Kategorie: Člen smečky Registrován: 03.11.2013(UTC) Zpráv: 817 Bydliště: Praha
Blahořečil: 3-krát Blahořečen: 23-krát v 21 příspěvcích
|
Cestovatel: já to chci taky vidět
Jo a kluci, kolik je dvojkovejch Camar, kolik vůbec po Čechách jezdí a jsou v pojízdnym stavu, ne rozložený? Víte? Jste někdo v okolí Prahy na případné konzultace?
|
|
|
|
Kategorie: Vůdce smečky Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 8,306 Bydliště: Třebenice (LT)
Blahořečil: 86-krát Blahořečen: 166-krát v 144 příspěvcích
|
V Praze je fik Je jich tady celkem "dost", kolem třiceti by to mohlo být. |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Rada starších Registrován: 25.09.2012(UTC) Zpráv: 2,025 Bydliště: Hradec Kralove
Blahořečil: 18-krát Blahořečen: 27-krát v 25 příspěvcích
|
A kdyztak po dalnici to mas do HK kousek |
Repase karb. Edel-čeká Paliv. čerpadlo-čeká Chevy Camaro 79 Berlinetta Nový přírůstek Jeep Grand Cherokee 4.7 - V8 |
|
|
|
Kategorie: Vůdce smečky Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 8,306 Bydliště: Třebenice (LT)
|
No když už takhle, tak ke mě je to z Prahy blíž :-P A třeba k Senťákovi do Smečna je to co by kamenem z Kladna dohodil :-) Upraveno uživatelem středa 6. listopadu 2013 12:05:51(UTC)
| Důvod úpravy: - |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 10.08.2009(UTC) Zpráv: 794 Bydliště: Horovice
Blahořečen: 22-krát v 21 příspěvcích
|
MartinG napsal:A kdyztak po dalnici to mas do HK kousek Na ktere strane HK kdyz se jede od Prahy bydlis? Koncem listopadu pojedu do AMHK pro nova kola. Jestli ti to nebude vadit, tak bych se zastavil. Potrebuju neco omrknout
|
|
|
|
Kategorie: Rada starších Registrován: 25.09.2012(UTC) Zpráv: 2,025 Bydliště: Hradec Kralove
|
uplně na druhý než má sklad Hvězda ale projet hradcem ke mě je otáckou pár minut |
Repase karb. Edel-čeká Paliv. čerpadlo-čeká Chevy Camaro 79 Berlinetta Nový přírůstek Jeep Grand Cherokee 4.7 - V8 |
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 10.08.2009(UTC) Zpráv: 794 Bydliště: Horovice
|
Az budu vedet termin kdy pojedu, tak se ozvu emailem a domluvime se.
|
|
|
|
Kategorie: Kandidát rady starších Registrován: 14.05.2011(UTC) Zpráv: 1,564
Blahořečil: 6-krát Blahořečen: 24-krát v 21 příspěvcích
|
tak to by sme se nekde mohli potkat po ceste jestli se domluvime na tom ramu co ty na to?
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 29.10.2009(UTC) Zpráv: 1,285 Bydliště: Letohrad, Praha
Blahořečil: 18-krát Blahořečen: 12-krát v 12 příspěvcích
|
xjohny napsal: Je jich tady celkem "dost", kolem třiceti by to mohlo být.
Já mám pocit, že podle nějakýho registru MDČR jich mělo být asi 90... a přibývaj. Ale kolik jich jezdí, těžko říct. |
|
|
|
|
|
Nazdárek. Dneska mi přišly spodky předních blatníků. Takže stačí je napasovat, dokončit přední blatníky, voplničovat a už budu mít celou káru v plniči No ty spodky teda to je fakt jen vyválenej plech, žádný díry, prolisy, ... nic - jsem jak si s tím poradím. Měnil jste někdo spodky blatníků? ... asi to bude pěkná pakárna, co? Hlavně abych to nepodělal a nemusel běžet pro celý blatníky Jinak koukám, že jste všichni co by šutrem dohodil od Prahy :-) Tak se zatím mějte a pak sem hodim nějaký fotky, ať můžete kritizovat :-)
|
|
|
|
Kategorie: Kandidát smečky Registrován: 22.03.2010(UTC) Zpráv: 260 Bydliště: Karlovy Vary
Blahořečil: 13-krát Blahořečen: 6-krát v 5 příspěvcích
|
Robert napsal: Jo a kluci, kolik je dvojkovejch Camar, kolik vůbec po Čechách jezdí a jsou v pojízdnym stavu, ne rozložený? Víte? Jste někdo v okolí Prahy na případné konzultace?
Camara v čechách co jsem sebral na netu jsou tady Camara jen není jistý jestli jezdí. BTW: kdybys nesehal vhodný sedačky, tak se ozvi. Něco se mi doma válí.
|
|
|
|
Kategorie: Kandidát smečky Registrován: 09.08.2013(UTC) Zpráv: 349 Bydliště: Novy Knin, Okres PB
Blahořečil: 1-krát Blahořečen: 11-krát v 11 příspěvcích
|
Nemate nekdo podobne informace, kolik je u nas dvojkovejch firebirdu?
|
|
|
|
|
Kategorie: Kandidát smečky Registrován: 22.03.2010(UTC) Zpráv: 260 Bydliště: Karlovy Vary
Blahořečil: 13-krát Blahořečen: 6-krát v 5 příspěvcích
|
Bandit2 napsal:Nemate nekdo podobne informace, kolik je u nas dvojkovejch firebirdu?
klikni na logo Birda nebo sem(tvojí Berušku jsem tam ještě nepřidal)
|
|
|
|
Kategorie: Kandidát smečky Registrován: 09.08.2013(UTC) Zpráv: 349 Bydliště: Novy Knin, Okres PB
|
Diky, cekal bych jich vic, ale asi to potvrzuje, co vidim na netu, ze Camar je v Cesku o dost vic nez Birdu. |
|
|
|
|
|
Blackwind napsal:Camara v čechách co jsem sebral na netu jsou tady Camara jen není jistý jestli jezdí. BTW: kdybys nesehal vhodný sedačky, tak se ozvi. Něco se mi doma válí. Ahoj, díky moc za nabídku! Jo, sedačky by se fakt šikly... tak to vypadá, že to auto snad i složim tak, jak má bejt :-). Napíšu Ti mail a dohodneme se.
|
|
|
|
|
Bandit2 napsal:Diky, cekal bych jich vic, ale asi to potvrzuje, co vidim na netu, ze Camar je v Cesku o dost vic nez Birdu. Ahoj Bandito, Nový Knín je kousek ode mě (mám chatu v Davli a taky tam skládám moje Camaro). Bylo by možný se někdy stavit a podívat se na ten Tvůj stroj? Podle fotek vypadá fakt skvěle.
|
|
|
|
|
Tak kluci dneska jsem dělal po práci přední pravý blatník - byl jak cedník, ale kus nového plechu, 1856 ran kladivem, trošku pošlapání, obrovský nervy:-) ... a blatník je skoro na světe. Jinak jsem ještě koupil malou pískovačku a křemičitej písek, tak jsem zvědaj, jak to bude fungovat. Zítra jdu na druhej blatník, tak snad z něho neudělám helmu :-)
|
|
|
|
|
Beruska vypada dobre na fotkach ale blbe startuje, kdyz naskoci, zacne varit, vybije baterku a pred par lety prestala couvat. Je to k restaurovani. Proto jsem letos koupil Lorda, abych mohl jezdit. Ted budu postupne davat Berusku dohromady. Bude to sranda protoze jsem kravatak ale "cesta je cil" :-). Dneska jsem konecne zjistil, na co jsou PCV diry a co je EGR na Olds 350 motoru |
|
|
|
|
|
Tak slíbené fotky - takhle jsem začínal: Kluci a to nejlepší nakonec (foceno dnes) : Snažil jsem se to spasovat půl dne, ale musím říct teda, že nic moc . Takže auto už je připravené komplet do laku. Zatím to nechám pořádně proschnout. Kdyby si kyt posedal, abych to zachránil ještě před lakem. Teď začínám řešit vnitřek , obrovský klubo drátů na repráky - pomalu rozmotávám drát po drátu, abych něco neurval. Vystříhám, likviduju bastlení předchozích majitelů. Mám slíbenej interiér + kola, tak se strašně těšim, hned to tam všechno dám, doladim a budu skoro ve finiši. Mimochodem, děkuju klukům z fóra, že mi pomohli sehnat a dodat věci!!!
|
3 uživatelů blahořečilo Robert za tento úžasný příspvěvek.
|
|
|
|
Nezbyva nez gratulovat. Prace ti jde pekne od ruky.
|
|
|
|
|
Ahoj lidi, dlouho jsem nepsal. Takže další pokračování: Vystřihávání záludných kabelů z podpalubky :-) - pěknej bordel v elektrice: Tak mi to nedalo a ještě jednou jsem spasoval celej předek. Vypadá to líp než předtim, ale furt to není ono , ale už to nechám. Tak tady je můj vánoční dárek - konečně mám sedačky co do Camarka patřej Tak ještě pár drobností a už budu u finiše.
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 11.11.2009(UTC) Zpráv: 700 Bydliště: Brno - nejvetsi vesnice v CR
Blahořečen: 23-krát v 19 příspěvcích
|
S tím spasováváním si nedělej zbytečně hlavu. Kvalita produkce (nejen) GM a zvlášť mám dojem že v těchdle letech je docela podobná kvalitě výrobků sovětských a následně ruských automobilek. Myslím že už teď ses dostat do nadprůměrně pěkného stavu. A i tři části zadního křídla ti lícujou; to taky není samosebou, podívej se třeba na džonyho Camaro :) nebo na moje Upraveno uživatelem čtvrtek 26. prosince 2013 13:36:40(UTC)
| Důvod úpravy: - |
camaro SPORT COUPE V6 1988 camaro Z28 1991 Rodinka: Firebird V6 92, Camaro LT 78, Monte Carlo 72, Golden Spirit 80, Mark VII 88 |
|
|
|
|
Zadní křídlo bylo původně taky špatně - hlavně levá strana. Musel jsem zadělat díry a udělat je jinde. Ale co jsem dal novou těsnící gumu do kufru, tak se to lehce hnulo. Ale už to nechám. Jinak díky za pochvalu. Povzbudí to!
|
|
|
|
|
Já na to ještě o svátkách nehrábnul |
|
|
|
|
OndraS napsal:... A i tři části zadního křídla ti lícujou; to taky není samosebou, podívej se třeba na džonyho Camaro :) nebo na moje Bereš si mě do huby? :D |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
V tomto fóru nemůžete iniciovat nová témata.
V tomto fóru nemůžete na témata odpovídat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy mazat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy editovat.
V tomto fóru nemůžete iniciovat průzkumy mínění.
V tomto fóru nemůžete hlasovat v průzkumech mínění.
Soubory cookie:
chevroletcamaro.cz - fórum používá soubory cookie. Pokračováním prohlížení těchto stránek vyjadřujete souhlas s jejich použitím.
Více informací
OK