Kategorie: Rada starších Registrován: 25.09.2012(UTC) Zpráv: 2,025 Bydliště: Hradec Kralove
Blahořečil: 18-krát Blahořečen: 27-krát v 25 příspěvcích
|
To už je na založení nový diskuze |
Repase karb. Edel-čeká Paliv. čerpadlo-čeká Chevy Camaro 79 Berlinetta Nový přírůstek Jeep Grand Cherokee 4.7 - V8 |
|
|
|
Kategorie: Kandidát smečky Registrován: 24.04.2014(UTC) Zpráv: 428 Bydliště: Pelhřimov
Blahořečil: 1-krát Blahořečen: 13-krát v 13 příspěvcích
|
xjohny napsal:A nebo vichr z hor (Alpa + Zelená) :-)) Já to znám jako Alpský vánek :-)
|
|
|
|
Kategorie: Rada starších Registrován: 25.09.2012(UTC) Zpráv: 2,025 Bydliště: Hradec Kralove
|
Chlapci jste čuňata, na Camaro to má, ale na pořádnej chlast ne :) |
Repase karb. Edel-čeká Paliv. čerpadlo-čeká Chevy Camaro 79 Berlinetta Nový přírůstek Jeep Grand Cherokee 4.7 - V8 |
1 uživatel blahořečil MartinG za tento úžasný příspvěvek.
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 14.01.2012(UTC) Zpráv: 977 Bydliště: Letohrad
Blahořečil: 14-krát Blahořečen: 12-krát v 12 příspěvcích
|
Třeba to lejou do nádrže... |
Firebird ´87 V6 T-top manuál |
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 03.11.2013(UTC) Zpráv: 817 Bydliště: Praha
Blahořečil: 3-krát Blahořečen: 23-krát v 21 příspěvcích
|
tak dneska jsem jel Camarkem nakupovat se zenou do prahy do lidlu :-) velmi vášnivá jízda, zajímavé reakce lidí .. a hlavně policajtů, vedle kterejch jsem zaparkoval s poznámkou: U vás to snad bude v bezpečí Zatáčí, brzdí, jezdí. Samozřejmě v rámci možností. Jsem spokojen. Akorát tachometr stále nejde. Myslel jsem, že je vypadlej, ale bude špatnej náhon.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kategorie: Kandidát smečky Registrován: 22.08.2011(UTC) Zpráv: 308 Bydliště: Kolín - Ovčáry
Blahořečil: 13-krát Blahořečen: 4-krát v 4 příspěvcích
|
Gratuluju k papírům a přeju hodně radosti z jízdy |
Jak to nesmrdí benzínem, tak to nepatří na silnici... |
|
|
|
Kategorie: Kandidát rady starších Registrován: 14.05.2011(UTC) Zpráv: 1,564
Blahořečil: 6-krát Blahořečen: 24-krát v 21 příspěvcích
|
To víš i bengoši zaplesaj.Cestou z Bechyně sme jich taky pár potkali a usmívali se.
|
|
|
|
|
tak panove zatim jezdim v poho nejak me to bavi takze camarkem jezdim nakupovat i rohliky zatim jsem spokojenej ale v budoucnu pribudou kone jinak to nevidim
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Metály: Registrován: 11.01.2010(UTC) Zpráv: 1,115 Bydliště: Praha
Blahořečil: 3-krát Blahořečen: 22-krát v 20 příspěvcích
|
Robert napsal:tak panove zatim jezdim v poho nejak me to bavi takze camarkem jezdim nakupovat i rohliky zatim jsem spokojenej ale v budoucnu pribudou kone jinak to nevidim primo stado koni
|
|
|
|
|
2 stada no neco s tim udelam uz nabizim zlehka svou milovanou R1 takze to pujde (fiku ja te dostanu )
|
|
|
|
Kategorie: Vůdce smečky Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 8,306 Bydliště: Třebenice (LT)
Blahořečil: 86-krát Blahořečen: 166-krát v 144 příspěvcích
|
|
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
to by te asi nezajimalo snazim se sestelovat motor nekdy to jede nekdy ne noo ja na to prijdu predstih je spatne tak s tim kroutim sem a tam a doladuju smes doufam ze to dozenu no ja na to prijdu no a chystam se koupit par drobnosti noo abych predjel fika
|
|
|
|
|
to by te asi nezajimalo snazim se sestelovat motor nekdy to jede nekdy ne noo ja na to prijdu predstih je spatne tak s tim kroutim sem a tam a doladuju smes doufam ze to dozenu no ja na to prijdu no a chystam se koupit par drobnosti noo abych predjel fika
|
|
|
|
|
Zajeď si do Chuchle máš to kousek tam je koní |
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Metály: Registrován: 25.02.2010(UTC) Zpráv: 1,118 Bydliště: Smečno
Blahořečil: 26-krát Blahořečen: 8-krát v 8 příspěvcích
|
Na to že mám mít 350-400kobyl mi taky přijde že to dřív jelo líp :) ale já s tim prd najezdil takže to budeš mít určitě dřív nalazený jak já
|
|
|
|
Kategorie: Na dobré cestě Registrován: 13.10.2011(UTC) Zpráv: 149 Bydliště: České Budějovice
Blahořečen: 4-krát v 4 příspěvcích
|
MartinG napsal:Zajeď si do Chuchle máš to kousek tam je koní Pravda, jeď tam tento víkend... Upraveno uživatelem pondělí 16. června 2014 13:46:27(UTC)
| Důvod úpravy: -
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kategorie: Kandidát smečky Registrován: 09.08.2013(UTC) Zpráv: 349 Bydliště: Novy Knin, Okres PB
Blahořečil: 1-krát Blahořečen: 11-krát v 11 příspěvcích
|
MartinG napsal:Zajeď si do Chuchle máš to kousek tam je koní Tak jsem se tam byl podivat, ale Roberta jsem nepotkal :-(. Amerik tam bylo dost. Fbody: 2 dvojkovy Camara, zeleny V6 79 a oranzovy V8- detail nevim protoze nad motorem se sklanelo asi 10 lidi a neco furt montovali. Dale 2 ranne ctyrky. Z kurat jedna 6,6 TA79, jedna trojka a dve ranne ctyrky. Zadny fbody tady z fora jsem ale nepoznal. Jinak nekolik mustangu a par dlouhych a sirkych korabu silnic. Vstupne 150 ale nelitoval jsem. |
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 29.10.2009(UTC) Zpráv: 1,285 Bydliště: Letohrad, Praha
Blahořečil: 18-krát Blahořečen: 12-krát v 12 příspěvcích
|
Já se tam stavil kolem poledne asi na hodinu (nejspíš teda před plnou účastí). Čekal jsem větší počet aut, asi jsem zmlsanej z jiných akcí. Ale pár pro mě neznámých kousků tam bylo, takže fajn. |
|
|
|
|
|
noooo a ja jsem varil a klepal fidovi dvere a byl jsem tak nasranej ze jsem se vozral se nedivim ze ty dvere jsou tak tezke. prirovnal bych je ke kovadline. i kladivo se mi rozpadlo ale ja to dokazu ja se nedam. jinak panove, ja jsem antitalent na hledani srazu. muze mi nejaka spriznena duse poslat, kdy se co kona a kde, at to mam jednodussi jinak ma myslenka v poslednich dnech zni: jak nakonovat a predject fika ja ho jednou dostanu mam v hlave odlehceni a vacku ale to asi neni ono. chci udrzet auto jak je. to jest original. zadne bastleni ale motor ozelim proste chci, aby se to poradne hejbalo. kdyby mel nekdo z vas napad, tak sem s nim. a pro chytraky: motor si koupit umim sam. dokonce uz nad tim premyslim. schanim radu, jak jemne, aniz bych bastlil, zvysil vykon. dekuju za radu a poradu! a jestli se naseru tak tam jde uplne jine kaficko, ale chtel bych zachovat 5,7
|
|
|
|
Kategorie: Vůdce smečky Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 8,306 Bydliště: Třebenice (LT)
Blahořečil: 86-krát Blahořečen: 166-krát v 144 příspěvcích
|
Vačka (levná) a lepší hlavy (ty jsou hodně drahý). To stačí. |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Metály: Registrován: 11.01.2010(UTC) Zpráv: 1,115 Bydliště: Praha
Blahořečil: 3-krát Blahořečen: 22-krát v 20 příspěvcích
|
Uz jsem ti to rikal kontrola komprese motoru zdaje OK pokud mozno snizit stavajici hlavy a repas jine casovani tedy vacka menic prevodovky jinej prevod , samosfor karbec a sani a vyfuky uz mas no a pak to take seridit to by melo stacit aby to jezdilo jako me jinak pak go celeho motoru idealne stroker a jine hlavy a rozdelovac atddd.... moooc penez nakonec mas sveho lodnika co vi a jak .... zase Fido po GO motoru jezdi hodne pekne a nema zadne upravy ....
|
|
|
|
|
|
|
|
|
V tomto fóru nemůžete iniciovat nová témata.
V tomto fóru nemůžete na témata odpovídat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy mazat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy editovat.
V tomto fóru nemůžete iniciovat průzkumy mínění.
V tomto fóru nemůžete hlasovat v průzkumech mínění.
Soubory cookie:
chevroletcamaro.cz - fórum používá soubory cookie. Pokračováním prohlížení těchto stránek vyjadřujete souhlas s jejich použitím.
Více informací
OK