Kategorie: Vůdce smečky Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 8,306 Bydliště: Třebenice (LT)
Blahořečil: 86-krát Blahořečen: 166-krát v 144 příspěvcích
|
|
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Metály: Registrován: 11.01.2010(UTC) Zpráv: 1,115 Bydliště: Praha
Blahořečil: 3-krát Blahořečen: 22-krát v 20 příspěvcích
|
Zedus napsal:vždyť já pořád dávám něco na bazar - ostatní inzeráty (přimo tady na forum) Magnaflow 2.5" stainless ... po dlouhé době jsem měl zase radost z dílů :) ja jsem mel velkou radost , ale jak jsem je dal na auto tak jsem marne hledal zvuk V8.
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 24.05.2010(UTC) Zpráv: 506 Bydliště: Ostrava
Blahořečil: 11-krát Blahořečen: 16-krát v 12 příspěvcích
|
fik napsal:ja jsem mel velkou radost , ale jak jsem je dal na auto tak jsem marne hledal zvuk V8.
No mě to připadá jako hezký zvuk :) od 1:00 je Magnaflow 2,5" X |
STATUS: Mááááááááááááááááááááááám ho!!! I když v legu ... ale máááám ho :)
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 14.01.2012(UTC) Zpráv: 977 Bydliště: Letohrad
Blahořečil: 14-krát Blahořečen: 12-krát v 12 příspěvcích
|
On je problém v tom, že ten typickej bublavej trochu kolísavej zvuk V8 maj na svědomí hlavně standartní svody s vývodem na konci (různá dýlka od válců). Laděný svody zvuk zostřej a zpravidelněj. A samozřejmě je na preferencích každýho, co chce. |
Firebird ´87 V6 T-top manuál |
|
|
|
Kategorie: Kandidát smečky Registrován: 09.08.2013(UTC) Zpráv: 349 Bydliště: Novy Knin, Okres PB
Blahořečil: 1-krát Blahořečen: 11-krát v 11 příspěvcích
|
Ja mam Magnaflow na Lordovi a myslim, ze se zvukove od V8 moc nelisi. |
|
|
|
|
Kategorie: Kandidát smečky Registrován: 09.08.2013(UTC) Zpráv: 349 Bydliště: Novy Knin, Okres PB
Blahořečil: 1-krát Blahořečen: 11-krát v 11 příspěvcích
|
|
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 24.05.2010(UTC) Zpráv: 506 Bydliště: Ostrava
|
To jsou rýny Otázka do pranice .. dělam dressup motoru ... potřebuji radu nebo doporučení mezi olejovou vanu a blok co nejlepe použit? - jen RTV?? mam permatex ultra black - koupit klasický 4dílny komplet těsnění - koupit rubber/steel core jednodílné těsnění (felpro přip. moroso) - nacpat tam oldspice protože ten nejlépe drží pot |
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Metály: Registrován: 11.01.2010(UTC) Zpráv: 1,115 Bydliště: Praha
Blahořečil: 3-krát Blahořečen: 22-krát v 20 příspěvcích
|
na volnobeh nic pak dobry , ja jsem to take naposlouchal na internetu a na camaru je to uplne jine , zalezi na motoru , na svodech atd..
|
|
|
|
|
Dneska jsem se pustil do dressupu a přišla další velká neznámá INTAKE EDELBROCK. Dal jsem jej dolu a dívám se že na zadní části nemá otvory pro vodu.. na bloku jsou a že uprostřed jsou naopak nějaké díry který byly zaslepeny plíšky v těsnění .. nevíte co to jako je? edit tak co jsem zatím nalezl tak to ma něco společného se sytičem ... Upraveno uživatelem neděle 25. května 2014 21:06:22(UTC)
| Důvod úpravy: - |
|
|
|
|
Kategorie: Kandidát rady starších Registrován: 14.05.2011(UTC) Zpráv: 1,564
Blahořečil: 6-krát Blahořečen: 24-krát v 21 příspěvcích
|
To jak máš na tý první fotce tak tak to mám ted taky mám sání edelbrock streetmaster a tam u rozdělovače je voda taky neprůchozí.a ta druhá fotka je vývod na egr?nebo na co by to bylo jinýho?
|
1 uživatel blahořečil holanuvstatek za tento úžasný příspvěvek.
|
|
|
|
holanuvstatek napsal:To jak máš na tý první fotce tak tak to mám ted taky mám sání edelbrock streetmaster a tam u rozdělovače je voda taky neprůchozí.a ta druhá fotka je vývod na egr?nebo na co by to bylo jinýho? Díky že jsi me uklidnil ze se nejedna o vyrobní vadu že tam není ta díra a to druhé je fakt něco na sytič protože jsem našel tohle summit |
|
|
|
|
Kategorie: Vůdce smečky Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 8,306 Bydliště: Třebenice (LT)
|
Já myslim že je to provize pro EGR. Bejvá to pak zaslepený na těsnění takovým plíškem a je to plný karbonu. |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
xjohny napsal:Já myslim že je to provize pro EGR. Bejvá to pak zaslepený na těsnění takovým plíškem a je to plný karbonu. Že by v 69 už rešili EGR? Ja to měl zaslepené tady, netusím k čemu ta díra je :D edit tak je to nějaky exhaust crossover edit 2 .. tak jestli to dobře chápu je to "pruchod" pro vyfukove plyny které ohřívaji intake a tím pádem by to mělo mit pozitivní dopad na studene starty, na druhou stranu to ubíra vykon jelikož auto musí více chladit Upraveno uživatelem neděle 25. května 2014 22:10:42(UTC)
| Důvod úpravy: - |
|
|
|
|
|
No vidiš, takovej prehistorickej EGR, ještě je ale nenapadlo to vracet zpátky do sání a spalovat :-) |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
Tak jsem se pustil do dressupu motoru, akorát mam jeden technický problém (spíše jsem tupý a nechápu to) :) na balanceru je drážka, pokud to dobře chápu je to bod kdy první válec (řidičova strana) je úplně nahoře (testované jen prstem místo svíčky) takže by to měla být na pointeru nula (což sedí) ale jak se pak instaluje tahle páska na videu od MSD chlap otočí jednou a první valec mu ukazuje na pásce +10 pak otoči znova o 360stupnu a ukazuje mu -10 pak začně něco blábolit o stupních že Small blok ma něco kolem 30stupnu a v tom se začinám ztrácet ... kdy je tedy 0 a proč tam ma být např. tech +10 .. já myslel ze mam na 0 na pointeru nalepit i nulu na pásce ... vůbec to nechápu |
|
|
|
|
Kategorie: Rada starších Registrován: 25.09.2012(UTC) Zpráv: 2,025 Bydliště: Hradec Kralove
Blahořečil: 18-krát Blahořečen: 27-krát v 25 příspěvcích
|
Otázka je , proč tam lepíš pásek, je ti naprd, zvýrazni si drážku na balanceru a měř předstih proti měrce na víku rozvodů |
Repase karb. Edel-čeká Paliv. čerpadlo-čeká Chevy Camaro 79 Berlinetta Nový přírůstek Jeep Grand Cherokee 4.7 - V8 |
|
|
|
Kategorie: Rada starších Registrován: 25.09.2012(UTC) Zpráv: 2,025 Bydliště: Hradec Kralove
|
Pásek se používá s tímto pointerem |
Repase karb. Edel-čeká Paliv. čerpadlo-čeká Chevy Camaro 79 Berlinetta Nový přírůstek Jeep Grand Cherokee 4.7 - V8 |
|
|
|
Kategorie: Kandidát rady starších Registrován: 14.05.2011(UTC) Zpráv: 1,564
Blahořečil: 6-krát Blahořečen: 24-krát v 21 příspěvcích
|
Hele ty různý pásky jsou na různý průměry balancerů ne?
|
|
|
|
|
Jasně, dyť to je vidět na tý fotce |
|
|
|
|
holanuvstatek napsal:Hele ty různý pásky jsou na různý průměry balancerů ne? jojo .. takže problém je ten že mam asi špatný pointer protože jak mě poslal martin tak je tesně nad balancerem a ja ho mam skoro 2cm nad takže 0 vídím pokaždé jinde díky uhlu pohledu... takže si musim zítra udělat nějaky pointer a dát tu pásku ... jinak kdyby chtěl někdo zjistit jako ja TPD tak tady je video |
|
|
|
|
|
MartinG napsal:Jasně, dyť to je vidět na tý fotce Neblbni, holan to přece s fotkama neumí |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Nějaky progres, před nasazením střechy ... |
|
|
|
|
Kategorie: Na dobré cestě Registrován: 16.06.2014(UTC) Zpráv: 85 Bydliště: Kraslice
|
To vypadá, jak fabriky.... :)
|
|
|
|
Kategorie: Kandidát smečky Registrován: 24.04.2014(UTC) Zpráv: 428 Bydliště: Pelhřimov
Blahořečil: 1-krát Blahořečen: 13-krát v 13 příspěvcích
|
Jak to tak sleduju, tak to auto bude v daleko lepší kondici, než když sjelo z výrobní linky
|
|
|
|
V tomto fóru nemůžete iniciovat nová témata.
V tomto fóru nemůžete na témata odpovídat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy mazat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy editovat.
V tomto fóru nemůžete iniciovat průzkumy mínění.
V tomto fóru nemůžete hlasovat v průzkumech mínění.
Soubory cookie:
chevroletcamaro.cz - fórum používá soubory cookie. Pokračováním prohlížení těchto stránek vyjadřujete souhlas s jejich použitím.
Více informací
OK