chevroletcamaro.cz - fórum
»
Jiné
»
Bazar
»
Camara a Firebirdy na prodej
Kategorie: Kandidát smečky Registrován: 22.08.2011(UTC) Zpráv: 308 Bydliště: Kolín - Ovčáry
Blahořečil: 13-krát Blahořečen: 4-krát v 4 příspěvcích
|
Docela by mě zajímalo, jaký drogy má pán ze slovenska v oblibě |
Jak to nesmrdí benzínem, tak to nepatří na silnici... |
|
|
|
Kategorie: Kandidát smečky Registrován: 09.08.2013(UTC) Zpráv: 349 Bydliště: Novy Knin, Okres PB
Blahořečil: 1-krát Blahořečen: 11-krát v 11 příspěvcích
|
Koukám, že kdybych vzal Berušku na Slováč, tak je ze mne milionář |
|
|
|
|
Kategorie: Rada starších Registrován: 25.09.2012(UTC) Zpráv: 2,025 Bydliště: Hradec Kralove
Blahořečil: 18-krát Blahořečen: 27-krát v 25 příspěvcích
|
Pán hulí zřejmě dobrej matroš :)) asi mu zejtra napíšu jestli to nenechá na díly za 100 € |
Repase karb. Edel-čeká Paliv. čerpadlo-čeká Chevy Camaro 79 Berlinetta Nový přírůstek Jeep Grand Cherokee 4.7 - V8 |
|
|
|
Kategorie: Vůdce smečky Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 8,306 Bydliště: Třebenice (LT)
Blahořečil: 86-krát Blahořečen: 166-krát v 144 příspěvcích
|
Debatu o výběru Camare ke koupi jsem přesunul do pokecu, sem. Sem patří spíš jenom inzeráty atp. |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Kandidát smečky Registrován: 14.07.2009(UTC) Zpráv: 213 Bydliště: Praha
Blahořečil: 1-krát
|
|
|
|
|
Kategorie: Rada starších Registrován: 25.09.2012(UTC) Zpráv: 2,025 Bydliště: Hradec Kralove
|
Mít ještě jednu garáž a bejt v tom 350tka tak bych o tom přemejšlel |
Repase karb. Edel-čeká Paliv. čerpadlo-čeká Chevy Camaro 79 Berlinetta Nový přírůstek Jeep Grand Cherokee 4.7 - V8 |
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 29.10.2009(UTC) Zpráv: 1,285 Bydliště: Letohrad, Praha
Blahořečil: 18-krát Blahořečen: 12-krát v 12 příspěvcích
|
350 nikdy neměla z fabriky manuál... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kategorie: Vůdce smečky Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 8,306 Bydliště: Třebenice (LT)
|
Bez VINu může tvrdit co chce. Vzhledově to rozhodně Z28 nejní. Chybí: - přední spojler - výdechy v blatníku - znáček na volantu by měl být taky Z/28 - má švihadla, myslim že Z/28 měly std okna v elektrice |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
No není to Z28 ani s VINem |
|
|
|
Kategorie: Kandidát rady starších Registrován: 14.05.2011(UTC) Zpráv: 1,564
Blahořečil: 6-krát Blahořečen: 24-krát v 21 příspěvcích
|
Nemaji korvety prevodovky vzadu u napravy?
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Metály: Registrován: 08.08.2009(UTC) Zpráv: 558 Bydliště: Bor u Tachova
Blahořečil: 76-krát Blahořečen: 8-krát v 8 příspěvcích
|
xjohny napsal:Bez VINu může tvrdit co chce. Vzhledově to rozhodně Z28 nejní. Chybí: - přední spojler - výdechy v blatníku - znáček na volantu by měl být taky Z/28 - má švihadla, myslim že Z/28 měly std okna v elektrice a ma taky misto otackomeru velkej palivomer. to mylim davali v 1978 do 305-prdek, tady na foru to nikdo mel v cervenem camaru myslim havlas... tady neco k mani http://www.autoscout24.d...id=242933870&asrc=stUpraveno uživatelem pondělí 6. ledna 2014 18:24:11(UTC)
| Důvod úpravy: - |
Chevrolet Camaro Z/28 1979
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 29.10.2009(UTC) Zpráv: 1,285 Bydliště: Letohrad, Praha
Blahořečil: 18-krát Blahořečen: 12-krát v 12 příspěvcích
|
holanuvstatek napsal:Nemaji korvety prevodovky vzadu u napravy? až od C5 |
|
|
|
|
Kategorie: Na dobré cestě Registrován: 24.09.2013(UTC) Zpráv: 153 Bydliště: Znojmo
Blahořečen: 6-krát v 4 příspěvcích
|
Ano s pánem jsem také byl v kontaktu v létě, když to nabízel za 129 000,- bez CZ dokladu s tím, že to nesplňuje podmínky přihlášení v ČR, respektive splňuje, ale až po určitých krocích za cca 20 000,- ( s Holandským TP ) Závady: Gumy oken KO Gumy Targy KO, někdy těsní, někdy ne Chybí stropní obložení Bouchají obě okna ve dveřích Centrál nefukční Kat je vyndaný, ale k autu je Doklady jsou Holandské Nové filtry oleje a vzduchu – oboje K&N Nový olej Motor, převodovka, spojka OK Geometrie hotová, ale je trochu vůle na pomocném čepu Volná ruční brzda, ještě nebyl čas ji přitáhnoutJ Zadní diferenciál trochu hučí, ale mám najeto již přes 5000km – chtěl jsem pak objednat nový samosvor s ložisky (cca 9500), ale nebyl zatím čas Pokud bude opravdu zájem, tak jsem ochoten se na místě na ceně domluvit. Na prodej nespěchám a na druhou stranu zase na věcech nelpím. |
GM Pontiac Firebird Trans Am 5.0 TPI V8 225PS GM Opel Combo Tour 1.7 DTi 74 PS
|
|
|
|
Kategorie: Kandidát smečky Registrován: 14.07.2009(UTC) Zpráv: 213 Bydliště: Praha
|
to jsou tvoje poznatky, nebo je to info od toho prodejce?
nicméně, nechci být hnidopich, ale za tyhle peníze s těmito "závadami" se mi to zdá docela drahý
|
|
|
|
Kategorie: Na dobré cestě Registrován: 24.09.2013(UTC) Zpráv: 153 Bydliště: Znojmo
|
Daawid napsal:to jsou tvoje poznatky, nebo je to info od toho prodejce?
nicméně, nechci být hnidopich, ale za tyhle peníze s těmito "závadami" se mi to zdá docela drahý to je kopie od majitele, co mi psal email. Mas pravdu, proto jsem to uz tenkrat nevzal a to me slevil na 89 000,- . Sice pise k nenarocne renovaci, ale ono je to malem ke kompletni oprave, vcetne laku a vyrizovani dokladů. Tak jsem to vzdal a hledal dál něco dražšího, ale kompletního... Upraveno uživatelem středa 8. ledna 2014 18:34:10(UTC)
| Důvod úpravy: - |
|
|
|
|
|
dejf napsal:to je kopie od majitele, co mi psal email. Mas pravdu, proto jsem to uz tenkrat nevzal a to me slevil na 89 000,- . Sice pise k nenarocne renovaci, ale ono je to malem ke kompletni oprave, vcetne laku a vyrizovani dokladů. no a navíc zrovna to těsnění kolem targy stojí ranec jako základ to není blbý, ale chce to docela dost investic + přihlášení a to se za tyhle peníze najdou lepší věci v UK
|
|
|
|
|
Daawid napsal:no a navíc zrovna to těsnění kolem targy stojí ranec
jako základ to není blbý, ale chce to docela dost investic + přihlášení a to se za tyhle peníze najdou lepší věci v UK ano, take jsem to tak zhodnotil. Cena by musela byt bez dokladu nekde kolem 70-75tis abych do toho šel + 200000,- doklady, prihlaseni homologace, mozna novy lak to je nekde 30-40 tis + ty dalsi veci a jsi nekde kolem 180 000,-, pokud by to nebylo horší.. Vim, ze je to manuál a Camaro 3 gen. se mi moc libi, ale práce a investic na tom bude.. |
|
|
|
|
|
dejf napsal:ano, take jsem to tak zhodnotil. Cena by musela byt bez dokladu nekde kolem 70-75tis abych do toho šel + 200000,- doklady, prihlaseni homologace, mozna novy lak to je nekde 30-40 tis + ty dalsi veci a jsi nekde kolem 180 000,-, pokud by to nebylo horší.. Vim, ze je to manuál a Camaro 3 gen. se mi moc libi, ale práce a investic na tom bude.. souhlas, když by to bylo za 75K, tak proč asi ne - pro někoho, kdo má prostory a skill si to opravit a vyměnit ok za těch 129K to je naprostej nesmysl, na to nevim jak přišel. to by vyšlo levněji koupit nějakou manuál V6 na papírech za pár kaček, koupit v USA Crate engine, sehnat si manuál na V8 (třeba ze 4th gen) a dát do do toho místo tý V6.
|
|
|
|
|
To těžko bez papírů na V8 ;-) |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 14.01.2012(UTC) Zpráv: 977 Bydliště: Letohrad
Blahořečil: 14-krát Blahořečen: 12-krát v 12 příspěvcích
|
Levněj by to asi nevyšlo, protože pružiny, stabilizátory, převod v diferáku, uchycení motoru, chladič, další příslušenství... A s těma papírama by byla jediná šance starý nepořádně vyplněný, protože legální výměna motoru za výkonnější je celkem složitá. |
Firebird ´87 V6 T-top manuál |
|
|
|
|
myslel sem to spíš ve srandě a spíš z finančního pohledu ted koukám na ty sady těsnění na camaro a vychází to cca na 500$ :))) LSD diff sem našel asi za 450$ takže cca 20K+doprava+clo+DPH tzn ted za těch 89K by to bylo celkem odhadem tak 160K
|
|
|
|
|
Standa napsal:Levněj by to asi nevyšlo, protože pružiny, stabilizátory, převod v diferáku, uchycení motoru, chladič, další příslušenství... A s těma papírama by byla jediná šance starý nepořádně vyplněný, protože legální výměna motoru za výkonnější je celkem složitá. ..no zahrávat si s papírama se dnes už tak nějak moc nevyplatí.. Ono to není pouze TP. Bud legálně na vetrány a nebo legálně přihlášené na origo doklady... |
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 14.01.2012(UTC) Zpráv: 977 Bydliště: Letohrad
Blahořečil: 14-krát Blahořečen: 12-krát v 12 příspěvcích
|
Jenže na veterány je to mladý (i když u Camara se ten vzhled od starších ročníků tolik neliší). A pokud v TP nemáš kód motoru, číslo motoru, nebo aspoň specifikaci karbec/vstřikování, tak podle směrnic to musej na STK nechat projít. |
Firebird ´87 V6 T-top manuál |
|
|
|
|
Na veterány nejdřív ročník 84, ale už se to blíží :-) |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
chevroletcamaro.cz - fórum
»
Jiné
»
Bazar
»
Camara a Firebirdy na prodej
V tomto fóru nemůžete iniciovat nová témata.
V tomto fóru nemůžete na témata odpovídat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy mazat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy editovat.
V tomto fóru nemůžete iniciovat průzkumy mínění.
V tomto fóru nemůžete hlasovat v průzkumech mínění.
Soubory cookie:
chevroletcamaro.cz - fórum používá soubory cookie. Pokračováním prohlížení těchto stránek vyjadřujete souhlas s jejich použitím.
Více informací
OK