Kategorie: Člen smečky Registrován: 29.04.2009(UTC) Zpráv: 762 Bydliště: Praha/Pribram
Blahořečil: 155-krát Blahořečen: 9-krát v 9 příspěvcích
|
Zatím to pro mě není aktuální, ale kde se vůbec dají sehnat tehdejší době odpovídající pneumatiky?? Objednáváte ve státech nebo se seženou i u nás? Děkuji
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 29.04.2009(UTC) Zpráv: 762 Bydliště: Praha/Pribram
|
..myslím něco takového
|
|
|
|
Kategorie: Vůdce smečky Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 8,306 Bydliště: Třebenice (LT)
Blahořečil: 86-krát Blahořečen: 166-krát v 144 příspěvcích
|
235/60 R15 téměř originální rozměr, ale trošku širší .... seženeš i tady v pohodě. |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
xjohny napsal:235/60 R15 téměř originální rozměr, ale trošku širší .... seženeš i tady v pohodě. Já budu shánět 225/70 R15, na summitu měli GoodYear T/A za 83usd/kus, jak ceny vypadají tady? A kde je sháníte?
|
|
|
|
Kategorie: Kandidát smečky Registrován: 20.04.2009(UTC) Zpráv: 299 Bydliště: Kladruby nad Labem
|
U nás seženeš Cooper Cobra Radial G/T nebo Stinger Radial GTS (výrobce Avon nebo Dean) ceny okolo 2500 Kč/ks - btw je tu na to celý vlákno, kde nakupovat pneumatiky.
Jinak pokud si je necháš poslat ze států, tak vzhledem k rozměrům a váze se nedoplatíš za poštovný a pokud to půjde najednou, tak ti to ještě dodaněj DPH (+ 19%).
|
|
|
|
Kategorie: Vůdce smečky Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 8,306 Bydliště: Třebenice (LT)
Blahořečil: 86-krát Blahořečen: 166-krát v 144 příspěvcích
|
Jj, imho je blbost to kupovat ze států, vůbec se to nevyplatí. Ameriky HK by ale teď měli mít dovezeno hodně gum, zkus se u nich optat. |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Competition Allies Registrován: 01.05.2009(UTC) Zpráv: 333 Bydliště: Police n. Met / Pardubice
Blahořečil: 1-krát Blahořečen: 6-krát v 6 příspěvcích
|
Ja si nechávam dovýst na moje Magnumy z gumy z US. Beru rozmer 235/60/R15 dopředu a 255/60/R15. Bud BF Goodrich nebo Firehawky Jsem domluvenej z Honzu z ameriky-HK. Jak psal xjohny veze celej kontejner. V tejdnu jsem s nim mluvil a kontejner z gumama mu přijde na konci léta. Jedna guma prej přijde asi na 3200-3500 se vším všudy. Jestli chceš, tak se s ním spoj.
|
|
|
|
Kategorie: Anonymní
Blahořečen: 1-krát v 1 příspěvcích
|
Honza T napsal:Ja si nechávam dovýst na moje Magnumy z gumy z US. Beru rozmer 235/60/R15 dopředu a 255/60/R15. Bud BF Goodrich nebo Firehawky Jsem domluvenej z Honzu z ameriky-HK. Jak psal xjohny veze celej kontejner. V tejdnu jsem s nim mluvil a kontejner z gumama mu přijde na konci léta. Jedna guma prej přijde asi na 3200-3500 se vším všudy. Jestli chceš, tak se s ním spoj. Jo kdyby byly 235/50 R15... ty by se mi líbili na předek :d/
|
|
|
|
Kategorie: Competition Allies Registrován: 20.03.2009(UTC) Zpráv: 1,333 Bydliště: Šternberk
|
Honza T napsal:Ja si nechávam dovýst na moje Magnumy z gumy z US. Beru rozmer 235/60/R15 dopředu a 255/60/R15. Bud BF Goodrich nebo Firehawky Jsem domluvenej z Honzu z ameriky-HK. Jak psal xjohny veze celej kontejner. V tejdnu jsem s nim mluvil a kontejner z gumama mu přijde na konci léta. Jedna guma prej přijde asi na 3200-3500 se vším všudy. Jestli chceš, tak se s ním spoj. V Hradci nad Moravicí jsem viděl stejné auto jako máš ty, bylo celé černé, takovej hnusnej popraskanej lak, docela mě překvapilo, že to je pěkně velká kára, teda oproti starším ročníkům Mustangů.
|
|
|
|
Kategorie: Competition Allies Registrován: 01.05.2009(UTC) Zpráv: 333 Bydliště: Police n. Met / Pardubice
|
Jo je to o dost vetsi nez starsi mustangy. Nemel nahodou slovensky znacky ? Jeslti jo, tak ho znam a byl to Peto G. ze slovenskyho mustang klubu. Ted to auto prodava. Co vim, tak je u nas jen 5 aut tohoto typu
|
|
|
|
|
Třeba to byl tenhle, viděl jsem ho na sraze u Benešova. Jinak ta mohutnost mě dost překvapila-vždycky jsem si myslel, že robustnější je Mach1 nebo Boss, no, zdání občas klame
|
|
|
|
Kategorie: Competition Allies Registrován: 20.03.2009(UTC) Zpráv: 1,333 Bydliště: Šternberk
|
Trans79 napsal:Třeba to byl tenhle, viděl jsem ho na sraze u Benešova. Jinak ta mohutnost mě dost překvapila-vždycky jsem si myslel, že robustnější je Mach1 nebo Boss, no, zdání občas klame To bude ten slovák podle spz :-)šak to je snad Mach 1 ne?? Měl hroznej lak tento vypadá docela zachovale...
|
|
|
|
|
hd1903 napsal:To bude ten slovák podle spz :-)šak to je snad Mach 1 ne?? Měl hroznej lak tento vypadá docela zachovale... Našel jsem tu foto, tak ten co jsem viděl já má poznávačku Nového Jíčína a má bílé značky.Na zadním skle má žaluzii venkovní.
|
|
|
|
Kategorie: Anonymní
|
Trans79 napsal:Třeba to byl tenhle, viděl jsem ho na sraze u Benešova. Jinak ta mohutnost mě dost překvapila-vždycky jsem si myslel, že robustnější je Mach1 nebo Boss, no, zdání občas klame Z toho auta nemůže být dozadu nic vidět.
|
|
|
|
|
Tím bych se opravdu moc netrápil
|
|
|
|
|
Ten černej co byl v Bořeňovicích je Peťi Gabriše ze slovenskýho Mustang klubu. Je to fastback 73 , motor 351cui, ale nikoliv verze Mach 1. Mimochodem, je teď na prodej. A toho od Nového Jičína neznám, to bude někdo nový. A máte pravdu do zadu toho moc vidět není klon zadního okna je jen 14 stupňů. A vůbec sedí se v tom, tak trochu jako v bunkru Ale mě to vůbec neva. Už se těším až bude hotovej. Zatím jsem za volantem seděl, když mě tlačili 10 metrů do garáže
|
|
|
|
|
Honza T napsal:Ten černej co byl v Bořeňovicích je Peťi Gabriše ze slovenskýho Mustang klubu. Je to fastback 73 , motor 351cui, ale nikoliv verze Mach 1. Mimochodem, je teď na prodej. A toho od Nového Jičína neznám, to bude někdo nový. A máte pravdu do zadu toho moc vidět není klon zadního okna je jen 14 stupňů. A vůbec sedí se v tom, tak trochu jako v bunkru Ale mě to vůbec neva. Už se těším až bude hotovej. Zatím jsem za volantem seděl, když mě tlačili 10 metrů do garáže Kdy to budeš mít v kupě a jak dlouho už na tom makáš??
|
|
|
|
|
Dělám na tom od loňskýho března. Termíny si už radši nedávám . Většinou to nejde jak si člověk naplánuje. Teď mi klempíř dělá karosařinu, na to už jsem si sám netroufl. Na mým webu jsi mohl vidět v jak hrozným stavu to bylo. Moc s tím ale nespěchá . Rád bych to měl do podzimu v laku, aby se auto přes zimu mohlo složit. Už mám víceméně všechno hotový a připravený kromě ty karoserie.
|
|
|
|
|
Stejně jste prošli takovym srabem-všechna čest-ta práce co je za váma, to je fakt něco-jste mym vzorem!!!!
|
|
|
|
|
Trans79 napsal:Stejně jste prošli takovym srabem-všechna čest-ta práce co je za váma, to je fakt něco-jste mym vzorem!!!! Taky jsem koukal, líbí se mi jak to pěkně vše dokumentuje já nejsem mechanik, nemám prostory a ani bych se do toho nikdy nepouštěl...ale obdivuji toho, kdo do toho jde :d/
|
|
|
|
|
Tohle je teda fakt zajímavá volba pneumatik
|
|
|
|
|
Trans79 napsal:Tohle je teda fakt zajímavá volba pneumatik No to se hodí spíš na cadillac, nebo ameriky 50-60 let na tom to vypadá blbě..
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 01.03.2009(UTC) Zpráv: 1,480 Bydliště: Černilov, Hradec Králové
Blahořečil: 1-krát Blahořečen: 5-krát v 4 příspěvcích
|
|
|
|
|
Kategorie: Competition Allies Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 778 Bydliště: Střelice u Brna
Blahořečil: 1-krát Blahořečen: 3-krát v 3 příspěvcích
|
ano tyhle sedět budou, ale neví se co je to za značku...asi Thorque Trust zřejmě |
HD's coming |
|
|
|
Kategorie: Competition Allies Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 778 Bydliště: Střelice u Brna
Blahořečil: 1-krát Blahořečen: 3-krát v 3 příspěvcích
|
v létě budu objednávat kola také, tak Ti pak napíšu, kolik stálo poštovné, clo atd... |
HD's coming |
|
|
|
Pneumatiky 245/50R16
(Bazar)
od tomcat1
01.03.2018 10:27:56(UTC)
|
koupim Pneumatiky
(Bazar)
od Hejkal
01.09.2014 16:41:51(UTC)
|
Pneumatiky Cooper
(Bazar)
od wolfow
13.10.2010 21:28:54(UTC)
|
Pneumatiky - kde koupit??
(Obchodníci)
od hd1903
24.03.2009 19:34:31(UTC)
|
V tomto fóru nemůžete iniciovat nová témata.
V tomto fóru nemůžete na témata odpovídat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy mazat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy editovat.
V tomto fóru nemůžete iniciovat průzkumy mínění.
V tomto fóru nemůžete hlasovat v průzkumech mínění.
Soubory cookie:
chevroletcamaro.cz - fórum používá soubory cookie. Pokračováním prohlížení těchto stránek vyjadřujete souhlas s jejich použitím.
Více informací
OK