Kategorie: Člen smečky Registrován: 24.05.2010(UTC) Zpráv: 506 Bydliště: Ostrava
Blahořečil: 11-krát Blahořečen: 16-krát v 12 příspěvcích
|
xjohny napsal:Takže až tě ošplíchne protijedoucí náklaďák louží, tak pro ně honem poběžíš do kufru, namontuješ a setřeš? :-) Kdyz me osplichne nakladak tak budu stejne uz davno mrtvy jelikoz dostanu infarkt ze me nekdo zaspinil auto :) a hlavne ja mam od zmameho co jezdi rally takove jakoby mydlo a to napatlas na okno samozrejme to nejde videt a na tom se neudrzi nic ani financni urad, samozrejme to sterace a odstrikovace nenahradi ale ja vyjedu jen +20C* 0% vlhkosti 100% nivea :) |
STATUS: Mááááááááááááááááááááááám ho!!! I když v legu ... ale máááám ho :)
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 14.01.2012(UTC) Zpráv: 977 Bydliště: Letohrad
Blahořečil: 14-krát Blahořečen: 12-krát v 12 příspěvcích
|
To budeš mydlit skla před každou jízdou, nebo to vydrží dýl? Já používám Flash-off a ten funguje dobře přes 2 měsíce. Ale takový situace jako jemně rozprášená voda od auta přede mnou to úplně nedává. A při sklonu skla u 1. gen. to bude spolehlivě fungovat při rychlosti tak od kila. |
Firebird ´87 V6 T-top manuál |
|
|
|
Kategorie: Vůdce smečky Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 8,306 Bydliště: Třebenice (LT)
Blahořečil: 86-krát Blahořečen: 166-krát v 144 příspěvcích
|
Potvrzují že tekutý stěrače na dvojkovým Čamaru kvůli malému sklonu okna moc nefungujou. |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 24.05.2010(UTC) Zpráv: 506 Bydliště: Ostrava
|
Chlapi ja než to složim tak nebude už na světě ani dešť :D nesmite byt takovi pesimisté ... zkusime uvidime nepujde nasadíme |
|
|
|
|
|
Nedělal jste už někdo RATOSERII na camaro? mimo jiné jsem si udělal nové pačky k volantu ty stare byly zničene a umělohmotné tak budou chromované :) zatim jsou bez upravy musí se tam jeste dodělat ta nožka a pochromovat |
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 04.11.2009(UTC) Zpráv: 1,016 Bydliště: Leopoldov
Blahořečil: 1-krát Blahořečen: 13-krát v 10 příspěvcích
|
Zdenek, mohol si to urobit z nerezovej gulatinky a mal by si po starosti s chromovanim.
|
|
|
|
|
Adam66 napsal:Zdenek, mohol si to urobit z nerezovej gulatinky a mal by si po starosti s chromovanim. Ja spatne napsal "nechal jsem si vyrobit", soustruh jsem mel takovy maly doma ale vubec jsem nevedel co s tim, talze me to udelal pan tady za lahvinku slivovice, ani me nenapadlo mi rict jedtli to neudela z nerezu :/ |
|
|
|
|
Kategorie: Kandidát rady starších Registrován: 14.05.2011(UTC) Zpráv: 1,564
Blahořečil: 6-krát Blahořečen: 24-krát v 21 příspěvcích
|
adam ma svatou pravdu nejlepsi je nerez a to i na ruzny drzacky a udelatka.odpada lakovani.
|
|
|
|
|
Dlouho jsem tu nic nepsal jelikož už skoro 3 mesice čekám na karosáře camaro je rozebrane do posledniho šroubku ... takže zatím nakupuji díly a v mysli tvořim projekty :) koupil jsem si DSE subframe connector díly na karosařksou (nejsou tam všechny) + DSE mount bushings rotoserie hydrobooster ten jsem sehnal v polsku :) tohle se zatim stavi v garaži konečně jsou hotové brzdy - ale chci je prodat, takže kdyby měl nekdo zájem mam k tomu i nove kotouče, destičky, stainles hadice, i nerezove redukce vpředu bude toto 6pistky z Z06 a jeste jsem si nechal nakreslit svuj "projekt" Upraveno uživatelem čtvrtek 6. června 2013 12:48:29(UTC)
| Důvod úpravy: - |
|
|
|
|
Kategorie: Vůdce smečky Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 8,306 Bydliště: Třebenice (LT)
|
Dívá se na to moc hezky no. Už abys to tam montoval co :) |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 04.11.2009(UTC) Zpráv: 1,016 Bydliště: Leopoldov
|
Na to som zvedavy. To bude pecka pane!!!
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Metály: Registrován: 25.02.2010(UTC) Zpráv: 1,118 Bydliště: Smečno
Blahořečil: 26-krát Blahořečen: 8-krát v 8 příspěvcích
|
já snad taky začnu druhej projekt :D
|
|
|
|
Kategorie: Kandidát rady starších Registrován: 14.05.2011(UTC) Zpráv: 1,564
Blahořečil: 6-krát Blahořečen: 24-krát v 21 příspěvcích
|
|
|
|
|
|
Zdenek, co si chcel chromovat na cierno,tak ma napadlo hlinikove diely daj cierny elox.
|
|
|
|
|
Adam66 napsal:Zdenek, co si chcel chromovat na cierno,tak ma napadlo hlinikove diely daj cierny elox. No zatim presne nevim ale urcite chci vymenit nebo zrenovovat dily co jsou ve chromu a uz reznou ac jsou nove, ten elox me nenapadl |
|
|
|
|
|
Jo, v černým eloxu mám od Adama66 udělanou hlavici řadičky a je to super. |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
Mám dneska asi den blbec mohl bych poprosit nekoho aby me to prelozil nejak srozumitelně :D hledam novy diferák a našel jsem tenhle inzerát "Nicely built GM 8.5" 10 bolt rear end. Strange spool. Strange 3.73 ring and pinion. Strange 33 spline axles. Strange c-clip eliminators. Moser cover. 5x4.75" studs. Slightly narrowed to 54-1/4" flange to flange. Ring and pinion are brand new. Everything else has 28 passes in a n/a sbc car. Fresh assembly and paint. $850." Akorát jsem z něj jelen :) Díky za pomoc |
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 22.11.2009(UTC) Zpráv: 1,135 Bydliště: Ústí nad Orlicí
Blahořečil: 5-krát Blahořečen: 2-krát v 2 příspěvcích
|
a co na nem nechapes, vsechno je v nem zesilene, je opiskovany a nabarveny |
Chevrolet Camaro '79 Buick Century Estate Wagon '89
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 29.10.2009(UTC) Zpráv: 1,285 Bydliště: Letohrad, Praha
Blahořečil: 18-krát Blahořečen: 12-krát v 12 příspěvcích
|
Kde tam píše o něčem zesíleným a kde o pískování? |
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Metály: Registrován: 25.02.2010(UTC) Zpráv: 1,118 Bydliště: Smečno
Blahořečil: 26-krát Blahořečen: 8-krát v 8 příspěvcích
|
Píše tam o pár zesílenej částí a v poslední větě že je to čerstvě smontováno a natřeno.těsně před cenou
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 22.11.2009(UTC) Zpráv: 1,135 Bydliště: Ústí nad Orlicí
Blahořečil: 5-krát Blahořečen: 2-krát v 2 příspěvcích
|
Jirka_z28 napsal:Kde tam píše o něčem zesíleným a kde o pískování? Dobre piskovani tam nepise, ale ze to je cerstve smontovano a natreno a jinak tam pise ze je zesilena hruska s talirem, zesilenej diferak, lepsi C eliminatory aby nevypadli poloosy... nevim co tam nechapes.. |
Chevrolet Camaro '79 Buick Century Estate Wagon '89
|
|
|
|
|
Já to chápu to co píšete... mě jde spíše o vysvětleni proč tam píše o tom zůžení...
Everything else has 28 passes in a n/a sbc car ... a tohle mě nedava smysl |
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 14.01.2012(UTC) Zpráv: 977 Bydliště: Letohrad
Blahořečil: 14-krát Blahořečen: 12-krát v 12 příspěvcích
|
Zúžení je asi proti standardní nápravě kvůli použití širších kol. Těch 28 průjezdů chápu jako použití v autě při testech na čtvrtmíli, ale moudrej z toho taky nejsem. |
Firebird ´87 V6 T-top manuál |
1 uživatel blahořečil Standa za tento úžasný příspvěvek.
|
|
|
|
Standa napsal:Zúžení je asi proti standardní nápravě kvůli použití širších kol. Těch 28 průjezdů chápu jako použití v autě při testech na čtvrtmíli, ale moudrej z toho taky nejsem. Asi to tak bude protože mě něco podobného napsal Tomcat na fcb "Ma za sebou 28 startov na dragstripe a 3.73 je prevod trochu do pomala bolo by dobre to kombinovat s 5 rychlostnou převodovkou!" asi to není pro me to prave ořechové |
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 29.10.2009(UTC) Zpráv: 1,285 Bydliště: Letohrad, Praha
Blahořečil: 18-krát Blahořečen: 12-krát v 12 příspěvcích
|
sejki napsal:Dobre piskovani tam nepise, ale ze to je cerstve smontovano a natreno a jinak tam pise ze je zesilena hruska s talirem, zesilenej diferak, lepsi C eliminatory aby nevypadli poloosy... nevim co tam nechapes.. No, tak asi nechápu... Jestli myslíš "strange", tak to by normálně znamenalo "zvlážtní". Neplést se "strong", což je "silný". Jenže tady píše "Strange" s velkým písmenem, takže je to název firmy... a když to hodíš do googlu -> http://www.strangeengineering.net/ |
|
|
|
|
V tomto fóru nemůžete iniciovat nová témata.
V tomto fóru nemůžete na témata odpovídat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy mazat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy editovat.
V tomto fóru nemůžete iniciovat průzkumy mínění.
V tomto fóru nemůžete hlasovat v průzkumech mínění.
Soubory cookie:
chevroletcamaro.cz - fórum používá soubory cookie. Pokračováním prohlížení těchto stránek vyjadřujete souhlas s jejich použitím.
Více informací
OK