Kategorie: Kandidát smečky Registrován: 22.08.2011(UTC) Zpráv: 308 Bydliště: Kolín - Ovčáry
Blahořečil: 13-krát Blahořečen: 4-krát v 4 příspěvcích
|
Tak máš vzít fixu a namalovat je tam, ať maj kucí radost |
Jak to nesmrdí benzínem, tak to nepatří na silnici... |
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 14.01.2012(UTC) Zpráv: 977 Bydliště: Letohrad
Blahořečil: 14-krát Blahořečen: 12-krát v 12 příspěvcích
|
S těmahle předpisama mám taky osobní zkušenost - český papíry od roku 91. Na STK v místě mi technik neudělal evidenčku. Prej má to DOT a nejsou vyjímky v papírech, tak tohle nejde. Po dalších dohadech vyplynulo, že s amerikama nemaj zkušenosti a ať si radši zajedu jinam. Na jiným místě vše proběhlo v pohodě. Dokonce ani ten štítek s údaji prej není povinnej u dřív registrovanejch aut, ale občas kvůli němu někdo blbne. Takže ano, obvykle neznalost techniků. |
Firebird ´87 V6 T-top manuál |
|
|
|
Kategorie: Rada starších Registrován: 25.09.2012(UTC) Zpráv: 2,025 Bydliště: Hradec Kralove
Blahořečil: 18-krát Blahořečen: 27-krát v 25 příspěvcích
|
|
Repase karb. Edel-čeká Paliv. čerpadlo-čeká Chevy Camaro 79 Berlinetta Nový přírůstek Jeep Grand Cherokee 4.7 - V8 |
|
|
|
Kategorie: Prodal Forda
|
Ták pánové, moc bych chtěl poděkovat Speee za kontakt na p. Papouška. Motor už máme v garáži před autem, momentálně už je nastrojenej a vypucovanej. Ted sháníme žirafu, aby se uhnízdil z podlahy garaže do auta. Při postupném rozebírání původního motoru jsem zjistil, že měl uplně nové písty, šály, svíčky,všechna těsnění, gufera a buh ví co ještě. To muselo celkem zabolet, při takovém velkém servisu, když to sežere ventyl Papíry budeme nejspíše řešit následovně. Přihlášení na známého v německu a po pár dnech odhlaška a přihlásit u nás v Cr, jelikož nemáme asi žádné šance to normálně přihlásit rovnou v čr. A jako perlička na závěr. Doma jsme se demokraticky rozhodli, že auto bude pro přítelkyni a já "utřu hubu" Samo sebou budu s ním jezdit já, ale na srazy atp. budeme jezdit společně . Mam totiž ještě starou Mazdu Rx-7 O dalším dění a prácích budu rád informovat. |
Chevy Camaro 3.8l Silver Chrysler Grand Voyager White Mazda RX-7 FC (Wankel engine) Red |
|
|
|
Kategorie: Rada starších Registrován: 25.09.2012(UTC) Zpráv: 2,025 Bydliště: Hradec Kralove
|
Tak na srazy jezdi Voyagerem, ikdyž to není amerika každej prt pozná |
Repase karb. Edel-čeká Paliv. čerpadlo-čeká Chevy Camaro 79 Berlinetta Nový přírůstek Jeep Grand Cherokee 4.7 - V8 |
|
|
|
Kategorie: Vůdce smečky Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 8,306 Bydliště: Třebenice (LT)
Blahořečil: 86-krát Blahořečen: 166-krát v 144 příspěvcích
|
|
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
Kterou generaci máš? FB, nebo FC? Vzhledem k tomu, že píšeš stará, tak se na FD ani neptám. |
|
|
|
|
|
Taky sem ji mněl super kára akorát tomu plbě těsnily lišty :( |
|
|
|
|
Rx-7 mam FC. Už je to můj 5.kus. Tentokrát verze bez turba. Čili 1.3l a 110kw. Jsem trochu uchyl na orig. stav. Takže tentokrat mam ročník 86. orig: el. stavitelny podvozek, okna, šíbr zrcátka vše orig. a jako jedna z hodně mála s koženým interierem vč roletky kufru :) Motory žádný problem, máme doma asi 6ks motoru na dily a stírací lišty atp. není vůbec problem sehnat. Vše je dostupné, je to jen o financích. Nemam rád evropská auta... pro mě jedině Jpn a nebo Us. Voyagra mi do toho netahejte :-D vim, že je z Rakouska, ale potřeboval jsem velké auto :D Pokusim se poslat nějakou tu fotku :) |
Chevy Camaro 3.8l Silver Chrysler Grand Voyager White Mazda RX-7 FC (Wankel engine) Red |
|
|
|
Kategorie: Vůdce smečky Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 8,306 Bydliště: Třebenice (LT)
|
Jojo, předpokládám že myslíš fotku tý RX :-) |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
Asi to sem moc nepatří, ale tady jsou slíbené fotky Rx... jen pár pro ukázku. :) Mazda Rx-7 FC |
|
|
|
|
|
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
dejvis napsal:Rx-7 mam FC. Už je to můj 5.kus. Tentokrát verze bez turba. Čili 1.3l a 110kw. Jsem trochu uchyl na orig. stav. Takže tentokrat mam ročník 86. orig: el. stavitelny podvozek, okna, šíbr zrcátka vše orig. a jako jedna z hodně mála s koženým interierem vč roletky kufru :) Motory žádný problem, máme doma asi 6ks motoru na dily a stírací lišty atp. není vůbec problem sehnat. Vše je dostupné, je to jen o financích. Tak to si tě zapamatuju a vzpomenu si, až budu něco potřebovat. Taky jsem se pustil do RX, ale v porovnání s tebou úplně od podlahy :-D Víc kdyžtak po SZ. |
|
|
|
|
|
Nebo si založte Mazdí vlákno v Ostatních vozidlech. Ať tu řeč nestojí ;-) |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
a vlákno ford focus ať si můžem zanadávat na pěkně hnusnej mixér :) |
|
|
|
|
Vžádnympřípadě nepadá úvahu vlákno o Fordovi :D Až na čestné výjimky |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
ták, motor se už zabydlel v autě, ted už jen zajedeme na zvedak a doděláme výfuk, filtry zbytek eletriky atd... Někdo jste mi mohl říct, že tam ten motor nejde jen tak :-D bohužel mi žirafa nestačila-krádké rameno, ale nakonec jsem si poradil. Udivuje mě, jak málo je prostoru kolem motoru, zatim ani netušim, jak přichytit zbytek šroubů, co spojují převodovku a blok motoru. Takže je o zábavu postaráno :) můžete mě někdo poučit, jaký motorový olej používáte? někde jsem slyšel, že se používá minerál. Dle tabulek 10w40... nějaký longlive(což minerál není). Jsem zvyklý dělat oleje a všechny fitry vč. palivového kolem 8tis km, tak abych věděl co používat a něco nezanedbal. a zanedlouho konečně uslyšim jak vrčí motor. Tedy snad |
|
|
|
Kategorie: Kandidát smečky Registrován: 09.08.2013(UTC) Zpráv: 349 Bydliště: Novy Knin, Okres PB
Blahořečil: 1-krát Blahořečen: 11-krát v 11 příspěvcích
|
Na myho Lorda je v manualu 10W 30 v lete. Pri krutejch zimach 5W 30 kvuli lepsimu startovani. |
|
|
|
|
|
Takže plnou syntetiku? podle toho co čtu, je to spíše pro vysokootáčkové motory, tak se bojim, aby to bylo schopné namazat i vršek-hlavy, vačku... |
|
|
|
|
Stačí polosynt, nejlépe asi Petro Canada, 5w-30 nebo 10w-30. Mají ho na Značkové oleje.cz Něco takovýho bys mel mít psáno v návodu k obsluze. |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Kandidát smečky Registrován: 22.08.2011(UTC) Zpráv: 308 Bydliště: Kolín - Ovčáry
Blahořečil: 13-krát Blahořečen: 4-krát v 4 příspěvcích
|
|
Jak to nesmrdí benzínem, tak to nepatří na silnici... |
|
|
|
|
|
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
To bys mohl zkusit taky budu měnit po nastartování a propláchnutí starým olejem |
|
|
|
|
No kdyby tu byl pravidelný zájem, tak by to asi šlo. Já tam beru na každou sezonu a pak taky na podzim do ostatních aut :-) Pak máme taky automatický převodovky, serva, mažeme čepy a ramena... |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
No já někdy namažu sebe, ale to je asi jinej dodavatel :) |
|
|
|
V tomto fóru nemůžete iniciovat nová témata.
V tomto fóru nemůžete na témata odpovídat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy mazat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy editovat.
V tomto fóru nemůžete iniciovat průzkumy mínění.
V tomto fóru nemůžete hlasovat v průzkumech mínění.
Soubory cookie:
chevroletcamaro.cz - fórum používá soubory cookie. Pokračováním prohlížení těchto stránek vyjadřujete souhlas s jejich použitím.
Více informací
OK