Kategorie: Kandidát smečky Registrován: 14.07.2009(UTC) Zpráv: 213 Bydliště: Praha
Blahořečil: 1-krát
|
OndraS napsal:A musí to být Pontoš? Co nějaký hezký V8 kamaro? jestli o nějakým pěkným V8 camaru, ideálně s fofrkládou, víš, tak mi to hod do mailu nebo SZ
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 29.10.2009(UTC) Zpráv: 1,285 Bydliště: Letohrad, Praha
Blahořečil: 18-krát Blahořečen: 12-krát v 12 příspěvcích
|
Aby se neřeklo, že nedělám vůbec nic... Oprava rozsypané stropnice, její nové očalounění, potažení loketní opěrky (po svaření a zalepení prasklin) a nakonec jedna trofej z "lepšího Forda" :) |
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 11.11.2009(UTC) Zpráv: 700 Bydliště: Brno - nejvetsi vesnice v CR
Blahořečen: 23-krát v 19 příspěvcích
|
Ten strop je super, asi mě to brzo čeká na fajráku (taky targa), ale možná si to ještě rozmyslím a omlátím to kolegovi o hlavu :D :D |
camaro SPORT COUPE V6 1988 camaro Z28 1991 Rodinka: Firebird V6 92, Camaro LT 78, Monte Carlo 72, Golden Spirit 80, Mark VII 88 |
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 29.10.2009(UTC) Zpráv: 1,285 Bydliště: Letohrad, Praha
|
Stropnice vypadala super takhle, ale jakmile se nainstalovala a prohla, trochu se to zkrabatělo :( Nicméně žehlička to trochu vylepšila. |
|
|
|
|
Kategorie: Vůdce smečky Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 8,306 Bydliště: Třebenice (LT)
Blahořečil: 86-krát Blahořečen: 166-krát v 144 příspěvcích
|
No ještě počkej, co s tim udělá stání na slunci :-)
Mě se tam udělaly bubliny, ale zase se pomalu lehce ztratily. Místy tam jsou, ale člověk si jich nevšimne. |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
Každej druhej si tady u auta zvedá zadnici, tak teda jdu s davem, jako správná ovce Aneb off-road third gen... |
|
|
|
|
Kategorie: Vůdce smečky Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 8,306 Bydliště: Třebenice (LT)
|
Vidím tam maskovanej hever :) Ale jinak dobrý, ještě na to dej sidepipky a pořádný salámy |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 14.01.2012(UTC) Zpráv: 977 Bydliště: Letohrad
Blahořečil: 14-krát Blahořečen: 12-krát v 12 příspěvcích
|
Mohl jsi tam narafičit kola z Delty, pak by to teprve vypadalo správně Spíš ukaž, jak vypadá spodek. |
Firebird ´87 V6 T-top manuál |
|
|
|
|
xjohny napsal:Vidím tam maskovanej hever :) Ale jinak dobrý, ještě na to dej sidepipky a pořádný salámy Jak hever? Kdyť ho tam nevidím ani já. A vůbec, mohli jste počkat na nějaký zděšený nebo naopak chválivý reakce těch, co by to neprokoukli ;) |
|
|
|
|
|
Standa napsal:Mohl jsi tam narafičit kola z Delty, pak by to teprve vypadalo správně Spíš ukaž, jak vypadá spodek. Jo, kromě zvedání tohodle na 4krát a sundávání 2 kol budu ještě dobrovolně povolovat a zvedat další ve stísněným prostoru Podlaha vypadala dobře, až na pár místeček, takže jsem ji nenatíral celou, ani bych to asi nestihl. Jsou odrbaný a natřený jen nápravy, pár věcí okolo a těch několik flíčků na podlaze. Všechno jen tak nějak, kam jsem se dostal (a že se s tím nepracuje moc dobře, když se je podlaha 10cm od nosu a kvůli nápravám se nedá ani převalit). Na ježdění v soli to rozhodně není ani takhle. Jo a nejhůř na tom byla traverza zadního nárazníku - na spoustě míst prorezlá skrz... |
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Metály: Registrován: 25.02.2010(UTC) Zpráv: 1,118 Bydliště: Smečno
Blahořečil: 26-krát Blahořečen: 8-krát v 8 příspěvcích
|
nalevo od červenýho tlumiče to je cákanec barvy nebo prožraná díra? :D
|
|
|
|
|
byl tam flíček rzi na tom navařeným úchytu stabilizátoru, tak jsem ho vdrbal a zatřel... to je to "nechtělo se mi natírat celou podlahu kvůli pár místečkům" |
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Metály: Registrován: 25.02.2010(UTC) Zpráv: 1,118 Bydliště: Smečno
Blahořečil: 26-krát Blahořečen: 8-krát v 8 příspěvcích
|
jo ták...ono to vypadalo jako když je to na skrz prožraný :)
|
|
|
|
Kategorie: Rada starších Registrován: 25.09.2012(UTC) Zpráv: 2,025 Bydliště: Hradec Kralove
Blahořečil: 18-krát Blahořečen: 27-krát v 25 příspěvcích
|
dyť je ale přece ti to nebude tady psát |
Repase karb. Edel-čeká Paliv. čerpadlo-čeká Chevy Camaro 79 Berlinetta Nový přírůstek Jeep Grand Cherokee 4.7 - V8 |
|
|
|
Kategorie: Kandidát rady starších Registrován: 14.05.2011(UTC) Zpráv: 1,564
Blahořečil: 6-krát Blahořečen: 24-krát v 21 příspěvcích
|
Stary dobry reseni je kus lepenky.
|
|
|
|
|
potvory... asi se vám příště podívám na dno kufru apod. a povíme si... ;) |
|
|
|
|
|
Zkouška, jak si poradí malej foťák s černým autem ve tmě :) Do kalendáře něco takovýho asi nemá smysl, že? |
|
|
|
|
|
Foto zajímavé, ale... :) Auto musíš nasvítit foto světlem a pokud možno použít zrcadlovku, tyhle kompakty mají špatnou kvalitu |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
Dotankováno, umyto a zaplachtováno v garáži, připraveno na zimu... Delta putovala pod přístřešek. |
|
|
|
|
|
A po necelých 4 měsících zahájena další sezóna Baterka vypadá, že jí spadla kapacita pod únosnou mez, ale jinak vše v kondici, auto protočí kola i na 2ku... Při projížďce jsem dokonce narazil na 2 dědečky od konkurence: A protože počasí je skoro letní, chtělo to zajet k vodě... |
|
|
|
|
|
Už abych to zase složil |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 14.01.2012(UTC) Zpráv: 977 Bydliště: Letohrad
Blahořečil: 14-krát Blahořečen: 12-krát v 12 příspěvcích
|
Bezva, já mám první letošní stovku kiláků za sebou předchozí víkend. Probuzení bez jakýhokoli problému. Jen řídící jednotka potřebuje ještě pár dalších kiláků, aby se zvednul předstih (byla na zimu odpojená baterka). |
Firebird ´87 V6 T-top manuál |
|
|
|
|
Já hlásím další úspěšnou dovolenou, tentokrát jen cca 1000 mil, na Red Bull Air Race do Gdyně a okolí. Camaro přežilo i pokus o atentát od navigace (z objížďky objížďky mě vyslala na "silnici", která se postupně měnila na off-road stezku). Jinak šlapalo standardně, tj. bez jakýhokoliv problému. Jen začínám uvažovat o rozhejbání klimatizace na příště, celej den řízení ve vedru není nic moc ani bez střechy... |
|
|
|
|
|
Je to Chevy, co bys čekal. Já teda ne Camarem, ale druhým ševym už objezdil Německo i Maďarsko. Jsou to teda, pravda, trošku kratší tripy než podnikáš ty. Ale zatím bez problému, jsem s výběrem maximálně spokojen :-) |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Kandidát rady starších Registrován: 14.05.2011(UTC) Zpráv: 1,564
Blahořečil: 6-krát Blahořečen: 24-krát v 21 příspěvcích
|
Já byl před týdnem s Wolfovem v chorvatsku pro auto za suburbanem sme táhli káru na dvě auta zpátky vezli velkej náklad a sub šlapal jak hodinky.Klima samozřejmě nefunkční.Pohodlí neskutečný.
|
|
|
|
V tomto fóru nemůžete iniciovat nová témata.
V tomto fóru nemůžete na témata odpovídat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy mazat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy editovat.
V tomto fóru nemůžete iniciovat průzkumy mínění.
V tomto fóru nemůžete hlasovat v průzkumech mínění.
Soubory cookie:
chevroletcamaro.cz - fórum používá soubory cookie. Pokračováním prohlížení těchto stránek vyjadřujete souhlas s jejich použitím.
Více informací
OK