Kategorie: Vůdce smečky Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 8,306 Bydliště: Třebenice (LT)
Blahořečil: 86-krát Blahořečen: 166-krát v 144 příspěvcích
|
Jakej supersport? Normální tlumiče, normální péra a hlavně.. normální kola ne :-)) Aby si ale někdo nemyslel, proti Robertovu autu nemám námitek |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Rada starších Registrován: 25.09.2012(UTC) Zpráv: 2,025 Bydliště: Hradec Kralove
Blahořečil: 18-krát Blahořečen: 27-krát v 25 příspěvcích
|
to abych se schoval, mám teď na káře taky chromovaný disky a vzadu balony, uplně mam obavy vystavit fotky :( |
Repase karb. Edel-čeká Paliv. čerpadlo-čeká Chevy Camaro 79 Berlinetta Nový přírůstek Jeep Grand Cherokee 4.7 - V8 |
|
|
|
Kategorie: Vůdce smečky Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 8,306 Bydliště: Třebenice (LT)
|
Klid, tady nikomu chromový plecháče nevaděj :-) |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Metály: Registrován: 25.02.2010(UTC) Zpráv: 1,118 Bydliště: Smečno
Blahořečil: 26-krát Blahořečen: 8-krát v 8 příspěvcích
|
Tak dneska jsem ho viděl a bomba :) já si stěžuju na málo místa a nedostatky , až u Roberta sem si uvědomil že si nemám na co stěžovat :) venku na mrazu v malý dílničce a udělal z toho fakt pěknou vonavku :) kéž bych byl taky tak šikovnej :D moc krásný :d/ :d/
|
|
|
|
Kategorie: Rada starších Registrován: 25.09.2012(UTC) Zpráv: 2,025 Bydliště: Hradec Kralove
|
|
Repase karb. Edel-čeká Paliv. čerpadlo-čeká Chevy Camaro 79 Berlinetta Nový přírůstek Jeep Grand Cherokee 4.7 - V8 |
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 03.11.2013(UTC) Zpráv: 817 Bydliště: Praha
Blahořečil: 3-krát Blahořečen: 23-krát v 21 příspěvcích
|
:-D mě hřeje vášeň k tomuhle autu - na něm pracovat je jedna radost ale nebudem si nic namlouvat, dílna by se hodila a trochu tepla by taky neuškodilo ;-) jsem zvědavej, jak dlouho při tomhle počasí ještě vydržim jinak díky za pochvalu, cením si!
|
|
|
|
|
Kecáš, byl sis naakumulovat teplo na práci na Kubě :)) Já mám alespoň teplo ale málo místa :(
|
|
|
|
Kategorie: Kandidát rady starších Registrován: 14.05.2011(UTC) Zpráv: 1,564
Blahořečil: 6-krát Blahořečen: 24-krát v 21 příspěvcích
|
Nebudte furt tak ubuleny.
|
|
|
|
|
Já mám místa víc než Martin, ale zase zimu a vlhko :-) :-( |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
koukám máme skoro všichni dobré podmínky na renovace
|
|
|
|
|
Sem si uklidil a místa dost :) |
|
|
|
|
jooo úklid by byl dobrej, ale kam přesunout ten material, co nutně někdy budu potřebovat ;-)??? Zatím mi stačí, že jen pootevřu dveře a jen tak tak dovnitř vlezu, abych si vyjel, když jdu něco dělat. Je to prča :-), aspoň si poslechnu motor.
|
|
|
|
|
Takže jsem začal rešit restíky, kterejm sem se vyhejbal . Přední náprava - poslední blbá práce . No vyndání probíhalo dobře. Silentbloky a čepy byly vyndány a nalisovány za cca půl hoďky. Ramena odrezena, natřena. Teď jen nandat pružinu - nooo tak to bude . Vůbec nevím, jakým způsobem to vrátit zpátky. No přinejhoršim to vylítne blatníkem, nebo mě to vystřelí na střechu a dam si repete předku. No když tohle zvládnu, tak mě čekaj udělat už jen 3 věci a pak čekat na papíry. Teda, vám řeknu, se tak těšim, až se projedu a budu zkoušet, co v tom je, že to ani neumim pojmenovat.
|
|
|
|
|
A vyrazit nekam si vylejt kebuli na sraz.
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 11.11.2009(UTC) Zpráv: 700 Bydliště: Brno - nejvetsi vesnice v CR
Blahořečen: 23-krát v 19 příspěvcích
|
Robert - já vracel pružiny tím, že jsem měl na zemi ve vhodné pozici položený rameno, v něm položenou pružinu, a na to jsem spouštěl auto. Chce to několik pokusů, něž jsem zjistil, jak co kde vypodložit, aby to bylo ve správné pozici a aby se daly ramenem prostrčit ty šrouby a následně namontovat tlumič. Akorát nevím, jestli by podobnej postup šel uplatnit i u dvojramennýho dvojkovýho auta. |
camaro SPORT COUPE V6 1988 camaro Z28 1991 Rodinka: Firebird V6 92, Camaro LT 78, Monte Carlo 72, Golden Spirit 80, Mark VII 88 |
|
|
|
Kategorie: Kandidát smečky Registrován: 22.08.2011(UTC) Zpráv: 308 Bydliště: Kolín - Ovčáry
Blahořečil: 13-krát Blahořečen: 4-krát v 4 příspěvcích
|
Já když jsem měl venku pera ze zadní nápravy, tak to byl taky srandy kopec. Se stahovákem pružin jsem se tam samozřejmě nevešel , takže jsem vzal malou kurtu se kterou jsem stáhnul pružinu a za stálého modlení , aby kurta vydržela jsem je tam dostal . |
Jak to nesmrdí benzínem, tak to nepatří na silnici... |
|
|
|
|
Ondras, jo přesně tak jsem to udělal. Už je tam mám i s těhlicema. Ted už jen dostrojit. Nejvíc mi dalo dneska vyndavání čepu, ale v poho. V tejdnu to dodělám a dám zpátky na kola
|
|
|
|
|
Tak na tenhle víkend jsem si naplánoval výměnu převodovky z TH 200 na TH 350. Jsem zvědavej, jak mi to půjde. A udělám sbíhavost, protože se s tim nedá jezdit (teda nééé, že bych s tim jezdil ). Máte někdo k výměně převodovky nějakej tip na ulehčení, nebo fintu, aby jste mi pomohli usnadnit práci? Jinak na to budu muset přijít sám . Děkuju předem!
|
|
|
|
|
... neví někdo, kam se nakloní motor, když sundám převodovku? Dopředu nebo dozadu? (Samozřejmě podložim, ale abych to čekal)
|
|
|
|
|
No je to popsaný v Haynes knížce, ale nechce se mi to celý přepisovat, bude stačit fotka? |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
Díky za info. Snad to půjde - držte palce, ať nechytim nervy. Jinak to auto letí z heveru (ba nee, to bych mu neudělal). Zatím jsem urval jen jedinej šroub na autě, tak snad to půjde bez komplikací.
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Metály: Registrován: 08.08.2009(UTC) Zpráv: 558 Bydliště: Bor u Tachova
Blahořečil: 76-krát Blahořečen: 8-krát v 8 příspěvcích
|
Robert napsal:Tak na tenhle víkend jsem si naplánoval výměnu převodovky z TH 200 na TH 350. ahoj makaci prosim te dotaz proc tam je prevodovka TH 200?? to byl L-6 radova 6?? |
Chevrolet Camaro Z/28 1979
|
|
|
|
|
Zdar stačí dát pod vanu přes hadr šikovný širší prkýnko.
|
|
|
|
V tomto fóru nemůžete iniciovat nová témata.
V tomto fóru nemůžete na témata odpovídat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy mazat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy editovat.
V tomto fóru nemůžete iniciovat průzkumy mínění.
V tomto fóru nemůžete hlasovat v průzkumech mínění.
Soubory cookie:
chevroletcamaro.cz - fórum používá soubory cookie. Pokračováním prohlížení těchto stránek vyjadřujete souhlas s jejich použitím.
Více informací
OK