Kategorie: Člen smečky Registrován: 22.11.2009(UTC) Zpráv: 1,135 Bydliště: Ústí nad Orlicí
Blahořečil: 5-krát Blahořečen: 2-krát v 2 příspěvcích
|
Ja nalepil, manzelka zapaskovala, zas neco udelaneho :) |
Chevrolet Camaro '79 Buick Century Estate Wagon '89
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 22.11.2009(UTC) Zpráv: 1,135 Bydliště: Ústí nad Orlicí
|
Tak nejak takhle vypada odhalena sedacka:) Byla zlomena, tak jsem ji opravoval. Jinak nevi nekdo co se da delat s calounenim co je na druhem obrazku? |
|
|
|
|
Kategorie: Rada starších Registrován: 25.09.2012(UTC) Zpráv: 2,025 Bydliště: Hradec Kralove
Blahořečil: 18-krát Blahořečen: 27-krát v 25 příspěvcích
|
Vyhodit ? |
Repase karb. Edel-čeká Paliv. čerpadlo-čeká Chevy Camaro 79 Berlinetta Nový přírůstek Jeep Grand Cherokee 4.7 - V8 |
|
|
|
|
v zadnym pripade, calouneni nic neni je pekny, ale ten papir je na dve veci a kvuli tomu to prece nezahodim |
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 04.11.2009(UTC) Zpráv: 1,016 Bydliště: Leopoldov
Blahořečil: 1-krát Blahořečen: 13-krát v 10 příspěvcích
|
Skus to dat na nejaky rovny podklad,poriadne navlhcit liehom ,prekryt igelitom a zataz to pieskom. Len nie vodou.
|
|
|
|
|
No neco podobneho me napadlo ale nevedel jsem cim to navlhcit, je fakt ze prvni co me napadlo je voda :-D Ale pak jsem si rikal ze by to mohlo dopadnout jeste hur. Jinak s tim piskem dobrej napad, jsem premyslel jak to rovnomerne zatizit. Diky |
|
|
|
|
Kategorie: Kandidát rady starších Registrován: 14.05.2011(UTC) Zpráv: 1,564
Blahořečil: 6-krát Blahořečen: 24-krát v 21 příspěvcích
|
ja udelal strop vodou a smrsknul se mi.
|
|
|
|
|
Uz se to pomalu rysuje... |
|
|
|
|
|
dneska jsem vyklepaval blatniky, zejtra se vrhnu na dvere... brzo budu lakovat |
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 03.11.2013(UTC) Zpráv: 817 Bydliště: Praha
Blahořečil: 3-krát Blahořečen: 23-krát v 21 příspěvcích
|
noo tak snad to dodelas noo
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 03.11.2013(UTC) Zpráv: 817 Bydliště: Praha
Blahořečil: 3-krát Blahořečen: 23-krát v 21 příspěvcích
|
tak cooo jsem zvedavej. nejake fotky by neuskodily a jak se ti delaj dvere ja kdys je vyndal tak mi bylo jasny ze pomuze jen tabule plechu ja vymenil jen spodky po tu hranku jinak byly zdrave no a to vyndani nebylo tak ze jsem je vyndal spis vyndaly oni me kdyz jsem pod nima lezel kdys jsem vytocil sroubek to jsem fakt necekal udelat je z hliniku tak to auto odlehcim o 200 kilo tak jen do toho pochlub se jak makas
|
|
|
|
Kategorie: Kandidát smečky Registrován: 22.08.2011(UTC) Zpráv: 308 Bydliště: Kolín - Ovčáry
Blahořečil: 13-krát Blahořečen: 4-krát v 4 příspěvcích
|
Robert napsal:tak cooo jsem zvedavej. nejake fotky by neuskodily a jak se ti delaj dvere ja kdys je vyndal tak mi bylo jasny ze pomuze jen tabule plechu ja vymenil jen spodky po tu hranku jinak byly zdrave no a to vyndani nebylo tak ze jsem je vyndal spis vyndaly oni me kdyz jsem pod nima lezel kdys jsem vytocil sroubek to jsem fakt necekal udelat je z hliniku tak to auto odlehcim o 200 kilo tak jen do toho pochlub se jak makas No ona čtvrtá generace má dveře z laminátu a taky jsou těžký jak kráva |
Jak to nesmrdí benzínem, tak to nepatří na silnici... |
|
|
|
|
Tak ja hlavne dvere nejdriv vystrojil nez jsem je vyndal, ale i tak jsou tezky. No nedelal jsem nic, musel sem odjet a vratil jsem se dneska rano o pul druhe. Takze dvere budu delat az dneska, protoze zejtra zas odjizdim. :( |
|
|
|
|
V tomto fóru nemůžete iniciovat nová témata.
V tomto fóru nemůžete na témata odpovídat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy mazat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy editovat.
V tomto fóru nemůžete iniciovat průzkumy mínění.
V tomto fóru nemůžete hlasovat v průzkumech mínění.
Soubory cookie:
chevroletcamaro.cz - fórum používá soubory cookie. Pokračováním prohlížení těchto stránek vyjadřujete souhlas s jejich použitím.
Více informací
OK