Zdravim všechny!!!
Tak mi konečně bylo povoleno vzít si auto do práce a skočil jsem po hlavě do dokončování laku
Brousim, lepim, odmašťuju, dolaďuju...:
Taaak jsme se přesunuli do boxu, abysme dolepili poslední kousky, tj. kola, podvozek, atd. A zbejvá se jenom modlit
, aby to všechno klaplo podle představ
:
No lítal jsem jako blázen, protože jsem nikdy auto v celku nestříkal, takže pěkná hoňka okolo auta.
No metla pohoda, to nastříká každej v garáži. Lehce nechat zasušit a měřit, měřit, proužkovat, vymejšlet,... No byl jsem propocenej durch.
Namíchám si lak, dám si cigárko a přemejlim, kde začít. No asi nic nového nevymyslim, takže začnu klasiku - od sloupku. Lítám, běhám. První vrstva pohoda. Chvilku dám voraz, než lak lehce zatuhne. A jedu druhou vrstvu. To už se modlim tuplem, aby mi to někde nezechcalo a abych to někde neměl nedostříklý.
Vypadá to dobře, jsem sám se sebou spokojen.
Žádný stejkance, žádný nedostřiky, takže se mi ulevilo. Jen vyleštim trochu bordelu, protože už jsem pochopil, že když se stříká celý auto komplet nerozebraný, tak to vyfoukat nejde. Vždycky někde něco vylítne. A hlavně naklánět se nad haubnu, střechu a kufr s pistolí, přitom, abych se někde nepřilepil do laku je náročný.
Klidně kritizujte :-)
Já jsem spokojenej.
Ale musím se přiznat, že haubna není nic moc - prostě je křivá. Ale po tom porodu, než jsem ji kladivem srovnal, protože po sundání původního nádechu na haubně byla vyřízlá díra, takže mi nezbylo nic jinýho, než ji zavařit. Samozřejmě velká plocha, takže se trošku zkroutila a ještě ke všemu byla v předu celá špička bouraná. Ale nakonec to dopadlo dobře. Na to, že tam je tolik kytu, si nemůžu stěžovat.
Takže chlapci a děvčata,
už mi zbejvá jen pár blbostiček, tzn. ten centrál-vypínač, krytka místo švihadel, koule řadící páky, dodělat vejfuky za nápravu, zadní listy (už jsou objednaný :-) ) a dojet si pro kola a lehce zkulturnim motor barvou (je hnusnej, příští rok dám celej do kupy, protože teď už na to fakt nemám. Leze to do peněz. Ale rozhodně toho nelituju).
Jinak k jízdním vlastnostem: jsem překvapen, je to takovej traktor :-D. Moc to nebrzdí, furt to hrabe. Tak jsem zvědavej, až to pořádně projedu. Budu si muset zvyknout na Ameriku :-).
Takže jsem ve finiši
A budu moct řešit papíry.