Kategorie: Rada starších Registrován: 25.09.2012(UTC) Zpráv: 2,025 Bydliště: Hradec Kralove
Blahořečil: 18-krát Blahořečen: 27-krát v 25 příspěvcích
|
Máš fuj Avatara, i slza by ukápla :( mizim cus zejtra Tahoe snad poznám tak se zkusím přihlásit, když už se neznáme osobně :)) |
Repase karb. Edel-čeká Paliv. čerpadlo-čeká Chevy Camaro 79 Berlinetta Nový přírůstek Jeep Grand Cherokee 4.7 - V8 |
|
|
|
Kategorie: Vůdce smečky Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 8,306 Bydliště: Třebenice (LT)
Blahořečil: 86-krát Blahořečen: 166-krát v 144 příspěvcích
|
To je otázka jestli u něj budu, protože bůhví, kde mě nechají stát... Upraveno uživatelem pátek 12. dubna 2013 20:56:59(UTC)
| Důvod úpravy: - |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Hledá svoje místo Registrován: 25.08.2012(UTC) Zpráv: 50 Bydliště: Most/Praha
|
Tak pak hlaš zkušenosti s tím chlapíkem přes LPG ;)
|
|
|
|
Kategorie: Vůdce smečky Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 8,306 Bydliště: Třebenice (LT)
|
Chceš tam dát fajráka? :D |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Kandidát rady starších Registrován: 14.05.2011(UTC) Zpráv: 1,564
Blahořečil: 6-krát Blahořečen: 24-krát v 21 příspěvcích
|
tak tahoe sem omrknul a tada moc se mi libi no a nastavajicim rodicum preju at to probehne hladce a obvzlaste johnymu ze maximalne to s nim sekne.
|
|
|
|
|
Věřím že ne hele, ale člověk nikdy neví :D Díky. |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Rada starších Registrován: 25.09.2012(UTC) Zpráv: 2,025 Bydliště: Hradec Kralove
|
Jinak Tahoe mooc pěkný, gratuluju kdyby bylo v době když jsem kupoval T&C šel bych do něj taky |
Repase karb. Edel-čeká Paliv. čerpadlo-čeká Chevy Camaro 79 Berlinetta Nový přírůstek Jeep Grand Cherokee 4.7 - V8 |
|
|
|
|
Čím déle ho mám, tím víc chci Suburbana, tak snad jako příští auto :-)) Taky se mi zdá, že se mi začínaj líbit i Eskalády čemuž se trochu divim, protože jsem je donedávna tak nějak "nesnášel". Asi stárnu |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
S Escalade sem jezdil a vůůůůůůůůůbec to nebyl špatnej vagon |
|
|
|
Kategorie: Hledá svoje místo Registrován: 25.08.2012(UTC) Zpráv: 50 Bydliště: Most/Praha
|
Fajráka snad ani ne, ale třeba chystám nějaký překvapení :o))) taky jsem měl to štěstí Escalade prohnat - V8 hybrid a bylo to docela fajn ;)
|
|
|
|
|
Nepiš sem zakázaný slova jako je nafta, plyn a hybrid :))) |
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 25.07.2011(UTC) Zpráv: 836 Bydliště: taková řiť světa kousek od Brna
Blahořečil: 10-krát Blahořečen: 10-krát v 9 příspěvcích
|
Já myslel, že plyn je povolenej... |
Pontiac Firebird 1987 (305cui V8 carb A/T) Klimatizace: WIP Potahy sedaček: Oprava Alarm: Chtělo by to opravit
|
|
|
|
|
Plyn je ostuda, ale pro mě nutné zlo. Ale třeba dostanu brzo práci snů a zase to z toho auta vyhodim :-D |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
Dobře, už se to nikdy nestane :D Ale ne, plyn u některých aut chápu a hybridy jsou většinou blbost (ale není hybrid jako hybrid :)). A když už jsme u alternativních paliv, nějakou dobu jsem využíval služeb Opelu Ampera a elektrického Smartu.
Že mě tu necháte? :D
|
|
|
|
|
Jako tady nejsme asi nijak zásadoví co se týče pohonu aut. Sám provozovatel fóra donedávna jezdil v ropácích :))
Jinak hybridy beru jako přídavnej výkon a nižší spotřebu ve městě. Ale bojim se u nich co s baterkama po řekněme 100-150t km. Vůbec nevím jak jsou na tom bazarový hybridy s prodejností. |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
Tak když už se tady přiznáváme:)) tak sluyžebáka mám ropáka a daily na plyn, ale kdo by si dal plyn do Camara toho bych popravil :)) |
|
|
|
|
Bohužel, už jsem na mobile.de viděl i 1st gen. Camaro na LPG :( Jasně, nejde o to, čím člověk musí jezdit, ale o to, co by si pro sebe reálně koupil :)
|
|
|
|
|
To je zajímavý a děsivý, ale koneckonců proč ne Ono to LPG motoru nijak neublíží, snad jedině dát pozor na přímaz ventilů a bohatost směsi. Vyndat to jde vždycky a relativně snadno. Třeba s tím jezdil každej rok do Vasteras a jinde po dálných evropách, takže mu to lezlo moc do peněz :) |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Na dobré cestě Registrován: 27.11.2009(UTC) Zpráv: 78 Bydliště: Plzeň
Blahořečil: 1-krát
|
a co E85 ,taky to musí fungovat
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Metály: Registrován: 25.02.2010(UTC) Zpráv: 1,118 Bydliště: Smečno
Blahořečil: 26-krát Blahořečen: 8-krát v 8 příspěvcích
|
za sebe E85 nedoporučuju.a na starší auto vůbec.Možná na nějaký novější ale max do 1:1 s naturálem
|
|
|
|
Kategorie: Kandidát rady starších Registrován: 14.05.2011(UTC) Zpráv: 1,564
Blahořečil: 6-krát Blahořečen: 24-krát v 21 příspěvcích
|
ja sem zastance plynu v holansku je hodne aut na plyn no a musim rict ze kdybych ja socka nemel v jeepu lpg tak bych si ty provozni naklady nemohl dovolit.pro nekoho sem mozna lacinej pozer ale je pro me prijatelnejsi jezdit za 15 plynu stylove nez za 6 nafty obycejne.no a v kamarech ho nemam.
|
|
|
|
Kategorie: Kandidát smečky Registrován: 31.03.2011(UTC) Zpráv: 365 Bydliště: Bonneville
Blahořečil: 14-krát Blahořečen: 2-krát v 2 příspěvcích
|
Tak to jsem lacinej pozér nejspíš taky :-D A co se týče E85, slyšel jsem, že tohle palivo může bejt potenciálně nebezpečný pro provoz z hlediska možný koroze dílů, protože na sebe váže vodu. Chápu to správně bo mě opravte :-) |
I Am SpeedSeeker |
|
|
|
|
Jojo, E85 je k systémům který na to nejsou stavěný poměrně agresivní věc. Má větší odmašťovací schopnost jak benzín, může žrát starší hadičky, které na to nejsou stavěné. Spotřeba navíc stoupne o 10% a je potřeba vyřešit bohatost směsi, jinak to jezdí moc chudý a můžou se podpalovat ventily. Celková úspora na palivu, která už takhle není moc vysoká se ztratí v přidaných nákladech.
Jinak Tahoun už je na montáži LPG, nechám si tam přidat pro jistotu i přídavné mazání ventilů (Flashlube nebo podobné), neni to nijak výrazná investice navíc a za pocit jistoty to asi stojí :) |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ucházející cena, stačí na to hodit jiný palice a máš dobrej small-block :-) |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
V tomto fóru nemůžete iniciovat nová témata.
V tomto fóru nemůžete na témata odpovídat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy mazat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy editovat.
V tomto fóru nemůžete iniciovat průzkumy mínění.
V tomto fóru nemůžete hlasovat v průzkumech mínění.
Soubory cookie:
chevroletcamaro.cz - fórum používá soubory cookie. Pokračováním prohlížení těchto stránek vyjadřujete souhlas s jejich použitím.
Více informací
OK