Kategorie: Na dobré cestě Registrován: 24.09.2013(UTC) Zpráv: 153 Bydliště: Znojmo
Blahořečen: 6-krát v 4 příspěvcích
|
Zdarec kluci, tak jsme byli na výletě na Slovensku na Pontiacu Trans Am 1991. Moje obava z 215 tis km ze mě opadla, když jsem viděl auto v krásném ( tady bych si dovolil napsat TOP stavu ). Vše komplet originál. Žádné upravy, renovace. Původní stav. Samozřejmě běžná výmena náplní, filtrů, svíček, kabelů, kotoučů, destiček, čepů apod. Lak původní, velmi pěkný ( a to to měl zaprášené a ráno to jen vzal vapkou, taže nenapucované ). Interiér velmi zachovalý, neponičený. Pár drobností se tam našlo, ale je to již 23 let staré auto, takže očekávat stav nového je nereálné :-). Karoserie bez rezi ( pouze 1x pod prednim blatnikem ve velikosti dvoukoruny na foto je videt ). Motor jde pěkně, teplota je 90C :-) nikoliv pres 100 - 110C, vse funkcni vcetne tempomatu. Prevodovka řadí krásne, tak jak ma, nikoliv jak u renovovaneho Pontiacu z Brna :-), kde si musi jeste sednout, aby dobre radila.. Ten predni nárazník byl opren o jiný vuz, trosku nesedi, ale to je detail. Nikde auto bourane nebylo, nikdy. Takže uvidime jak se dohodnem o prodeji a pak jak bude probihat prihlaseni. Svetla to ma E2 na pasech neni nic, ani DOT, ani E. Blinkry to ma take E, takze bez problemu. Jen okna jsou DOT, ale ty ma napsane v TP. Teoreticky by nemel byt zadny problem. Dokonce to ma i nastavitelnou polohu prednich svetlometu.. + mlhovku vzadu ( momentálne sundanou ) nejake obrázky zde: http://dejf11.rajce.idnes.cz/Trans_Am_Slovensko/Upraveno uživatelem neděle 27. října 2013 22:26:51(UTC)
| Důvod úpravy: - |
GM Pontiac Firebird Trans Am 5.0 TPI V8 225PS GM Opel Combo Tour 1.7 DTi 74 PS
|