Kategorie: Hledá svoje místo Registrován: 18.05.2009(UTC) Zpráv: 19 Bydliště: Poniklá
|
Tak vás všechny zdravim.Konečně sem se taky dokopal se sem přihlásit.Mám Camaro rok 77,je to šestiválec,tak doufám že vemete slabšího brášku do party.Koupil sem ho minulý rok v unoru od jednoho týpka z Prahy.No minulý rok sem na něm moc práce neudělal,ale letos se s tim znazim trochu hejbat.Budu se snažit přihodit náky fotky
|
|
|
|
Kategorie: Competition Allies Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 778 Bydliště: Střelice u Brna
Blahořečil: 1-krát Blahořečen: 3-krát v 3 příspěvcích
|
Pepe napsal:Tak vás všechny zdravim.Konečně sem se taky dokopal se sem přihlásit.Mám Camaro rok 77,je to šestiválec,tak doufám že vemete slabšího brášku do party.Koupil sem ho minulý rok v unoru od jednoho týpka z Prahy.No minulý rok sem na něm moc práce neudělal,ale letos se s tim znazim trochu hejbat.Budu se snažit přihodit náky fotky Ahoj, zdravím Tě! TO víš, že i šestiválcové Camaro je Camaro;-) ty tam máš myslím i manuál že? Jinak přeji hodně zdaru v reirkarnaci:-) |
HD's coming |
|
|
|
Kategorie: Vůdce smečky Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 8,306 Bydliště: Třebenice (LT)
Blahořečil: 86-krát Blahořečen: 166-krát v 144 příspěvcích
|
No proč ne, ještě jsem na vlastní oči šestivál neviděl :-) Máš s ním nějaké plány nebo pokukuješ po V8? |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Hledá svoje místo Registrován: 18.05.2009(UTC) Zpráv: 19 Bydliště: Poniklá
|
Napsal: Cá Ahoj, zdravím Tě! TO víš, že i šestiválcové Camaro je Camaro;-) ty tam máš myslím i manuál že? Jinak přeji hodně zdaru v reirkarnaci:-)
Díky,jo je to manuál 3kvalt
|
|
|
|
|
xjohny napsal:No proč ne, ještě jsem na vlastní oči šestivál neviděl :-) Máš s ním nějaké plány nebo pokukuješ po V8? No určitě bych ho chtěl dát dohromady,ikdyž mě vždycky lákali V osmičky,ale i ten šestivál má svý kouzlo
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 18.03.2009(UTC) Zpráv: 647 Bydliště: Prazak,fujtajxl:)
Blahořečil: 3-krát Blahořečen: 2-krát v 2 příspěvcích
|
Vítej! Ber ten šestiválec tak, že máš zas něco, co tady jiní nemají...a navíc hezky v manuálu. Jsem na to celkem zvědav, doufám se ukážeš na F-body srazu:) A šup sem s fotkama.
|
|
|
|
Kategorie: Anonymní
Blahořečen: 1-krát v 1 příspěvcích
|
Tak tu máme taky konečně pořádný Camaro = se spojkou Vítej!!! Nech ho tak jak je. V čr je myslím že jediné :d/
|
|
|
|
Kategorie: Vůdce smečky Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 8,306 Bydliště: Třebenice (LT)
|
Máš to už na značkách? Dorazíš na náš první sraz? (viz můj podpis) |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Competition Allies Registrován: 20.03.2009(UTC) Zpráv: 1,333 Bydliště: Šternberk
|
Pepe napsal:
Díky,jo je to manuál 3kvalt
Ahoj a vítej mezi námi, ty jo jen 3 kvalty to je nášup :-) Mě by ani moc nevadilo, že to je žehlička (šestivál), má to taky své kouzlo a jak říkaj kluci, je jich tu málo, takže bych ho co nejvíce zachoval v origu.
|
|
|
|
|
Jo tak na sraz bych rád ale nevim jestli to stihnu dát trochu dokupy,hlavně klempíře furt nahánim,no uvidíme.A fotky bych sem dal rád ale potreboval bych prosimvás poradit jak:)
|
|
|
|
|
Pepe napsal:Jo tak na sraz bych rád ale nevim jestli to stihnu dát trochu dokupy,hlavně klempíře furt nahánim,no uvidíme.A fotky bych sem dal rád ale potreboval bych prosimvás poradit jak:) Jestli je umíš zmenšit, tak je to lepší, pokud ne, tak to přežijeme :-) Nahraj je na nějaký image hosting ( imageshack.us, imagehosting, atd...). Až se tam nahraje obrázek vyber si jeden z odkazů, nejlépe ten označený "thumbnail for forum" nebo tak nějak. Začíná obvykle jako [url=...Pokud se ti to zdá složák, tak prostě ten obrázek někam nahraj, vlož sem odkaz, celej ho označ a klikni na ikonku obrázku (hory a sluníčko) :) Upraveno uživatelem pondělí 18. května 2009 23:48:46(UTC)
| Důvod úpravy: - |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
xjohny napsal:Jestli je umíš zmenšit, tak je to lepší, pokud ne, tak to přežijeme :-) Nahraj je na nějaký image hosting ( imageshack.us, imagehosting, atd...). Až se tam nahraje obrázek vyber si jeden z odkazů, nejlépe ten označený "thumbnail for forum" nebo tak nějak. Začíná obvykle jako [url=...Pokud se ti to zdá složák, tak prostě ten obrázek někam nahraj, vlož sem odkaz, celej ho označ a klikni na ikonku obrázku (hory a sluníčko) :) Díky ti,snad to zvládnu:)
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Metály: Registrován: 22.03.2009(UTC) Zpráv: 704 Bydliště: Haratice p...l světa...
Blahořečil: 1-krát
|
No nazdar!!! Vítej! Tak to se přijedu podívat-mám to přes kopec!!! Konečně někdo z těchhle končin. To budou spanilý minijízdy!!! Už se těším!!! Tak makej! Hodně zdaru.:d/
|
|
|
|
Kategorie: Kandidát smečky Registrován: 20.04.2009(UTC) Zpráv: 299 Bydliště: Kladruby nad Labem
|
Ahoj..konečně další auto s pořádnýma nárazníkama a ne s nějakejma plastovejma šlupkama :d/
|
|
|
|
|
|
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
wolfow napsal:No nazdar!!! Vítej! Tak to se přijedu podívat-mám to přes kopec!!! Konečně někdo z těchhle končin. To budou spanilý minijízdy!!! Už se těším!!! Tak makej! Hodně zdaru.:d/ Zdar.No já si řikal že mi ty Haratice sou nak povědomí:) Tak to se určitě stav,ještě se nak domluvíme
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Výborně!
Vypadá to slušně a zachovale. Teda až na ty výfuky (fuj) :-) Ale pěkné a koukám i se značkama, to je hlavní. Takže pěkně vypucovat, naleštit a hrr na sraz! To musel být na návsi poprask :)) |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Metály: Registrován: 22.03.2009(UTC) Zpráv: 704 Bydliště: Haratice p...l světa...
|
Pepe napsal:
Zdar.No já si řikal že mi ty Haratice sou nak povědomí:) Tak to se určitě stav,ještě se nak domluvíme
Si piš!!!
|
|
|
|
Kategorie: Competition Allies Registrován: 20.03.2009(UTC) Zpráv: 1,333 Bydliště: Šternberk
|
xjohny napsal:Výborně!
Vypadá to slušně a zachovale. Teda až na ty výfuky (fuj) :-) Ale pěkné a koukám i se značkama, to je hlavní. Takže pěkně vypucovat, naleštit a hrr na sraz! To musel být na návsi poprask :)) Taky jsem chtěl psát, že ty laufy se k tomu vůbec nehoděj :-)
|
|
|
|
|
xjohny napsal:Výborně!
Vypadá to slušně a zachovale. Teda až na ty výfuky (fuj) :-) Ale pěkné a koukám i se značkama, to je hlavní. Takže pěkně vypucovat, naleštit a hrr na sraz! To musel být na návsi poprask :)) No ty značky byli předchozího majitele,já je ještě nemám ale měli by brzo bejt.A ty výfuky,to máte pravdu,sou děsný!Poprask byl,to víš,vesnice,a jestli se tu ukáže wolfow,tak bude ještě větší:)
|
|
|
|
|
Pepe napsal:
No ty značky byli předchozího majitele,já je ještě nemám ale měli by brzo bejt.A ty výfuky,to máte pravdu,sou děsný!Poprask byl,to víš,vesnice,a jestli se tu ukáže wolfow,tak bude ještě větší:)
A o tom to právě je, aby lidi věděli, že nejsou jen Fabie
|
|
|
|
|
Já jsem ted na jámě,ale až vyjedu tak první cesta (za hezkýho počasí) je k ponikelský bábě pro koření! To je jasný!
|
|
|
|
Kategorie: Kandidát smečky Registrován: 20.04.2009(UTC) Zpráv: 299 Bydliště: Kladruby nad Labem
|
Pepe napsal:
No ty značky byli předchozího majitele,já je ještě nemám ale měli by brzo bejt.A ty výfuky,to máte pravdu,sou děsný!Poprask byl,to víš,vesnice,a jestli se tu ukáže wolfow,tak bude ještě větší:)
Hele a co další sraz u Pepého......na návsi:d/ :d/
|
|
|
|
|
Zlumik napsal:
Hele a co další sraz u Pepého......na návsi:d/ :d/
Jsem pro! A pak zrovna přes kopec ke mě... a tu závistivou semetriku od vedle už trefí!!! Stačí co tady dělám teď s barákem,s motorkou,a s Pontiacem.... Tohle by už asi sousedi nezvládli. To by jejich malé slepičí mozečky komplet zavirovalo!!!! Upraveno uživatelem středa 20. května 2009 14:17:14(UTC)
| Důvod úpravy: -
|
|
|
|
V tomto fóru nemůžete iniciovat nová témata.
V tomto fóru nemůžete na témata odpovídat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy mazat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy editovat.
V tomto fóru nemůžete iniciovat průzkumy mínění.
V tomto fóru nemůžete hlasovat v průzkumech mínění.
Soubory cookie:
chevroletcamaro.cz - fórum používá soubory cookie. Pokračováním prohlížení těchto stránek vyjadřujete souhlas s jejich použitím.
Více informací
OK