chevroletcamaro.cz - fórum
»
Jiné
»
Srazy
»
Rozloučení se sezónou 2013 - Tachov
Kategorie: Kandidát smečky Registrován: 19.05.2010(UTC) Zpráv: 415 Bydliště: Tachov
Blahořečil: 2-krát Blahořečen: 7-krát v 7 příspěvcích
|
Zvu Vás všechny na jednu z posledních akcí roku 2013 do Tachova. Zahraje pár kapel, přijede pár aut, motorek a jiných vehiklů, budou se okolo Vás motat pinupky .... myslím, že to bude fajn ;) Více info najdete zde: https://www.facebook.com/RozlouceniSeSezonou |
výměna výfukového potrubí ... snad našetřím vyvaření a lak dveří ... snad jednou
|
|
|
|
Kategorie: Kandidát smečky Registrován: 19.05.2010(UTC) Zpráv: 415 Bydliště: Tachov
|
Takže pro upřesnění - zahraje 6 kapel, dále bude vystoupení pánů co hází hořícíma klackama a mávaj zapálenejma řetězama .... ??? .... ohňová šou ??? nevím jak jinak to popsat :))) Aj ohňostroj bude /samozřejmě mimo areál, kde jsou zaparkovaná auta/, někdy až se smrákne.
Takže zatím a těším se na Vás v Tachově ;) |
výměna výfukového potrubí ... snad našetřím vyvaření a lak dveří ... snad jednou
|
|
|
|
Kategorie: Vůdce smečky Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 8,306 Bydliště: Třebenice (LT)
Blahořečil: 86-krát Blahořečen: 166-krát v 144 příspěvcích
|
Máte docela velkou zahradu koukám :-) Tak jen bacha aby vám ty hořící klády nepoložili pánové na auta! Kam já se s naší pidiakcičkou hrabu |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Rada starších Registrován: 25.09.2012(UTC) Zpráv: 2,025 Bydliště: Hradec Kralove
Blahořečil: 18-krát Blahořečen: 27-krát v 25 příspěvcích
|
Předsedo jen počkej příští rok, to rozjedem starouši :) |
Repase karb. Edel-čeká Paliv. čerpadlo-čeká Chevy Camaro 79 Berlinetta Nový přírůstek Jeep Grand Cherokee 4.7 - V8 |
|
|
|
|
xjohny napsal:Máte docela velkou zahradu koukám :-) Tak jen bacha aby vám ty hořící klády nepoložili pánové na auta! Kam já se s naší pidiakcičkou hrabu Pánové s klackama jsou poučeni kam můžou a kam ne (což znamená, že budou mimo parkovací/výstavní prostor, stejně jako ohňostroj)a dále jsem se rozhodl, že si radši pronajmu louku než abych si nechal ničit "zahradu" ;) A "pidiakce" je někdy lepší než tohle - popravdě si to krz ty nervy okolo moc neužívám, ale snad už tento rok bude vše v pořádku a já se i pobavím s těmi, kdo dorazí :) |
|
|
|
|
Kategorie: Vůdce smečky Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 8,306 Bydliště: Třebenice (LT)
|
Přesně tak, čim menší akce, tím lepší pro pořadatele. Taky to nechci rozjíždět ve větším, tohle mi bohatě stačí. |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
Už v soooboootuuuuu :))))) |
|
|
|
|
Kategorie: Rada starších Registrován: 25.09.2012(UTC) Zpráv: 2,025 Bydliště: Hradec Kralove
Blahořečil: 18-krát Blahořečen: 27-krát v 25 příspěvcích
|
Takhle si mě holky sednout na předek tak je zakopávám krumpáčem :) |
Repase karb. Edel-čeká Paliv. čerpadlo-čeká Chevy Camaro 79 Berlinetta Nový přírůstek Jeep Grand Cherokee 4.7 - V8 |
|
|
|
|
MartinG napsal:Takhle si mě holky sednout na předek tak je zakopávám krumpáčem :) To jsem si myslel taky ..... ale ne neuděláš to :))) |
|
|
|
|
Kategorie: Kandidát smečky Registrován: 02.06.2010(UTC) Zpráv: 207 Bydliště: Kladno
Blahořečen: 4-krát v 4 příspěvcích
|
Je zde nějak mrtvo. V sobotu má být slunečno, tak jsem si myslel jestli by někdo nejel do Tachova na tu rozlučku a zároveň bychom to pojali jako spanilou jízdu ze středních Čech. Jel by někdo???
|
|
|
|
|
Thorsten (černej 4th gen Firebird) to má v plánu. |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
xjohny napsal:Thorsten (černej 4th gen Firebird) to má v plánu. Co vím tak "Firebird CZ" a ten bude vědět minimálně o jednom dalším .... nějak se mi z kebule vypařily tyhle přezdívky ... ;) |
|
|
|
|
chevroletcamaro.cz - fórum
»
Jiné
»
Srazy
»
Rozloučení se sezónou 2013 - Tachov
V tomto fóru nemůžete iniciovat nová témata.
V tomto fóru nemůžete na témata odpovídat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy mazat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy editovat.
V tomto fóru nemůžete iniciovat průzkumy mínění.
V tomto fóru nemůžete hlasovat v průzkumech mínění.
Soubory cookie:
chevroletcamaro.cz - fórum používá soubory cookie. Pokračováním prohlížení těchto stránek vyjadřujete souhlas s jejich použitím.
Více informací
OK