Kategorie: Competition Allies Registrován: 20.03.2009(UTC) Zpráv: 1,333 Bydliště: Šternberk
Blahořečen: 1-krát v 1 příspěvcích
|
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Metály: Registrován: 22.03.2009(UTC) Zpráv: 704 Bydliště: Haratice p...l světa...
Blahořečil: 1-krát
|
Já to beru šéfe!!! A vůbec-nebylo by to marný vždycky někoho vybrat a sjet se k němu-aby taky kolembydlící viděli a slyšeli zač je toho loket!!!! Já bych to bral. V baráku místa dost,kolem na parkování taky,ohniště,gril... Já jsem připraven. Ale musí přijet minimálně 5 Fbody kárek!!! A na sousedy s.ru!!! Ať se ukoušou ! Upraveno uživatelem čtvrtek 21. května 2009 0:03:19(UTC)
| Důvod úpravy: -
|
|
|
|
Kategorie: Hledá svoje místo Registrován: 18.05.2009(UTC) Zpráv: 19 Bydliště: Poniklá
|
No já bych to taky bral.Plácek na parkování by tu byl.Ty jo,to by byl teprv rachot po vsi:)
|
|
|
|
Kategorie: Competition Allies Registrován: 20.03.2009(UTC) Zpráv: 1,333 Bydliště: Šternberk
|
Pepe napsal:No já bych to taky bral.Plácek na parkování by tu byl.Ty jo,to by byl teprv rachot po vsi:) škoda, že jste všichni tak daleko to je tak na celej víkend a těch je nějak pomálu, furt nějaké akce...
|
|
|
|
Kategorie: Competition Allies Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 778 Bydliště: Střelice u Brna
Blahořečil: 1-krát Blahořečen: 3-krát v 3 příspěvcích
|
hd1903 napsal: škoda, že jste všichni tak daleko to je tak na celej víkend a těch je nějak pomálu, furt nějaké akce... také to tak vidím..moc akcí a málo času, bylo by potřeba, aby den měl 48 hodin:-) |
HD's coming |
|
|
|
|
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Metály: Registrován: 22.03.2009(UTC) Zpráv: 704 Bydliště: Haratice p...l světa...
Blahořečil: 1-krát
|
Jo,jo... Velká pravda. Každý víkend je nějaká akce. Sraz,narozeniny,prase,chlastačky,koncerty... Jenže kolem baráku,na baráku,na autě,na mašině...atd atd spousta práce. Čas je nepřítel. Ale bylo by to krásný. Je to sice utopie,ale krásná... Probereme to na srazu. Třeba najdeme nějaký kompromis.
|
|
|
|
|
wolfow napsal:Jo,jo... Velká pravda. Každý víkend je nějaká akce. Sraz,narozeniny,prase,chlastačky,koncerty... Jenže kolem baráku,na baráku,na autě,na mašině...atd atd spousta práce. Čas je nepřítel. Ale bylo by to krásný. Je to sice utopie,ale krásná... Probereme to na srazu. Třeba najdeme nějaký kompromis. Začínám sepisovat, vemu to zítra do práce šéfové
|
|
|
|
Kategorie: Hledá svoje místo Registrován: 18.05.2009(UTC) Zpráv: 19 Bydliště: Poniklá
|
Zdar chlapi,mam dotaz.Bylo mi doporučeno do camara lejt SPECIAL,ale ten se má prej přestat vyrábět,tak se chci zeptat jestli to snese NATURAL 95?
|
|
|
|
Kategorie: Competition Allies Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 778 Bydliště: Střelice u Brna
Blahořečil: 1-krát Blahořečen: 3-krát v 3 příspěvcích
|
Pepe napsal:Zdar chlapi,mam dotaz.Bylo mi doporučeno do camara lejt SPECIAL,ale ten se má prej přestat vyrábět,tak se chci zeptat jestli to snese NATURAL 95? samozřejmě...není tam třeba lít žádné olova nebo něco takového, už je to "nové" auto, kde nění třeba lít staré benály...ono tomu neuškodí i 100oktan, ale zase nepřehánět... |
HD's coming |
|
|
|
Kategorie: Vůdce smečky Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 8,306 Bydliště: Třebenice (LT)
Blahořečil: 86-krát Blahořečen: 166-krát v 144 příspěvcích
|
Máš motor z doby katalyzátorů, proto tam stačí lít Natural. Určitě dávej 95 a ne 91. |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
xjohny napsal:Máš motor z doby katalyzátorů, proto tam stačí lít Natural. Určitě dávej 95 a ne 91. V USA tam dávají běžně 80 oktanovej benál...co tam ted byli kluci z našeho klubu, tak se snad nikde s 95 oktanem nesetkali...
|
|
|
|
Kategorie: Vůdce smečky Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 8,306 Bydliště: Třebenice (LT)
|
hd1903 napsal:V USA tam dávají běžně 80 oktanovej benál...co tam ted byli kluci z našeho klubu, tak se snad nikde s 95 oktanem nesetkali... No, 80 asi těžko :) Ale měli by kluci z klubu vědět tohle: http://en.wikipedia.org/wiki/Octane_rating napsal:Octane ratings can vary greatly from region to region. For example, the minimum octane rating available in much of the United States is 87 AKI, and the highest is 93. However this does not mean that the fuel is different. Upraveno uživatelem úterý 2. června 2009 22:41:18(UTC)
| Důvod úpravy: - |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
oki 87 každopádně jsou to sračky co do teho lejou a u nás se mají jako v bavlnce
|
|
|
|
Kategorie: Anonymní
|
Vy jste ale odborníci. Já mám Camaro z roku 78 a NEMÁM tvrzená ventilová sedla. Pepe má Camaro z roku 77 a tak pochybuju o tom, že v 77mičkách jsou sedla tvrzená. Jezdil jsem na 95ku bez aditiv a těm sedlům jsem dal pěkně za uši. Až po nových ventilech s tvrzeným sedlem jsem do motoru mohl začít lejt benzín bez aditiv. Tak bacha na to. S naturalem 95, 98, 100, a 100+ rozhodně používat adetivum, pokud máš orig ventily. Upraveno uživatelem čtvrtek 4. června 2009 0:19:21(UTC)
| Důvod úpravy: -
|
|
|
|
|
A co nového tady u šestiválů? Už máš značky? Jezdíš, jezdíš? :) |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
xjohny napsal:A co nového tady u šestiválů? Už máš značky? Jezdíš, jezdíš? :) No v neděli sem vez nějaký věci k čalouníkoj,včera auto ke klempířoj,konečně.A papíry ještě bohužel nejsou,ale aspon že se to konečně trochu hejbe
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 01.04.2009(UTC) Zpráv: 531 Bydliště: Bratislava, Sk
Blahořečen: 5-krát v 5 příspěvcích
|
Napsal: Jí Vy jste ale odborníci. Já mám Camaro z roku 78 a NEMÁM tvrzená ventilová sedla. Pepe má Camaro z roku 77 a tak pochybuju o tom, že v 77mičkách jsou sedla tvrzená. Jezdil jsem na 95ku bez aditiv a těm sedlům jsem dal pěkně za uši. Až po nových ventilech s tvrzeným sedlem jsem do motoru mohl začít lejt benzín bez aditiv. Tak bacha na to. S naturalem 95, 98, 100, a 100+ rozhodně používat adetivum, pokud máš orig ventily.
Tieto auta vobec nemaju vlisovane sedla, jedna sa o samotny material hlavy. Skoro vsetky americke auta od roku cca 1973 mali katalyzatory, cize jazdili na bezolovnaty benzin, a pochybujem ze sa tam davalo nejake aditivum... Problem so sedlami moze podla mna sposobit skor to, ze ked je tam ostra vacka, su tam aj tvrde ventilove pruziny. Dosadacia rychlost ventilu a aj sila pritlaku su vacsie a to moze sedlo poskodit...
|
|
|
|
|
Pepe napsal:No v neděli sem vez nějaký věci k čalouníkoj,včera auto ke klempířoj,konečně.A papíry ještě bohužel nejsou,ale aspon že se to konečně trochu hejbe Takže s ním asi na sraz nedorazíš co? |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
tomcat1 napsal: Tieto auta vobec nemaju vlisovane sedla, jedna sa o samotny material hlavy. Skoro vsetky americke auta od roku cca 1973 mali katalyzatory, cize jazdili na bezolovnaty benzin, a pochybujem ze sa tam davalo nejake aditivum... Problem so sedlami moze podla mna sposobit skor to, ze ked je tam ostra vacka, su tam aj tvrde ventilove pruziny. Dosadacia rychlost ventilu a aj sila pritlaku su vacsie a to moze sedlo poskodit...
Zrovna teď je moje Camaro rozebrané a řeší se podpálené ventily. Na adetivum jsem nejezdil a takhle to dopadlo.
|
|
|
|
|
xjohny napsal: Takže s ním asi na sraz nedorazíš co?
No to bohužel asi nestihnu.Tak snad přiště,určitě to nebude poslední sraz
|
|
|
|
|
Jinak je ještě něco novýho,posralo se mi stahování oken,je totiž elektrický,což mě štve,s elektrikou moc nekamarádim.Čím víc elektriky,tím víc závad
|
|
|
|
|
Pepe napsal:Jinak je ještě něco novýho,posralo se mi stahování oken,je totiž elektrický,což mě štve,s elektrikou moc nekamarádim.Čím víc elektriky,tím víc závad přesně tak, elektrika je na hovno, není nad manuál:-)
|
|
|
|
|
hd1903 napsal: přesně tak, elektrika je na hovno, není nad manuál:-)
Nezáviď elektriku ;-)
|
|
|
|
|
Napsal: Jí
Nezáviď elektriku ;-)
nezávidím, já miluji klasiku, proto jsem dal do kupy i to origo radio, je to super ladit pěkně kolečkem stanice:-)))připadám si jako několik desítek let zpátky:-))
|
|
|
|
V tomto fóru nemůžete iniciovat nová témata.
V tomto fóru nemůžete na témata odpovídat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy mazat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy editovat.
V tomto fóru nemůžete iniciovat průzkumy mínění.
V tomto fóru nemůžete hlasovat v průzkumech mínění.
Soubory cookie:
chevroletcamaro.cz - fórum používá soubory cookie. Pokračováním prohlížení těchto stránek vyjadřujete souhlas s jejich použitím.
Více informací
OK