chevroletcamaro.cz - fórum
»
Jiné
»
Srazy
»
24.5.2014 - 50 let Ford Mustang - Sprinty v Ruzyni
Kategorie: Vůdce smečky Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 8,306 Bydliště: Třebenice (LT)
Blahořečil: 86-krát Blahořečen: 166-krát v 144 příspěvcích
|
|
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Metály: Registrován: 11.01.2010(UTC) Zpráv: 1,115 Bydliště: Praha
Blahořečil: 3-krát Blahořečen: 22-krát v 20 příspěvcích
|
Tak se tam sejdem , budu mit nove vyfuky tak treba zase jedna desetinka pujde dolu
|
|
|
|
Kategorie: Vůdce smečky Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 8,306 Bydliště: Třebenice (LT)
|
Já novej volant :-D Za mě je to zatim nejisté, moc daleko, časově. |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Kandidát smečky Registrován: 22.08.2011(UTC) Zpráv: 308 Bydliště: Kolín - Ovčáry
Blahořečil: 13-krát Blahořečen: 4-krát v 4 příspěvcích
|
|
Jak to nesmrdí benzínem, tak to nepatří na silnici... |
|
|
|
Kategorie: Rada starších Registrován: 25.09.2012(UTC) Zpráv: 2,025 Bydliště: Hradec Kralove
Blahořečil: 18-krát Blahořečen: 27-krát v 25 příspěvcích
|
fik napsal:Tak se tam sejdem , budu mit nove vyfuky tak treba zase jedna desetinka pujde dolu Fiku co budeš dělat se starejma vejfukama ? |
Repase karb. Edel-čeká Paliv. čerpadlo-čeká Chevy Camaro 79 Berlinetta Nový přírůstek Jeep Grand Cherokee 4.7 - V8 |
|
|
|
Kategorie: Kandidát smečky Registrován: 09.08.2013(UTC) Zpráv: 349 Bydliště: Novy Knin, Okres PB
Blahořečil: 1-krát Blahořečen: 11-krát v 11 příspěvcích
|
Ja tam asi taky s Lordem dorazim. Btw syn by tam mel byt se svym "supersnejkem" 770 hp. Chtelo by to nejakou ZL1 jinak GM asi nema sanci Upraveno uživatelem čtvrtek 13. března 2014 22:07:17(UTC)
| Důvod úpravy: - |
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 14.01.2012(UTC) Zpráv: 977 Bydliště: Letohrad
Blahořečil: 14-krát Blahořečen: 12-krát v 12 příspěvcích
|
Dojel bych se kouknout, ale v tomhle období začíná být nějak moc akcí... Navíc to asi bude moc velká akce na to, abych si jen tak projel dráhu. (ztrapňovat se jako závodník se 135HP nechci) |
Firebird ´87 V6 T-top manuál |
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Metály: Registrován: 11.01.2010(UTC) Zpráv: 1,115 Bydliště: Praha
|
MartinG napsal:Fiku co budeš dělat se starejma vejfukama ? trubky jsem dal Robertovi , a tlumice uz drncej ....
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 03.11.2013(UTC) Zpráv: 817 Bydliště: Praha
Blahořečil: 3-krát Blahořečen: 23-krát v 21 příspěvcích
|
noo uvidím, jestli pod tim nebudu ležet tak tam zkusím dokuckat :-)
|
|
|
|
Kategorie: Kandidát smečky Registrován: 09.08.2013(UTC) Zpráv: 349 Bydliště: Novy Knin, Okres PB
Blahořečil: 1-krát Blahořečen: 11-krát v 11 příspěvcích
|
Stando, jakypak ztrapnovani. Fbody prece neni o rekordech a superzavodeni. Je to klasika a radost. Trochu sebevedomi a pohody, ne. |
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 14.01.2012(UTC) Zpráv: 977 Bydliště: Letohrad
Blahořečil: 14-krát Blahořečen: 12-krát v 12 příspěvcích
|
Právě proto mi víc vyhovují trochu menší akce na pohodu, ale když pojede hodně F-body, tak zkusím dorazit taky. |
Firebird ´87 V6 T-top manuál |
|
|
|
|
Já taky nevim no...možná přijedu, s mírným odporem Bude to podle mě už moc veliký. |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Na dobré cestě Registrován: 24.09.2013(UTC) Zpráv: 153 Bydliště: Znojmo
Blahořečen: 6-krát v 4 příspěvcích
|
Bandit2 napsal:Stando, jakypak ztrapnovani. Fbody prece neni o rekordech a superzavodeni. Je to klasika a radost. Trochu sebevedomi a pohody, ne. jj moje řeč :-)Není to o supervýkonech, superzávodění a rychlostech. Je to o jizde v klasicke americe s radostí :-). To mi trosku pripomelo debatu s mým kamarádem, který když zjistil, že kupuji Pontiaka 3gen V8 5.0liter, tak mi na to řekl, že jsem blázen jít do staré rozvrzané americké plečky s absolutně nevýkonným a slabým motorem, který nikdy nic nikde nedokázal. Že 5.0 L a V8 jenom s 220 PS je tragické a že americké auta nezatáčí, nebrzdí a jsou to težkopádné krávy. Do dneška to asi nepochopil, že tady nejde o to za jak dlouho to udelá 0-100km/h.. To jen že jsem si na toto s úsměvem vzpoměl.. Jinak já se tam asi objevím také, ale zřejmě pojedu s kamarádem co má Mustang GT V8 2006, ještě uvidím. |
GM Pontiac Firebird Trans Am 5.0 TPI V8 225PS GM Opel Combo Tour 1.7 DTi 74 PS
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 29.10.2009(UTC) Zpráv: 1,285 Bydliště: Letohrad, Praha
Blahořečil: 18-krát Blahořečen: 12-krát v 12 příspěvcích
|
dejf napsal:jj moje řeč :-)Není to o supervýkonech, superzávodění a rychlostech. Je to o jizde v klasicke americe s radostí :-). To mi trosku pripomelo debatu s mým kamarádem, který když zjistil, že kupuji Pontiaka 3gen V8 5.0liter, tak mi na to řekl, že jsem blázen jít do staré rozvrzané americké plečky s absolutně nevýkonným a slabým motorem, který nikdy nic nikde nedokázal. Že 5.0 L a V8 jenom s 220 PS je tragické a že americké auta nezatáčí, nebrzdí a jsou to težkopádné krávy. Do dneška to asi nepochopil, že tady nejde o to za jak dlouho to udelá 0-100km/h.. To jen že jsem si na toto s úsměvem vzpoměl.. Jinak já se tam asi objevím také, ale zřejmě pojedu s kamarádem co má Mustang GT V8 2006, ještě uvidím. Však taky Standa nepsal nic špatnýho o autě - to je moc fajn, zvlášť na projížďky po okreskách a i na okruhu je s tím sranda. Tyhle argumenty jsou všechny hezký, ale proč by pak s takovým autem měl jet na čtvrtmíli? Aby se tvářil jako závodník a až dosáhne času o 5 sec horšího než průměr, tak se bude vymlouvat, že "má auto na pohodu"? To mi fakt přijde logický se do sprintů na takový akci nehlásit. |
|
|
|
|
|
Co se tady hádáte? :-) Stačí přijet a nesprintovat. Spoustu takových taky takhle přijelo loni do Hoškovic. |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Na dobré cestě Registrován: 24.09.2013(UTC) Zpráv: 153 Bydliště: Znojmo
|
xjohny napsal:Co se tady hádáte? :-) Stačí přijet a nesprintovat. Spoustu takových taky takhle přijelo loni do Hoškovic. .. ale my se přeci nehádáme |
|
|
|
|
|
Jen mi to tak přišlo, že se Jirka mírně ostřejš ohradil :-) |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 29.10.2009(UTC) Zpráv: 1,285 Bydliště: Letohrad, Praha
Blahořečil: 18-krát Blahořečen: 12-krát v 12 příspěvcích
|
Nijak zle to myšleno nebylo, asi jsem měl ten 1. řádek psát tučně :) Jen jsem vyjádřil souhlas s tím, že tyhle sériovky se na žádný sprintování nehoděj. Snažil jsem se vysvětlit, že není trapný auto, ale že by bylo divný ho používat na něco, na co nesedí. A tak to bylo původně určitě myšleno. |
|
|
|
|
|
xjohny napsal:Jen mi to tak přišlo, že se Jirka mírně ostřejš ohradil :-) Bandit2 to vystihl správně s tim co napsal a Standa se vubec nemusi citit nejak trapne. Já si jen vzpoměl ( když se tu mluví o sprintech ) jak mě osolil kámoš co vůbec amerikám nerozumí, nemá k nim to srdce a vlastně se mi vysmál že " ten můj starej dinosaurus " vubec nema výkon, má velmi špatné jízdní vlastnosti a je vlastně k ničemu. A já se mu snažil vysvětlit právě to, že toto auto není na závodění a je to o té klasice a pohodové jizdě. On mi pořád předhazoval VW Golf VR6, nebo BMW M3 :-) z oných 90. let, jak to aspoň byly káry s výkonejma motorama. A vůbec, viděl jsem vaše sprinty a myslím, že jde o pěkně prožitý den, srandu, nikoliv o překonání Guinessovy knihy rekordů |
|
|
|
|
|
No hlavně že se shodnem, že fbody jsou krásný a příjemný na svezení, ať je v tom cokoliv |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
|
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
xjohny napsal:http://sprinty.mustangridersclub.cz/registrace.html
uz jsem se prihlasil , kdo je dalsi ??
|
|
|
|
Kategorie: Rada starších Registrován: 25.09.2012(UTC) Zpráv: 2,025 Bydliště: Hradec Kralove
Blahořečil: 18-krát Blahořečen: 27-krát v 25 příspěvcích
|
Letos Vas kluci ani neprijedu podporit tak jim dejte poradne naprdel |
Repase karb. Edel-čeká Paliv. čerpadlo-čeká Chevy Camaro 79 Berlinetta Nový přírůstek Jeep Grand Cherokee 4.7 - V8 |
|
|
|
|
Já ještě ne, dávám si čas na rozmyšlenou. Stejně tam nikdo nepřijede a bude to trapas :)) |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
jak nikdo ? jak trapas ? nedelej vlny kdy budes mit moznost jezdit v Praze na letisti ? Auta budou neboj ... xjohny napsal:Já ještě ne, dávám si čas na rozmyšlenou. Stejně tam nikdo nepřijede a bude to trapas :))
|
|
|
|
chevroletcamaro.cz - fórum
»
Jiné
»
Srazy
»
24.5.2014 - 50 let Ford Mustang - Sprinty v Ruzyni
V tomto fóru nemůžete iniciovat nová témata.
V tomto fóru nemůžete na témata odpovídat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy mazat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy editovat.
V tomto fóru nemůžete iniciovat průzkumy mínění.
V tomto fóru nemůžete hlasovat v průzkumech mínění.
Soubory cookie:
chevroletcamaro.cz - fórum používá soubory cookie. Pokračováním prohlížení těchto stránek vyjadřujete souhlas s jejich použitím.
Více informací
OK