306 Bydliště: Třebenice (LT)
|
Mně se ty zadní lampy docela líběj, je tam vidět návaznost na facelift jedničky: |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
Taky je o celých 136kg lehčí než "obyčejný" Camaro a klimatizace je tam za příplatek, v kufru není tapecírunk, chybí stereo (pouze jeden reproduktor pro systémové výstrahy). Tak tomu se dá říkat ryzí sportovní náčinní. 500 atmosférickcýh koníků si myslím docela super věc |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Kandidát smečky Registrován: 31.03.2011(UTC) Zpráv: 365 Bydliště: Bonneville
|
Přímý srovnání ZL1 a GT500 na okruhu jsem neviděl, ale GM má třeba na Nürburgringu nad ostatníma jaksi navrch. Předvedlo se tam CTS-V i Corvette ZR1, ta eliminuje na okruhu skoro cokoliv, kromě vipera ACR-X. Takže camaro asi bude fungovat. Ale stejně - byl bych asi trochu zklamanej, kdyby ho předjela GT500. Možná Hennessey by se mohla postarat o trochu toho dopingu pod kapotou. Myslim, že nikdo, ani na rovince, nechce bejt v ZL1 předjetej mustangem, když má bejt tim malým zvířátkem, co se krmí vybranou stravou z divoce žijících koní, ne? Ta inspirace je jasně vidět, taky v tom vidim starý camaro, ale mohli to udělat o chlup jinak. Sám nevim co mi tam vadí, ale trochu mi to připomíná auta z východu. Jinak detaily na kastli Z/28 jsou supr, vypadá to na finální verzi, tak snad to protlačej do výroby i s tim hyperracingtuner lízátkem pod nárazníkem :-) |
I Am SpeedSeeker |
|
|
|
|
Hmm, tak atmosferickejch 500 koní je chutná krmě. Navíc oceňuju snahu vyházet nepotřebný harampádí. Nižší hmotnost = vyšší rychlost. Rovnice mi ve škole nikdy nešly, ale tejhle rozumim jasně :-) |
I Am SpeedSeeker |
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Metály: Registrován: 25.02.2010(UTC) Zpráv: 1,118 Bydliště: Smečno
Blahořečil: 26-krát Blahořečen: 8-krát v 8 příspěvcích
|
no to přední hrablo na sníh bych tam asi fakt nechtěl
|
|
|
|
|
Já jsem z toho hrabla zas úplně vedle. Pro mě je to závodnickej fetiš a to je velice uspokojivý. Ale z masky a zadních světel jsem trochu zklamanej. Vepředu nemá ty světelný zlý obruče, jen nějakej rozplizlej tvar :-/ |
I Am SpeedSeeker |
|
|
|
Kategorie: Kandidát smečky Registrován: 22.03.2010(UTC) Zpráv: 260 Bydliště: Karlovy Vary
Blahořečil: 13-krát Blahořečen: 6-krát v 5 příspěvcích
|
xjohny napsal:Mně se ty zadní lampy docela líběj, je tam vidět návaznost na facelift jedničky: Nojo máš pravdu, že tam ten náznak je. Předtim jsem si toho nevšim Jen kdyby nebyly zaroh.
|
|
|
|
|
Hmm, to možná bude důvod, proč mi vaděj... |
I Am SpeedSeeker |
|
|
|
|
|
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
|
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 29.10.2009(UTC) Zpráv: 1,285 Bydliště: Letohrad, Praha
Blahořečil: 18-krát Blahořečen: 12-krát v 12 příspěvcích
|
Za mě to je sice hezký, ale vede 5th gen před faceliftem :) Z boku je silueta moc pěkná, ale podle mě je moc "stejná jako ostatní" ta palubka, nízká maska s brutální dírou pod ní vypadá jak inspirovaná Fordem, miniaturní zadní boční okýnka už mohli zrovna vynechat... nicméně jezdit to asi bude zas o kus líp no :) |
|
|
|
|
|
Jo, je to takový na můj vkus překomplikovaný, aspoň předek. 5th gen je designově čistší bych řekl. Ale chce to vidět živě, si myslim že do roka se na nějakym srazu objeví :) |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Kandidát smečky Registrován: 09.08.2013(UTC) Zpráv: 349 Bydliště: Novy Knin, Okres PB
Blahořečil: 1-krát Blahořečen: 11-krát v 11 příspěvcích
|
:-) |
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 14.01.2012(UTC) Zpráv: 977 Bydliště: Letohrad
Blahořečil: 14-krát Blahořečen: 12-krát v 12 příspěvcích
|
Mě to přijde nějak málo nový. Vždycky byla další generace výrazně jiná a tohle vypadá jako další facelift s přifouklejma tvarama. A kdybych neznal Camaro, tak bych klidně věřil, že je to bodykit na Vette. No, uvidíme v reálu, třeba se mi bude líbit víc. U Vette to tak bylo. |
Firebird ´87 V6 T-top manuál |
|
|
|
|
Ona je to nová generace hlavně technikou a interiérem. Design se předtím prodával dobře, tak proč ho zásadně měnit. Bohužel no, taky bych radši viděl něco odvážnějšího. |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Rada starších Registrován: 25.09.2012(UTC) Zpráv: 2,025 Bydliště: Hradec Kralove
Blahořečil: 18-krát Blahořečen: 27-krát v 25 příspěvcích
|
Napsal: Standa Mě to přijde nějak málo nový. Vždycky byla další generace výrazně jiná a tohle vypadá jako další facelift s přifouklejma tvarama. A kdybych neznal Camaro, tak bych klidně věřil, že je to bodykit na Vette. No, uvidíme v reálu, třeba se mi bude líbit víc. U Vette to tak bylo. Vette naživo mě zklamala, svou velikostí, připadala mi jak angličák :( jinak pěkná, to jo |
Repase karb. Edel-čeká Paliv. čerpadlo-čeká Chevy Camaro 79 Berlinetta Nový přírůstek Jeep Grand Cherokee 4.7 - V8 |
|
|
|
|
No musim říct, že Vette naživo mi taky přišla nějak moc plastová. Na propagačních materiálech vypadá líp. Ale třeba to u Camara bude zase obráceně |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
V tomto fóru nemůžete iniciovat nová témata.
V tomto fóru nemůžete na témata odpovídat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy mazat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy editovat.
V tomto fóru nemůžete iniciovat průzkumy mínění.
V tomto fóru nemůžete hlasovat v průzkumech mínění.
Soubory cookie:
chevroletcamaro.cz - fórum používá soubory cookie. Pokračováním prohlížení těchto stránek vyjadřujete souhlas s jejich použitím.
Více informací
OK