Kategorie: Vůdce smečky Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 8,306 Bydliště: Třebenice (LT)
Blahořečil: 86-krát Blahořečen: 166-krát v 144 příspěvcích
|
Maká nás tady víc, ale ne všichni se o tom rozepisují no Vítej zpět :-) |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Metály: Registrován: 11.01.2010(UTC) Zpráv: 1,115 Bydliště: Praha
Blahořečil: 3-krát Blahořečen: 22-krát v 20 příspěvcích
|
Adam66 napsal:No nazdar panove. Rok som tu neni a tu neni co skumat. ediny kto tu maka je tusim Johny. Ostatni len kvakaju. a ako ty pokracujes chalan ?? makas makas ?
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 04.11.2009(UTC) Zpráv: 1,016 Bydliště: Leopoldov
Blahořečil: 1-krát Blahořečen: 13-krát v 10 příspěvcích
|
Nemakam odkedy som rozbil vodnu pumpu tak som nic nerobil. Cele sa to zacalo kazit. vrchol smoly bol krach firmy kde som dostal vypoved presne v den ked som tam odrobil 20 ROKOV !!!!!! Samozrejme bez naroku na odstupne atd. Potom nejaky ten uraz, operacia,A vsetko je zrazu v prdeli.Tak nemam ani chut sa pustat do necoho kym sa to vsetko neda nejako do poridku.
|
|
|
|
Kategorie: Vůdce smečky Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 8,306 Bydliště: Třebenice (LT)
|
Tak to je tedy hnus, ani jsem nevěděl jak těžký to máš! No tak ti teda aspoň přeju ať se to dá všechno pomalu do pořádku. Project car může počkat. |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Kandidát rady starších Registrován: 14.05.2011(UTC) Zpráv: 1,564
Blahořečil: 6-krát Blahořečen: 24-krát v 21 příspěvcích
|
Taky preju hodne stesti a hlavne zdravi.
|
|
|
|
Kategorie: Prodal Forda
|
Tak k tomu se dá napsat jen, že držím palce ať to všechno zmákneš.
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 04.11.2009(UTC) Zpráv: 1,016 Bydliště: Leopoldov
Blahořečil: 1-krát Blahořečen: 13-krát v 10 příspěvcích
|
Dakujem. Budem to potrebovat!!!
|
|
|
|
|
A zase se všichni flákaj, to léto nikdo nic na autě nedělá a nebo to všichni tajej |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Rank:: Člen smečky Registrován: 29.10.2009(UTC) Zpráv: 1,285 Bydliště: Letohrad, Praha
Blahořečil: 18-krát Blahořečen: 12-krát v 12 příspěvcích
|
Přes léto se snad hlavně jezdí, ne? Kdybych nebyl línej, nějakou fotku malých o(ú)prav bych přidal, ale počkám ještě na další... |
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 22.11.2009(UTC) Zpráv: 1,135 Bydliště: Ústí nad Orlicí
Blahořečil: 5-krát Blahořečen: 2-krát v 2 příspěvcích
|
vcera jsem si privezl par veci z opiskovani a nasledne je striknul... |
Chevrolet Camaro '79 Buick Century Estate Wagon '89
|
|
|
|
|
makam jak vzteklej, suburban, iroc, rozsireni pristresku na auta.
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Metály: Registrován: 25.02.2010(UTC) Zpráv: 1,118 Bydliště: Smečno
Blahořečil: 26-krát Blahořečen: 8-krát v 8 příspěvcích
|
ještě tejden dva a jde to na zadní :D
|
|
|
|
|
No vida a člověk to z vás musí tahat :) holanuvstatek: Už to máš přihlášený? Co na tom děláš? Pošli mi nějaký fotky |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 25.07.2011(UTC) Zpráv: 836 Bydliště: taková řiť světa kousek od Brna
Blahořečil: 10-krát Blahořečen: 10-krát v 9 příspěvcích
|
Já taky makám a jezdím, ale nechtěl sem plevelit vlastní téma milion příspěvkama a chtěl sem to shrnout do jednoho a to už zejtra, bo dneska sem měl velkej den - přišel mi drahej dopis od Chevroletu (jeho obsah zatím podléhá tajemství ) a zejtra ho jdu oficiální cestou vyřídit, tak pak "zaplevelím" fórum výsledkama. |
Pontiac Firebird 1987 (305cui V8 carb A/T) Klimatizace: WIP Potahy sedaček: Oprava Alarm: Chtělo by to opravit
|
|
|
|
|
?? |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 14.01.2012(UTC) Zpráv: 977 Bydliště: Letohrad
Blahořečil: 14-krát Blahořečen: 12-krát v 12 příspěvcích
|
Já jezdím a užívám si :) Poslední dvě drobnosti byly rozhejbání samostavu v jedný brzdě a přilepení vnitřního zrcátka. Edit: a taky přilepení nový placky do kola místo tý ztracený na konopáči. Bouri řeší rozměr kol? Upraveno uživatelem středa 17. července 2013 9:06:47(UTC)
| Důvod úpravy: - |
Firebird ´87 V6 T-top manuál |
|
|
|
|
No... to by mě taky zajímalo, jak se řeší jinej rozměr kol, když český Chevrolet nemá o starších amerických pekáčích moc páru |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Kandidát smečky Registrován: 02.06.2010(UTC) Zpráv: 207 Bydliště: Kladno
Blahořečen: 4-krát v 4 příspěvcích
|
Tak také něco přidám, vyměnil jsem motor, přehodil hadice na servu (tekly), a zprovoznil tachometr( komínek,náhon,pastorek) a ukazuje docela přesně.
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 14.01.2012(UTC) Zpráv: 977 Bydliště: Letohrad
Blahořečil: 14-krát Blahořečen: 12-krát v 12 příspěvcích
|
xjohny napsal:No... to by mě taky zajímalo, jak se řeší jinej rozměr kol, když český Chevrolet nemá o starších amerických pekáčích moc páru Já jsem se ptal v zimě technika od zastoupení GM kvůli připsání 16" kol a skončilo to na tom, že v prospektech jsou uváděný jen přímo na Formulu a Trans Am, jinak by mi na ně asi doklad normálně dal. Spíš mě sere, že v USA můžeš na auto dát jakýkoli kola, co se vejdou a tady ani originály jinýho rozměru. Přitom výrobci auta je to jedno a žádný dovolený rozměry nespecifikuje. |
Firebird ´87 V6 T-top manuál |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
No píšu na mail, to už se ti někdy poslat podařilo ;-) |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
dneska mi prislo z ministerstva ze mi udelujou vyjimky na suba tak to se mi ulevilo posilal sem jim zadost 20 kvetna.
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 25.07.2011(UTC) Zpráv: 836 Bydliště: taková řiť světa kousek od Brna
Blahořečil: 10-krát Blahořečen: 10-krát v 9 příspěvcích
|
Standa napsal: Bouri řeší rozměr kol?
xjohny napsal:No... to by mě taky zajímalo, jak se řeší jinej rozměr kol, když český Chevrolet nemá o starších amerických pekáčích moc páru Standa uhodil hřebíček na hlavičku. http://forum.chevroletca...ts&m=29945#post29945 |
Pontiac Firebird 1987 (305cui V8 carb A/T) Klimatizace: WIP Potahy sedaček: Oprava Alarm: Chtělo by to opravit
|
|
|
|
V tomto fóru nemůžete iniciovat nová témata.
V tomto fóru nemůžete na témata odpovídat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy mazat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy editovat.
V tomto fóru nemůžete iniciovat průzkumy mínění.
V tomto fóru nemůžete hlasovat v průzkumech mínění.
Soubory cookie:
chevroletcamaro.cz - fórum používá soubory cookie. Pokračováním prohlížení těchto stránek vyjadřujete souhlas s jejich použitím.
Více informací
OK