chevroletcamaro.cz - fórum
»
Jiné
»
Bazar
»
Camara a Firebirdy na prodej
Kategorie: Rada starších Registrován: 25.09.2012(UTC) Zpráv: 2,025 Bydliště: Hradec Kralove
Blahořečil: 18-krát Blahořečen: 27-krát v 25 příspěvcích
|
|
Repase karb. Edel-čeká Paliv. čerpadlo-čeká Chevy Camaro 79 Berlinetta Nový přírůstek Jeep Grand Cherokee 4.7 - V8 |
|
|
|
Kategorie: Rada starších Registrován: 25.09.2012(UTC) Zpráv: 2,025 Bydliště: Hradec Kralove
|
|
Repase karb. Edel-čeká Paliv. čerpadlo-čeká Chevy Camaro 79 Berlinetta Nový přírůstek Jeep Grand Cherokee 4.7 - V8 |
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 24.05.2010(UTC) Zpráv: 506 Bydliště: Ostrava
Blahořečil: 11-krát Blahořečen: 16-krát v 12 příspěvcích
|
Problem aut z polska je ten ze všechny jsou v USA takže je naživo vidiš až při koupi a ještě v te ceně neni doprava, clo a jejich dph tuším 8% jinak zase typická česká nátura alias podnikatelské hovado našel jsem tenhle inzerát bazos.cz pánovi jsem napsal email jelikož mě opravdu zajimalo to chevelle a docela jsem nad ním uvažoval .. tak jsem napsal zda li by me mohl napsat o tom autě neco více v jakem je stavu atd. a přišla mě odpověd bez oslovení či podpisu ... "auta jsou po renovaci, fotky posílam jen važnym zajemcum" ... opravdu skvělé jednání ... takže at si ho dotyčny pán umístí tam kde i slunce nesvití... Upraveno uživatelem pondělí 29. dubna 2013 21:59:55(UTC)
| Důvod úpravy: - |
STATUS: Mááááááááááááááááááááááám ho!!! I když v legu ... ale máááám ho :)
|
|
|
|
Kategorie: Hledá svoje místo Registrován: 25.08.2012(UTC) Zpráv: 50 Bydliště: Most/Praha
|
Koukám, že i ty fotky v inzerátu jsou spíš "ilustračky" :)
|
|
|
|
Kategorie: Kandidát smečky Registrován: 31.03.2011(UTC) Zpráv: 365 Bydliště: Bonneville
Blahořečil: 14-krát Blahořečen: 2-krát v 2 příspěvcích
|
Má tu někdo auto dovezený z USA? |
I Am SpeedSeeker |
|
|
|
Kategorie: Prodal Forda
Blahořečil: 1-krát
|
Spíš tak pro zajímavost, nevíte někdo, kam se podělo to červený dvojkový Camaro s řadovou šestkou a manuálem? Mělo to ještě chromovaný nárazníky :-) |
Je to Ford. A dokud to nebude Ford se čtyřválcem, turbem foukanej, tak to bude krok vedle. '90 & '89 Lincoln Continental. |
|
|
|
Kategorie: Kandidát smečky Registrován: 22.03.2010(UTC) Zpráv: 260 Bydliště: Karlovy Vary
Blahořečil: 13-krát Blahořečen: 6-krát v 5 příspěvcích
|
myslíš toto? poslední známá adersa jsou Semily
|
|
|
|
|
Jo, přesně tohle. Naposledy jsem ho zachytil v inzerci loni napodzim, prý tomu někdo ukradl sajdpajpy, sklo bylo prasklý a kdovíco ještě... |
Je to Ford. A dokud to nebude Ford se čtyřválcem, turbem foukanej, tak to bude krok vedle. '90 & '89 Lincoln Continental. |
|
|
|
Kategorie: Vůdce smečky Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 8,306 Bydliště: Třebenice (LT)
Blahořečil: 86-krát Blahořečen: 166-krát v 144 příspěvcích
|
To prasklý čelní sklo se s tím vleče snad od doby, kdy to vyjelo z linky :) O sidepipech jsem taky něco slyšel, ale tak co, stejně jsou lepší vejfuky dozádu :D |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
Jo, lepší jsou klasický vejfuky dozadu. Jen mě zajímalo, jestli o něm někdo nevíte. Zrovna dělám výprodej svých šmejdů, který nikdo nechce, a už mě zase bere zvědavost. :D |
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 29.10.2009(UTC) Zpráv: 1,285 Bydliště: Letohrad, Praha
Blahořečil: 18-krát Blahořečen: 12-krát v 12 příspěvcích
|
|
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 14.01.2012(UTC) Zpráv: 977 Bydliště: Letohrad
Blahořečil: 14-krát Blahořečen: 12-krát v 12 příspěvcích
|
I s dopravou a proclením by to pořád byla hezká cena za takovýhle auto. Pokud teda není mechanicky špatný. |
Firebird ´87 V6 T-top manuál |
|
|
|
Kategorie: Vůdce smečky Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 8,306 Bydliště: Třebenice (LT)
|
No nevypadá úplně udržovaně, patrně bude i nahnilý v problematických místech.. V americe je to cena výborná, ale po převozu sem už bude podle mě moc drahý na to, jaké investice to čekají. Manuál je moc pěknej, ale je to neoriginální bastl. |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 24.05.2010(UTC) Zpráv: 506 Bydliště: Ostrava
|
Vim že to tady nepatři přímo .. ale nevite o někom kdo prodava třmeny prední na C5 nebo C6 corvettu? |
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 04.11.2009(UTC) Zpráv: 1,016 Bydliště: Leopoldov
Blahořečil: 1-krát Blahořečen: 13-krát v 10 příspěvcích
|
|
|
|
|
|
Práce jak na kostele ale proč ne ? krásnej základ |
|
|
|
|
Co nám má říct tahle fotka? :-) Jinak to VINko je nějakej nesmysl, ale u tohoto rozebrance je to stejně fuk. Upraveno uživatelem pondělí 20. května 2013 14:27:10(UTC)
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
Že to má zimáky, přiděláš zahrádku a můžeš s tím v zimě na hory |
|
|
|
|
A že ten rám je na tom místě v poměrně dobrým stavu a svody to má červený |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
Spíše bych řekl že neumi otevřit kapotu :) dle mého 68 tis je moc jelikož tak ivnestice do toho obrovská ... |
|
|
|
|
Kategorie: Kandidát smečky Registrován: 31.03.2011(UTC) Zpráv: 365 Bydliště: Bonneville
|
Mě ta fotka dokonce řekla, že auto už jednou inzerovaný bylo. Ale záhadou mi je, proč jsou fotky stejný. Důvodem mýho poznání je ten volant, hlavně podle něj si auto pamatuju. A taky podle toho, že ve stejnej době se objevilo černý camaro v lepším stavu za podobně výhodnou cenovku. A taky vim, kdo krom mě se o tuhle bělobu zajímal. A je tu zase další proč - co se s autem za tu dlouhou dobu dělo? |
I Am SpeedSeeker |
|
|
|
|
Je mi divný, že nepíše jestli k tomu má nebo nemá díly, není fotka interieru, no může to bejt pěkný anebo studna na prachy ale třeba by se dal sklepat ale zahučí v tom mraky prachů, ale třeba, no chtělo by to vidět |
|
|
|
|
Je tam fotka interiéru, vypadá jak po výbuchu bomby, ale volant je corvette, a i kdyby nebyl origo, tak je to pecka, designovej skvost. Krása oproti tomu originálnímu fuj. Upraveno uživatelem úterý 21. května 2013 13:32:16(UTC)
I Am SpeedSeeker |
|
|
|
|
no je tam jen fotka vybrakovaný palubky ale jestli to má sedačky tapecírunky atd atd to není vidět |
|
|
|
|
No jo, pravda, na to jsem se vůbec nezaměřil |
I Am SpeedSeeker |
|
|
|
chevroletcamaro.cz - fórum
»
Jiné
»
Bazar
»
Camara a Firebirdy na prodej
V tomto fóru nemůžete iniciovat nová témata.
V tomto fóru nemůžete na témata odpovídat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy mazat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy editovat.
V tomto fóru nemůžete iniciovat průzkumy mínění.
V tomto fóru nemůžete hlasovat v průzkumech mínění.
Soubory cookie:
chevroletcamaro.cz - fórum používá soubory cookie. Pokračováním prohlížení těchto stránek vyjadřujete souhlas s jejich použitím.
Více informací
OK