Kategorie: Anonymní
Blahořečen: 1-krát v 1 příspěvcích
|
Jo... Tak tomu rozumím...
http://www.youtube.com/watch?v=_Fv_nN2dX3k&feature=related
|
|
|
|
|
Tak na toho bych neměl ani já http://www.youtube.com/watch?v=C2gH_C9mijg&feature=related
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kategorie: Competition Allies Registrován: 20.03.2009(UTC) Zpráv: 1,333 Bydliště: Šternberk
|
Napsal: Jí Tak to je luxus, fakt jo i ta cena :-)))takové sedačky mám úplně stejné.
|
|
|
|
Kategorie: Kandidát smečky Registrován: 12.03.2009(UTC) Zpráv: 295 Bydliště: Brno
Blahořečil: 3-krát Blahořečen: 10-krát v 8 příspěvcích
|
Napsal: Jí mno tak tohle parádní kousek, by mě zajímalo, jestli je to nějakej speciální nástřik, nebo něčím navoskovaný, moc se v tom ještě nevyznám
|
|
|
|
Kategorie: Competition Allies Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 778 Bydliště: Střelice u Brna
Blahořečil: 1-krát Blahořečen: 3-krát v 3 příspěvcích
|
hlavně ten lak je dobře - alespon z fotek, udělán...speciální dle oka lakýrníka namíchaná barva, v několika vrstvách nanesena a poté přestříknuta bezbarvým lakem, celé ce to přeleští a takhle se to pak leskne:-) |
HD's coming |
|
|
|
Kategorie: Vůdce smečky Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 8,306 Bydliště: Třebenice (LT)
Blahořečil: 86-krát Blahořečen: 166-krát v 144 příspěvcích
|
Velmi dobře naleštěno, velmi dobře nafoceno profíkem. |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 29.04.2009(UTC) Zpráv: 762 Bydliště: Praha/Pribram
Blahořečil: 155-krát Blahořečen: 9-krát v 9 příspěvcích
|
Našel jsem pěkný Camaro, jen škoda, že fotka nebyla větší-ani mi tu nevadí ta zvedlá prdel a balony vzadu : )
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 29.04.2009(UTC) Zpráv: 762 Bydliště: Praha/Pribram
|
Ještě jedna Formulka : ) Podobnou jsem kdysi viděl v Luštěnicích na prodej, jen to byl o rok starší model. Hodně jsem o ní tehdy uvažoval, ale nevzal..Zajímalo by mě, kde asi zkončila..
|
|
|
|
Kategorie: Competition Allies Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 778 Bydliště: Střelice u Brna
Blahořečil: 1-krát Blahořečen: 3-krát v 3 příspěvcích
|
Trans79 napsal:Našel jsem pěkný Camaro, jen škoda, že fotka nebyla větší-ani mi tu nevadí ta zvedlá prdel a balony vzadu : ) jůůů to je Bumblebee:-) |
HD's coming |
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 01.03.2009(UTC) Zpráv: 1,480 Bydliště: Černilov, Hradec Králové
Blahořečil: 1-krát Blahořečen: 5-krát v 4 příspěvcích
|
|
|
|
|
Kategorie: Vůdce smečky Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 8,306 Bydliště: Třebenice (LT)
|
Trans79 napsal:Našel jsem pěkný Camaro, jen škoda, že fotka nebyla větší-ani mi tu nevadí ta zvedlá prdel a balony vzadu : ) Nojo, protože je ta fotka dynamická, tak to vypadá pěkně. Kdyby to jen tak stálo na sraze, tak se na to ty kola nehodí, bumblebee by je měl mít sériový, s bílým proužkem :) |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
Že by majitel konečně dostal rozum a sundal tu bradavici z té kapoty? Tedy pokud je to to Camaro.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Bodejť by ne, kryt diferáku a palubka ze zlata :)) |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
xjohny napsal:Bodejť by ne, kryt diferáku a palubka ze zlata :)) Kdyby jen to bylo ze zlata. Má to zlatý karburátory a mnoho dalšího...
|
|
|
|
|
Nějak povědomé Camaro...
|
|
|
|
|
Takhle to vypadalo dřív...
|
|
|
|
Kategorie: Hledá svoje místo Registrován: 08.03.2009(UTC) Zpráv: 40 Bydliště: Příbram
|
nebo takhle
|
|
|
|
|
Jakubhe napsal:nebo takhle Každopádně hezké to není. Co v tom má za motor krom toho že je to 5.7.
|
|
|
|
Kategorie: Competition Allies Registrován: 20.03.2009(UTC) Zpráv: 1,333 Bydliště: Šternberk
|
Napsal: Jí To bude jen povrchové zlato, není problém na to nanést plátkové zlato, není to nějak drahé. :d/
|
|
|
|
|
Napsal: Jí Nějak povědomé Camaro... To je to camaro od jezdců, má ho ted IvoŠ z ivoucars.cz na prodej...už jsem to tu zminovaL...
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Metály: Registrován: 22.03.2009(UTC) Zpráv: 704 Bydliště: Haratice p...l světa...
Blahořečil: 1-krát
|
No vidíš! Ten týpek moc neřešil jestli písmenka jo-nebo ne... Prostě vybarvil Slovenský Matadory,snad i s datumem výroby a číslem šarže... Jo,proti gustu...
|
|
|
|
|
wolfow napsal:No vidíš! Ten týpek moc neřešil jestli písmenka jo-nebo ne... Prostě vybarvil Slovenský Matadory,snad i s datumem výroby a číslem šarže... Jo,proti gustu... Nojo, tuhle jsem viděl Feldu, ta měla vybarvený úplně všechno, pneu Barum, rozměr, technická specifikace, rychlostní třída... :)) |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
Pěkně sestříhaný Smokey and the bandit
|
|
|
|
V tomto fóru nemůžete iniciovat nová témata.
V tomto fóru nemůžete na témata odpovídat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy mazat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy editovat.
V tomto fóru nemůžete iniciovat průzkumy mínění.
V tomto fóru nemůžete hlasovat v průzkumech mínění.
Soubory cookie:
chevroletcamaro.cz - fórum používá soubory cookie. Pokračováním prohlížení těchto stránek vyjadřujete souhlas s jejich použitím.
Více informací
OK