Kategorie: Kandidát rady starších Registrován: 14.05.2011(UTC) Zpráv: 1,564
Blahořečil: 6-krát Blahořečen: 24-krát v 21 příspěvcích
|
samosvor nemam ja mam doma uz celou napravu z trojkovyho tak tam navarim novy drzaky na listaky a hotovo.jinak skladam do iroca motor po vybrusu a potreboval bych vedet utahovaci moment na ojnicni srouby.
|
|
|
|
Kategorie: Vůdce smečky Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 8,306 Bydliště: Třebenice (LT)
Blahořečil: 86-krát Blahořečen: 166-krát v 144 příspěvcích
|
|
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 22.11.2009(UTC) Zpráv: 1,135 Bydliště: Ústí nad Orlicí
Blahořečil: 5-krát Blahořečen: 2-krát v 2 příspěvcích
|
|
Chevrolet Camaro '79 Buick Century Estate Wagon '89
|
|
|
|
|
diky.kardan by mel bejt delkove stejnej.mam tam th 700.
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 22.11.2009(UTC) Zpráv: 1,135 Bydliště: Ústí nad Orlicí
|
ja jen ze u 7.5ky je hruska kratsi musis si to pak zmerit a pokud to o moc nebylo tak bych hnul asi s napravou bud dozadu nebo dopredu, stejne budes delat drzaky |
|
|
|
|
|
meril sem 2kovou a 3kovou a vypada to ze je to stejny .i sirka je stejna.
|
|
|
|
|
jak rikam, budes to stejne pasovat tak to je fuk |
|
|
|
|
|
potreboval bych zjistit co by stala sada polyuretanovych ulozeni na predni a zadni napravu na camaro 77 ceka me to pres zimu.jinak motor do iroca slozenej danej v aute motorovej prostor nove nalakovanej uz jen tesneni pod svody ty snad budou v patek a pokud vse dobre pujde tak o vikendu prvni start s kompresorem.fotky bohuzel jako vzdy NEUMIM VLOZIT.
|
|
|
|
Kategorie: Rada starších Registrován: 25.09.2012(UTC) Zpráv: 2,025 Bydliště: Hradec Kralove
Blahořečil: 18-krát Blahořečen: 27-krát v 25 příspěvcích
|
pokud budeš kupovat sadu a je stejná s 79 tak do toho du s tebou ať jedem jedno poštovný |
Repase karb. Edel-čeká Paliv. čerpadlo-čeká Chevy Camaro 79 Berlinetta Nový přírůstek Jeep Grand Cherokee 4.7 - V8 |
|
|
|
|
Jasne ale az pres zimu nemam predstavu na kolik to vyjde.
|
|
|
|
|
dnes prvni start mam tam tesneni pod hlavama od sce gasket medeny planzety 1mm silny abych snizil kompresi podle slabikare sem utahnul hlavy na 9 kilo nebot vyrobce na tesneni utahovaci moment neudava a kdyz se motor ohreje tak z pod hlav chcije voda.netusite nekdo kde zjistit jestli zvysit utahovaci moment nebo co?uz mi z toho fakt jebne.
|
|
|
|
Kategorie: Vůdce smečky Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 8,306 Bydliště: Třebenice (LT)
|
9 kilo je hádám 90Nm... tos utáhl správně, výrobce nicméně doporučuje po zahřátí znovu dotáhnout. Možná ale máš pokřivený hlavy, kdy naposledy jsi je nechával rovnat? |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 10.08.2009(UTC) Zpráv: 794 Bydliště: Horovice
Blahořečen: 22-krát v 21 příspěvcích
|
To milimetrove tesneni na kompresi ani nepoznas. Kdyz jsem delal motor, tak jsem pouzil tesneni s tloustkou po utazeni 0,38 mm, ale nechal jsem prebrousit hlavy a blok jsem podle nich jeste zaskrabal. To na okraj. Jinak bych se take klonil k nazoru prekontrolovat rovinnost. Moment si nepamatuju a tyhle udaje u sebe nemam pouzil jsem tyhle srouby tak se pokus neco najit http://www.summitracing.com/parts/arp-134-3601
|
|
|
|
Kategorie: Rada starších Registrován: 25.09.2012(UTC) Zpráv: 2,025 Bydliště: Hradec Kralove
|
O kolik si snižoval hlavy ? taky nad tim uvažuju když je nechám dělat |
Repase karb. Edel-čeká Paliv. čerpadlo-čeká Chevy Camaro 79 Berlinetta Nový přírůstek Jeep Grand Cherokee 4.7 - V8 |
|
|
|
|
Ja sem koupil to milimetrovy tesneni schvalne abych trochu snizil kompresi kvuli kompresoru delali mi ho na zakazku stalo to strasnou sisku kdybych to bejval vedel tak se na to vyseru a koupim obycejny.musim ty hlavy sundat a prebrousit je.ale podle vlasovyho pravitka byli hlavy rovny.uz me ty auta zacinaji pekne s..t.
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 14.01.2012(UTC) Zpráv: 977 Bydliště: Letohrad
Blahořečil: 14-krát Blahořečen: 12-krát v 12 příspěvcích
|
Ona ta měď bude míň poddajná než klasický těsnění a taky nemusí být dokonale rovná. Problém by mohly dělat i otřípky nebo deformace hran z opracování. |
Firebird ´87 V6 T-top manuál |
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 10.08.2009(UTC) Zpráv: 794 Bydliště: Horovice
|
MartinG napsal:O kolik si snižoval hlavy ? taky nad tim uvažuju když je nechám dělat Ja uz si to nepamatuju. Delalo se to na dvakrat, po prve jsem motor odvezl do Chodova, jak uz jsem kdysi psal a privezl ho jako nekompletni puzzle s jednou hlavou prebrousenou. Takze jsem zacal od zacatku Myslim, ze ve finale brusic musel ubrat 0,7 mm aby obe hlavy byly stejne a rovne. Nicmene v te dobe jsem to pocital a aby jsem podstatne zvysil kompresni pomer, tak bych musel ubrat nekolik mm coz prakticky nejde.
|
|
|
|
|
tak dneska restart s prebrousenyma hlavama a opet nahovno.no a jeste ke vsemu zacalo chcat topeni.seru na med dam tam klasicky tesneni.
|
|
|
|
|
Nez to vzdas, tak prekontroluj jeste jaka je rovinnost hlavy vuci bloku motoru. Jak uz jsem psal ja je vuci sobe zaskrabal. U tesneni motoru musis pocitat s tim, ze ho po pouziti vyhodis. Nejde pouzit vicekrat.
|
|
|
|
|
prave ze tohle medeni tesneni muzes pouzit opakovane.zitra to rozhodim a dam klasiku.
|
|
|
|
|
pomuze nekdo s identifikaci typu karburatoru holley?rv 93 pak tam je 6R 7809 potom 1850-4 3193 a jeste P-80.zajimalo by me zda by se na to dala koupit repasni sada a za kolik.diky.
|
|
|
|
|
|
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
No bomba diky.takze je to 6ti stovka.tak to by mi bodlo ho zrepasovat protoze ty edelbrocky jsou pekny sunty.
|
|
|
|
|
Jasně udělej to, pak nebudeš potřebovat tu kalibrační sadu na edla a půjčíš mi ji :) |
|
|
|
|
Takze ja taky na aute makam uz mam hotovou predni napravu ramena a stabik komaxit novy polyuretany,cepy ted jeste cekam na novy pera dozadu mam vyrobeny novy uchyty zadni napravy nebot tam jde z trojkovyho s prevodem 3:42 a samozrejme polyuretan.hlavni vychytavkou bude moznost dat napravu tak aby byla vzadu uprostred a ne k jedny strane.dalsi mam vyrobeny neco jako hijackery ale je to vzpera pres unibaly aby ty pera nebyli tak namahany na krut kdyz se tomu nalozi.a hlavne sem z rizeni vyhodil tu pruznou hardyspojku a dal tam kloub z rizeni z jineho vozu takze doufam ze rizeni nebude tak gumovy.fotky samozrejme nemam.
|
|
|
|
V tomto fóru nemůžete iniciovat nová témata.
V tomto fóru nemůžete na témata odpovídat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy mazat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy editovat.
V tomto fóru nemůžete iniciovat průzkumy mínění.
V tomto fóru nemůžete hlasovat v průzkumech mínění.
Soubory cookie:
chevroletcamaro.cz - fórum používá soubory cookie. Pokračováním prohlížení těchto stránek vyjadřujete souhlas s jejich použitím.
Více informací
OK