Kategorie: Člen smečky Metály: Registrován: 22.03.2009(UTC) Zpráv: 704 Bydliště: Haratice p...l světa...
Blahořečil: 1-krát
|
Jasný-když bude moct!
|
|
|
|
Kategorie: Competition Allies Registrován: 20.03.2009(UTC) Zpráv: 1,333 Bydliště: Šternberk
Blahořečen: 1-krát v 1 příspěvcích
|
wolfow napsal:Jasný-když bude moct! jupííííííííííí
|
|
|
|
Kategorie: Vůdce smečky Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 8,306 Bydliště: Třebenice (LT)
Blahořečil: 86-krát Blahořečen: 166-krát v 144 příspěvcích
|
hd1903 napsal:jupííííííííííí Ehm, máš "rodinu" a děti |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 01.03.2009(UTC) Zpráv: 1,480 Bydliště: Černilov, Hradec Králové
Blahořečil: 1-krát Blahořečen: 5-krát v 4 příspěvcích
|
xjohny napsal:Ehm, máš "rodinu" a děti vsak to neni nemoc !!! :))))))))))
|
|
|
|
Kategorie: Anonymní
|
wolfow napsal:Já bych počkal až se někde objeví celé auto s manuálem a šel bych do něj. Té práce,a peněz za předělávku.... jezdil bych a jezdil a jezdil,však se něco objeví časem.... Jo,abych nezůstal pozadu. Já s kámoškou..... http://i39.tinypic.com/9j0rgw.jpg Ono je to stejně jedno. Jo pedály šaltr, konzole to jo... Ale jinak to stejně budu dělat z novejch dílů.
|
|
|
|
Kategorie: Vůdce smečky Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 8,306 Bydliště: Třebenice (LT)
Blahořečil: 86-krát Blahořečen: 166-krát v 144 příspěvcích
|
|
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
To jsou hodně zajímavé věci
|
|
|
|
Kategorie: Competition Allies Registrován: 20.03.2009(UTC) Zpráv: 1,333 Bydliště: Šternberk
|
xjohny napsal:Ehm, máš "rodinu" a děti Další takovej, nemám rodinu ani děti, už jsem to psal Cámovi....jsem svobodnej, ale čekáme prcka, příští týden
|
|
|
|
Kategorie: Competition Allies Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 778 Bydliště: Střelice u Brna
Blahořečil: 1-krát Blahořečen: 3-krát v 3 příspěvcích
|
Také, si s dovolením, vyplácnu ksicht zde na fóru, aby jste věděli, koho případně někde oslovit:-) |
HD's coming |
|
|
|
Kategorie: Kandidát smečky Registrován: 20.04.2009(UTC) Zpráv: 299 Bydliště: Kladruby nad Labem
|
|
|
|
|
|
Proberu to s Jénikem, ale beru to teď spíše okrajově. Peníze budou teď potřeba jinde. Zaplatit opravu camara, pak to půjde na vyvaření zadních lemů blatníků, dále lakovna a nakonec linkař. Nehledě na to, že chci koupit ta listová pera, stabíky a traction bars. Po těchhle investicích bych se do toho pustil už naplno.
|
|
|
|
Kategorie: Competition Allies Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 778 Bydliště: Střelice u Brna
|
Napsal: Jí
Proberu to s Jénikem, ale beru to teď spíše okrajově. Peníze budou teď potřeba jinde. Zaplatit opravu camara, pak to půjde na vyvaření zadních lemů blatníků, dále lakovna a nakonec linkař. Nehledě na to, že chci koupit ta listová pera, stabíky a traction bars. Po těchhle investicích bych se do toho pustil už naplno.
zadní lemy budu vyvařovat taky, tyhle autíčka na to dost trpí...:-) |
HD's coming |
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 01.03.2009(UTC) Zpráv: 1,480 Bydliště: Černilov, Hradec Králové
Blahořečil: 1-krát Blahořečen: 5-krát v 4 příspěvcích
|
Napsal: Cá zadní lemy budu vyvařovat taky, tyhle autíčka na to dost trpí...:-)
nevite jestli se ty lemy prodavaj jako dil?
|
|
|
|
|
Napsal: Cá zadní lemy budu vyvařovat taky, tyhle autíčka na to dost trpí...:-)
Taky je mám v řiti, prostrčím dírou i propisku [-o< [-o<
|
|
|
|
|
tafna napsal: nevite jestli se ty lemy prodavaj jako dil? Jo prodávají, stojí kolem 150 dolcků jeden, ale je to snad půl blatníku, ne jen lem...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
:-DDDDDD jojo celý poprask v Brně jsem zinscenoval já :-D apropo červené papuče má kamarád, který trůní den co den nehnutě na lavičce, značku nevím. Mé papuče jsou značky General Motors:-) |
HD's coming |
|
|
|
|
Napsal: Cá :-DDDDDD jojo celý poprask v Brně jsem zinscenoval já :-D apropo červené papuče má kamarád, který trůní den co den nehnutě na lavičce, značku nevím. Mé papuče jsou značky General Motors:-) Hele a neříkal jsi že nemáš babu, tak jako Johny, že budete spolem v chatce? Nebo jsi na rychlo něco ulovil, abys nemusel bejt s Johnym??:d/ :d/
|
|
|
|
|
hd1903 napsal: Hele a neříkal jsi že nemáš babu, tak jako Johny, že budete spolem v chatce? Nebo jsi na rychlo něco ulovil, abys nemusel bejt s Johnym??:d/ :d/
to je pouze kamarádka:-)))) |
HD's coming |
|
|
|
|
Napsal: Cá to je pouze kamarádka:-))))
Ha super, takže ji taky vem sebou na sraz
|
|
|
|
|
|
HD's coming |
|
|
|
|
Napsal: Cá Neklikat!!! Je tam trojský kůň!!!
|
|
|
|
|
Neklikat!!! Je tam trojský kůň!!!
já tam nic nemám...nevím tedy |
HD's coming |
|
|
|
|
Napsal: Cá já tam nic nemám...nevím tedy
Klikl jsem na první odkaz a AVAST už musel chytat.
|
|
|
|
Kategorie: Kandidát smečky Registrován: 12.03.2009(UTC) Zpráv: 295 Bydliště: Brno
Blahořečil: 3-krát Blahořečen: 10-krát v 8 příspěvcích
|
Klikl jsem na první odkaz a AVAST už musel chytat.
A nakazilo ti to něco, nebo ti vyskočilo okno "ukončit spojení" ? btw jednou sem taky na jednech strankach chytl vira, ale kdyz sem tam vlezl ze zvědavosti zase, tak překvapivě nic...
|
|
|
|
V tomto fóru nemůžete iniciovat nová témata.
V tomto fóru nemůžete na témata odpovídat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy mazat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy editovat.
V tomto fóru nemůžete iniciovat průzkumy mínění.
V tomto fóru nemůžete hlasovat v průzkumech mínění.
Soubory cookie:
chevroletcamaro.cz - fórum používá soubory cookie. Pokračováním prohlížení těchto stránek vyjadřujete souhlas s jejich použitím.
Více informací
OK