chevroletcamaro.cz - fórum
»
Jiné
»
Bazar
»
Camara a Firebirdy na prodej
Kategorie: Na dobré cestě Registrován: 13.10.2011(UTC) Zpráv: 149 Bydliště: České Budějovice
Blahořečen: 4-krát v 4 příspěvcích
|
|
|
|
|
Kategorie: Rada starších Registrován: 25.09.2012(UTC) Zpráv: 2,025 Bydliště: Hradec Kralove
Blahořečil: 18-krát Blahořečen: 27-krát v 25 příspěvcích
|
Taky sem ho zaregistroval, zajímala by mě cena |
Repase karb. Edel-čeká Paliv. čerpadlo-čeká Chevy Camaro 79 Berlinetta Nový přírůstek Jeep Grand Cherokee 4.7 - V8 |
|
|
|
Kategorie: Vůdce smečky Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 8,306 Bydliště: Třebenice (LT)
Blahořečil: 86-krát Blahořečen: 166-krát v 144 příspěvcích
|
Ten je |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Na dobré cestě Registrován: 13.10.2011(UTC) Zpráv: 149 Bydliště: České Budějovice
Blahořečen: 4-krát v 4 příspěvcích
|
MartinG napsal:Taky sem ho zaregistroval, zajímala by mě cena Už se tu řešil: údajně 200tis.
|
|
|
|
Kategorie: Vůdce smečky Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 8,306 Bydliště: Třebenice (LT)
|
Hm, to neni nejmíň, ale pokud je to opravdu TOP stav a mazel, tak by se to snad dalo opodstatnit |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Na dobré cestě Registrován: 24.09.2013(UTC) Zpráv: 153 Bydliště: Znojmo
Blahořečen: 6-krát v 4 příspěvcích
|
TransAm79 napsal:Už se tu řešil: údajně 200tis. ano to je ten co jsem sem daval já, když jsem sehnal po půl roce hledání toho svého, tak mě byl nabídnut tento. Vice foto je zde: http://transam.rajce.idn...ans_am_GTA_5.7_V8_targa/ano 200 000,- + 10 000,- EKO myslím že cena odpovídá stavu vozu. |
GM Pontiac Firebird Trans Am 5.0 TPI V8 225PS GM Opel Combo Tour 1.7 DTi 74 PS
|
|
|
|
Kategorie: Na dobré cestě Registrován: 24.09.2013(UTC) Zpráv: 153 Bydliště: Znojmo
|
Tak je pry dnes prodany za 200tis. To byl fofr teda. Nekdo tady z klubu? |
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 29.10.2009(UTC) Zpráv: 1,285 Bydliště: Letohrad, Praha
Blahořečil: 18-krát Blahořečen: 12-krát v 12 příspěvcích
|
|
|
|
|
|
Kategorie: Kandidát smečky Registrován: 14.07.2009(UTC) Zpráv: 213 Bydliště: Praha
Blahořečil: 1-krát
|
auto pěkný, cena fér, nedivím se, že po tom někdo skočil já bych přecijen rád ještě radši chvilku vydržel na něco se správným počtem pedálů kdybyste někdo o něčem věděl, pošlete mi SZ nebo mail díky
|
|
|
|
|
Jirka_z28 napsal:cca půl roku je fofr? :) :-) nikoliv pul roku, ale pouhé 2 dny na bazos.cz to pred pul rokem, byla nabidka pro me s tim, že uvažoval o prodeji. Nikde to neměl v nabídce. Minulý týden mě psal, jestli mám zájem, že to dává do prodeje. Dal a za dva dny prodal :-) |
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 29.10.2009(UTC) Zpráv: 1,285 Bydliště: Letohrad, Praha
|
ok, tak to jo :) já to bral tak, že když je to online, je to veřejný... |
|
|
|
|
Kategorie: Rada starších Registrován: 25.09.2012(UTC) Zpráv: 2,025 Bydliště: Hradec Kralove
|
|
Repase karb. Edel-čeká Paliv. čerpadlo-čeká Chevy Camaro 79 Berlinetta Nový přírůstek Jeep Grand Cherokee 4.7 - V8 |
|
|
|
|
To už jsem tu někde viděl před lety... |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 14.01.2012(UTC) Zpráv: 977 Bydliště: Letohrad
Blahořečil: 14-krát Blahořečen: 12-krát v 12 příspěvcích
|
Působí trochu zanedbaně na ty peníze... ale zas T-tops a 6,6, to by mohlo být příjemný svezení. |
Firebird ´87 V6 T-top manuál |
|
|
|
|
To jo ale je to hroznej bastl :( |
|
|
|
Kategorie: Kandidát smečky Registrován: 09.08.2013(UTC) Zpráv: 349 Bydliště: Novy Knin, Okres PB
Blahořečil: 1-krát Blahořečen: 11-krát v 11 příspěvcích
|
Miluju '79, ale do tohohle bych nesel. Je to nejaka slepenina a i kdyby jezdila suprove, nechtel bych ji. Hodne se mi libi ta bilaT/A, co je tenhle mesic v kalendari, ale taky jsem koukal na fotky z lonske rt66, kde byla a vsimnul jsem si, ze ma zadek z predchazejici verze '76-78. Skoda, kdybych ji mel, hned bych to vymenil aby vypadala, tak jak ma. Doufam, ze me ted jeji majitel neserve |
|
1 uživatel blahořečil Bandit2 za tento úžasný příspvěvek.
|
|
|
|
mně se právě ten čumák 77-79 nějak nelíbí, takže proti tomuhle nic nemám :) hezkej čumák, targa... co je na tom, že to takhle nevyjelo z fabriky... jen ty kola by to chtělo vyměnit ;) |
|
|
|
|
Kategorie: Kandidát smečky Registrován: 22.08.2011(UTC) Zpráv: 308 Bydliště: Kolín - Ovčáry
Blahořečil: 13-krát Blahořečen: 4-krát v 4 příspěvcích
|
Jirka_z28 napsal:mně se právě ten čumák 77-79 nějak nelíbí, takže proti tomuhle nic nemám :) hezkej čumák, targa... co je na tom, že to takhle nevyjelo z fabriky... jen ty kola by to chtělo vyměnit ;) Souhlas, sice to není originál, ale vypadá to hezky, tak proč ne |
Jak to nesmrdí benzínem, tak to nepatří na silnici... |
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 10.08.2009(UTC) Zpráv: 794 Bydliště: Horovice
Blahořečen: 22-krát v 21 příspěvcích
|
Jirka_z28 napsal:mně se právě ten čumák 77-79 nějak nelíbí, takže proti tomuhle nic nemám :) hezkej čumák, targa... co je na tom, že to takhle nevyjelo z fabriky... jen ty kola by to chtělo vyměnit ;) Souhlasim me se take ten predek na 77-79 nelibi. Jinak zadek i pristrojovka je hezci nez u Camara 79
|
|
|
|
|
Jenže v tomhle autě si člověk bude říkat, ze to porad není ono a radši by měl tu 72 origo :) To je jako byste na nového Passata lepili čumák ze starýho :) Upraveno uživatelem pátek 25. dubna 2014 7:57:31(UTC)
| Důvod úpravy: - |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 14.01.2012(UTC) Zpráv: 977 Bydliště: Letohrad
Blahořečil: 14-krát Blahořečen: 12-krát v 12 příspěvcích
|
To máš pravdu, ale 72 nebude za podobný peníze a už vůbec ne s velkým motorem. A myslím, že se tehdy T-tops nedělaly. Mě ta kombinace taky nevadí. Navíc případně čumák na 79 bude ještě celkem sehnatelnej. Edit: a třeba zadní světla se mi víc líbí tyhle novější. Upraveno uživatelem pátek 25. dubna 2014 9:27:03(UTC)
Firebird ´87 V6 T-top manuál |
|
|
|
|
xjohny napsal:Jenže v tomhle autě si člověk bude říkat, ze to porad není ono a radši by měl tu 72 origo :)
To je jako byste na nového Passata lepili čumák ze starýho :) Beztak tohle bude na ježdění lepší, než 72 a ve výsledku bych to starší preferoval právě kvůli čumáku. No a lepší, než řezat 72ce střechu :) Prostě pasuje to na sebe, spojuje to výhody obou ročníků a téměř nikdo mimo naší komunitu by neměl ani tušení, že to takhle nemuselo vyjet z továrny... :) No komu se to nelíbí, ten si to prostě nekoupí. A komu se to líbí, ten nejspíš taky ne :D A vůbec, Camaro parkuju vedle veterána s "dobovou úpravou stejnýho stylu" :) Jinak když jsem viděl Porsche 911-996 (v originálu ty hnusný světla) překarosovanou na vzhled 997, taky se mi to líbilo víc než série. |
|
|
|
|
|
Hele, já vaše argumenty chápu. Ale neumim si představit sám sebe jak v tom jezdim, protože by se mi většina firebirdistů posmívala že jsem bastlíř, co neměl na origo H.O. nebo S.D. :-)) Jo a čím myslíš, že je to na ježdění lepší než 72? Pokud vemu hypoteticky tyhle dva ročníky s novým podvozkem, tak nevim proč by byl novější na ježdění lepší, budou +- stejný. Navíc v 72 bude krásnej tenkej volant a palubka ještě ve stylu muscle cars éry. Upraveno uživatelem pátek 25. dubna 2014 9:57:02(UTC)
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
Rozdíly nevím, nevyznám se v tom, ale předpokládám nějakej vývoj a vylepšení během času, podobně jako u 3rd gen. Zrovna volant se dá vyměnit velmi snadno, ale hlavně já mám z tenkýho věnce husí kůži, to fakt nemám rád. Mám asi moc dlouhý prsty :) |
|
|
|
|
Kategorie: Hledá svoje místo Registrován: 08.01.2014(UTC) Zpráv: 29 Bydliště: Hradec Králové
Blahořečil: 2-krát Blahořečen: 1-krát v 1 příspěvcích
|
Zajímavej koncept ...pěkně udělaný a dobrá myšlenka,akorát by mě zajímalo, jak takhle předělanéj pon´tas muže legálně projít testací???čerstvě jsem prošel testací a pan Bellinger se při rozhovoru o jiných amerikách moc netvářil na předěláný auta viz třeba toto.... |
Pontiac Firebird Esprit V8 |
|
|
|
chevroletcamaro.cz - fórum
»
Jiné
»
Bazar
»
Camara a Firebirdy na prodej
V tomto fóru nemůžete iniciovat nová témata.
V tomto fóru nemůžete na témata odpovídat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy mazat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy editovat.
V tomto fóru nemůžete iniciovat průzkumy mínění.
V tomto fóru nemůžete hlasovat v průzkumech mínění.
Soubory cookie:
chevroletcamaro.cz - fórum používá soubory cookie. Pokračováním prohlížení těchto stránek vyjadřujete souhlas s jejich použitím.
Více informací
OK