Kategorie: Vůdce smečky Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 8,306 Bydliště: Třebenice (LT)
Blahořečil: 86-krát Blahořečen: 166-krát v 144 příspěvcích
|
Jak už jsem psal před chvilkou o kus vedle, rád bych se pochlubil novým přírůstkem do rodiny Je to 2001 Chevy Tahoe LT, 5.3 V8 Vortec LM7. Přikládám obrázek, který dosvědčuje nutnost koupit si rodinné auto, abych v tom mohl vozit i psa. A tady se bude navždy zobrazovat aktuální průměrná spotřeba, snad se tím vyhnu každodenním otázkám "kolik to žere?" ~ Upraveno uživatelem středa 8. ledna 2014 12:42:11(UTC)
| Důvod úpravy: - |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Rada starších Registrován: 25.09.2012(UTC) Zpráv: 2,025 Bydliště: Hradec Kralove
Blahořečil: 18-krát Blahořečen: 27-krát v 25 příspěvcích
|
Fešák, to já v tom mám karmu :)))) |
Repase karb. Edel-čeká Paliv. čerpadlo-čeká Chevy Camaro 79 Berlinetta Nový přírůstek Jeep Grand Cherokee 4.7 - V8 |
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 29.10.2009(UTC) Zpráv: 1,285 Bydliště: Letohrad, Praha
Blahořečil: 18-krát Blahořečen: 12-krát v 12 příspěvcích
|
Já už jsem ho viděl na fb, takže to není takový překvápko, ale přeju, ať slouží! Jizbice jedeš tímhle nebo Camarem nebo podle počasí? A abych nezapomněl - "kolik to žere?" :D |
|
|
|
|
Kategorie: Vůdce smečky Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 8,306 Bydliště: Třebenice (LT)
|
Chtěl jsem tímhle, ale prvotní investice vč. přihlašování stáhly moji provozní měsíční pokladničku ke dnu, tak ještě uvidím. Předběžně nezávazně se hlásím na sobotu :)
Teď budu mít super výhodu, že si nebudu muset vybírat sraz podle počasí :-D
MartinG: Myslíš LPG? |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Rada starších Registrován: 25.09.2012(UTC) Zpráv: 2,025 Bydliště: Hradec Kralove
|
|
Repase karb. Edel-čeká Paliv. čerpadlo-čeká Chevy Camaro 79 Berlinetta Nový přírůstek Jeep Grand Cherokee 4.7 - V8 |
|
|
|
Kategorie: Kandidát rady starších Registrován: 14.05.2011(UTC) Zpráv: 1,564
Blahořečil: 6-krát Blahořečen: 24-krát v 21 příspěvcích
|
Ten by se mi taky libil.me se tuhle nejakej chytrak ptal kolik zere kamaro tak sem mu rekl ze 6 nafty.sklapnul a odkracel.
|
|
|
|
Kategorie: Kandidát smečky Registrován: 11.02.2010(UTC) Zpráv: 195 Bydliště: 4km od xjohnyho
Blahořečil: 2-krát Blahořečen: 6-krát v 6 příspěvcích
|
Je to krasavec, ještě jednou gratuluji! Musíme někdy udělat společné foto, když nám tu ty Chevrolety přibývají. Jestli pojedeš do Jizbice v sobotu, tak se přidám do kolony. |
F-150 XL 4x4
Ex: '94 Z28, '98 Z28, '99 Z28 |
|
|
|
|
Já bohužel budu muset taky jít do kompromisu a udělat z toho karmu, ale snad to dobře dopadne a pak to bude jezdit skoro zadarmo :) Ty už jsi to s tím koupil nebos to nechal dělat?
adam: Pošli mi kdyžtak do SZ telefonní číslo pro případnou domluvu "kolony". To co mám asi není aktuální (720380xxx) |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
Už sem to s tím koupil ale jelikož to je sekvence tak to jezdi skvěle, předtímna T&C co jsem měl byl jen vstřik do sání a to dělalo pořád problémy. Jestli do toho chceš dávat plyn tak potěš klobás je to ranec na V8, to se ti ani nemůže zaplatit, záleží kolik s tím nalítáš kiláků. Ale počítej s tím, že na LPG ti spotřeba vzroste, jede to stejně ale plyn stojí polovinu benzínu. Ale Tahoe super pěkná volba, já potřeboval 3 lavice za sebou tak sem šel do T&C. Upraveno uživatelem pátek 5. dubna 2013 16:57:03(UTC)
|
|
|
|
Tohle má v některý výbavě taky 3 lavice, ale tak podle toho jsem to vybírat nemohl. Až budou tři řady sedadel aktuální, tak se kouknu po Burbanovi :-D Ta přestavba se pohybuje 35-60 tisíc, je to ranec no, ale s takovou investicí jsem počítal do celkový ceny auta. Já najezdím ročně do 25ti tisíc, takže by se mi to mělo tak za 2 roky vrátit. Všechno už to mám měsíce propočítaný tam a sem :) Upraveno uživatelem pátek 5. dubna 2013 17:17:01(UTC)
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
25 K to se ti vyplatí, do toho di, já mám ještě služebního ropáka, takže nevím čím dřív jezdit. |
|
|
|
Kategorie: Kandidát rady starších Registrován: 14.05.2011(UTC) Zpráv: 1,564
Blahořečil: 6-krát Blahořečen: 24-krát v 21 příspěvcích
|
u nas je frajer co mi do cherokeeho udelal sekvencni plyn na 6ti valec za 15 tisic se zarukou na 2 roky vcetne razitka do technicaku.rikal ze to posklada ze starsich veci ale zadny starsi veci sem tam nenasel.vstriky nadrz ridici jednotka vsechno novy a uz to funguje 2 rok bez jedinyho problemu.kdyby neco rad dam kontakt.
|
|
|
|
|
Jo, když to neudělá žádnej patlal, tak je to spolehlivý. Já mám vyhlídnutého jednoho kluka tady poblíž. Tak jen doladit detaily a asi to tam odvezu. |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 25.07.2011(UTC) Zpráv: 836 Bydliště: taková řiť světa kousek od Brna
Blahořečil: 10-krát Blahořečen: 10-krát v 9 příspěvcích
|
Týjo, pořídil sis slušnou káru a takhle podle popisu a fotek vypadá dobře. Ať ti dobře slouží. |
Pontiac Firebird 1987 (305cui V8 carb A/T) Klimatizace: WIP Potahy sedaček: Oprava Alarm: Chtělo by to opravit
|
|
|
|
Kategorie: Kandidát smečky Registrován: 31.03.2011(UTC) Zpráv: 365 Bydliště: Bonneville
Blahořečil: 14-krát Blahořečen: 2-krát v 2 příspěvcích
|
Hmm, co jinýho by to mohlo bejt než zase Chevy. Vypadá dobře. LPG je dobrej nápad, někdo se tomu směje, ale co dělat v dnešní době. Pořád si pohrávám s myšlenkou sehnat Caprice, hodit to tam a tu bych pak používal jako daily car. |
I Am SpeedSeeker |
|
|
|
|
Di do plynu ani nepřemejšlej já jezdím sedmimístbým 4litrem v plný náloži za prachy jak kdybych měl Octavku |
|
|
|
|
Jo, ve středu s tim jedu do jedný dílny, kde vypadá, že tomu kluk hodně rozumí. A bude mít i revize zdarma, takže super.
Vyjde to asi na 36+- a protože jsem s cca 40ti tisící navíc počítal už při koupi auta, tak je to v pohodě :) |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
Dobrá cena za V8, vidíš připoměl si mi že musím na revizi, do měsíce na STK to zas bude keců :( že to nesplňuje tohle a tamto |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
Nádrž pod auto místo rezervy. Možná se tam vleze 96ti-litrová. |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
Taky to tak mám, vozím místo rezervy sadu na opravy |
|
|
|
Kategorie: Kandidát smečky Registrován: 12.03.2009(UTC) Zpráv: 295 Bydliště: Brno
Blahořečil: 3-krát Blahořečen: 10-krát v 8 příspěvcích
|
Z jakýho důvodu ten zadní stěrač parkuje mimo okno?
|
|
|
|
|
nebude vono se vzadu votvírat zvlášť jen okno ? aby se nemuselo zvedat celý víko ? |
|
|
|
|
Jojo, zadní okno je samostatně výklopné. |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
V tomto fóru nemůžete iniciovat nová témata.
V tomto fóru nemůžete na témata odpovídat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy mazat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy editovat.
V tomto fóru nemůžete iniciovat průzkumy mínění.
V tomto fóru nemůžete hlasovat v průzkumech mínění.
Soubory cookie:
chevroletcamaro.cz - fórum používá soubory cookie. Pokračováním prohlížení těchto stránek vyjadřujete souhlas s jejich použitím.
Více informací
OK