Kategorie: Člen smečky Registrován: 01.03.2009(UTC) Zpráv: 1,480 Bydliště: Černilov, Hradec Králové
Blahořečil: 1-krát Blahořečen: 5-krát v 4 příspěvcích
|
Napsal: Cá v létě budu objednávat kola také, tak Ti pak napíšu, kolik stálo poštovné, clo atd...
znamej si bude nechavat posilat auto z USA kontasem takze se kola hodej do kufru a budou bez cla i DPH. :))))
|
|
|
|
Kategorie: Competition Allies Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 778 Bydliště: Střelice u Brna
Blahořečil: 1-krát Blahořečen: 3-krát v 3 příspěvcích
|
tafna napsal: znamej si bude nechavat posilat auto z USA kontasem takze se kola hodej do kufru a budou bez cla i DPH. :)))) ááha:-) tak to je jiná liga |
HD's coming |
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 01.03.2009(UTC) Zpráv: 1,480 Bydliště: Černilov, Hradec Králové
|
Napsal: Cá ááha:-) tak to je jiná liga
no byl bych rad kdyby to vyslo!!
|
|
|
|
Kategorie: Competition Allies Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 778 Bydliště: Střelice u Brna
|
tafna napsal: no byl bych rad kdyby to vyslo!! no jestli chceš nějaký drahý kola, tak se ten kontyš opravdu vyplatí:-) |
HD's coming |
|
|
|
|
Napsal: Cá no jestli chceš nějaký drahý kola, tak se ten kontyš opravdu vyplatí:-)
takhle jsem to nemyslel! ty kola se daji do kufru toho auta co se poveze a pripadne se rekne ze kola dostal k tomu autu. tim padem se poplatky splachnou ve fakture za auto :))
|
|
|
|
|
tafna napsal:takhle jsem to nemyslel! ty kola se daji do kufru toho auta co se poveze a pripadne se rekne ze kola dostal k tomu autu. tim padem se poplatky splachnou ve fakture za auto :)) však ano, tak jsem to také pochopil...a píšu právě, že zda-li chceš drahé kola, že se ten kontyš určitě vyplatí...kdyby sis to totiž jinak nechával postal poštou, tak kola+poštovné=velké clo |
HD's coming |
|
|
|
|
nekde jsem tady zaslechl ze kdyz si nechas poslat neco do 200 dolcku tak ze zadny clo ani dan neplatis!? je to pravda??
|
|
|
|
Kategorie: Competition Allies Registrován: 20.03.2009(UTC) Zpráv: 1,333 Bydliště: Šternberk
Blahořečen: 1-krát v 1 příspěvcích
|
tafna napsal:nekde jsem tady zaslechl ze kdyz si nechas poslat neco do 200 dolcku tak ze zadny clo ani dan neplatis!? je to pravda?? Jo te je pravda, ale je to myslím 200 eček, takže to máš na dolcky o něco více.
|
|
|
|
Kategorie: Kandidát smečky Registrován: 20.04.2009(UTC) Zpráv: 299 Bydliště: Kladruby nad Labem
|
|
|
|
|
Kategorie: Competition Allies Registrován: 20.03.2009(UTC) Zpráv: 1,333 Bydliště: Šternberk
|
hajzlíci.
|
|
|
|
Kategorie: Vůdce smečky Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 8,306 Bydliště: Třebenice (LT)
Blahořečil: 86-krát Blahořečen: 166-krát v 144 příspěvcích
|
Ani 200 dolarů, ani 200 éček, je to přesně 150 Euro ;-) |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
xjohny napsal:Ani 200 dolarů, ani 200 éček, je to přesně 150 Euro ;-) no vidíš, to, měl jsem v paměti, že to byla ečka..
|
|
|
|
|
tady si někdo ujíždí na Éčkách |
HD's coming |
|
|
|
|
Napsal: Cá tady si někdo ujíždí na Éčkách mám i nějaké céčka :d/
|
|
|
|
|
jeste jeden dotaz: kdybych mnel cloveka bydliciho v USA a on mi tam koupil dil ktery je drassi nez 150euro a poslal mi ho obycejnym balikem tak by se to dalo nejak obechcat??
|
|
|
|
Kategorie: Vůdce smečky Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 8,306 Bydliště: Třebenice (LT)
Blahořečil: 86-krát Blahořečen: 166-krát v 144 příspěvcích
|
tafna napsal:jeste jeden dotaz: kdybych mnel cloveka bydliciho v USA a on mi tam koupil dil ktery je drassi nez 150euro a poslal mi ho obycejnym balikem tak by se to dalo nejak obechcat?? Nemusí deklarovat hodnotu, případně deklarovat menší aby se to vešlo. V prvním případě si ale tipuju, že celnice do toho bude šťourat, to je asi o náhodě. |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
xjohny napsal: Nemusí deklarovat hodnotu, případně deklarovat menší aby se to vešlo. V prvním případě si ale tipuju, že celnice do toho bude šťourat, to je asi o náhodě.
Prochází to rengenem, takže ví o tom, třeba kdyby ti tam známej napsal, že tam máš hadry za 100 dolcků a ty jsi tam měl karbec za 300 kila, pak by to asi byl problém, ale když ti tam dá karbec a udá hodnotu cca 150 dolcků, nic si myslím nikdo nebude řešit...
|
|
|
|
|
hd1903 napsal: Prochází to rengenem, takže ví o tom, třeba kdyby ti tam známej napsal, že tam máš hadry za 100 dolcků a ty jsi tam měl karbec za 300 kila, pak by to asi byl problém, ale když ti tam dá karbec a udá hodnotu cca 150 dolcků, nic si myslím nikdo nebude řešit...
já, býti vámi, bych moc neblbnul, ať nemáte průser... |
HD's coming |
|
|
|
|
Napsal: Cá já, býti vámi, bych moc neblbnul, ať nemáte průser...
a pán je připosránek :d/ ani nechtěj vědět za kolik se clil můj haryk, bys mě ještě udal [-o< Upraveno uživatelem úterý 2. června 2009 23:04:34(UTC)
| Důvod úpravy: -
|
|
|
|
|
hd1903 napsal: Prochází to rengenem, takže ví o tom, třeba kdyby ti tam známej napsal, že tam máš hadry za 100 dolcků a ty jsi tam měl karbec za 300 kila, pak by to asi byl problém, ale když ti tam dá karbec a udá hodnotu cca 150 dolcků, nic si myslím nikdo nebude řešit...
no taky si myslim!!! numuzou prece vedet kolik dana vec stoji nebo jakou ma hodnotu!!!
|
|
|
|
|
hd1903 napsal: a pán je připosránek :d/ ani nechtěj vědět za kolik se clil můj haryk, bys mě ještě udal [-o<
ale lež má krátké nohy, víš jak to je... |
HD's coming |
|
|
|
|
Napsal: Cá ale lež má krátké nohy, víš jak to je...
bylo to legálně nelegálné vše je o prachách, víš jak...
|
|
|
|
|
hd1903 napsal:bylo to legálně nelegálné vše je o prachách, víš jak... jasan:-)))) chápu |
HD's coming |
|
|
|
Pneumatiky 245/50R16
(Bazar)
od tomcat1
01.03.2018 10:27:56(UTC)
|
koupim Pneumatiky
(Bazar)
od Hejkal
01.09.2014 16:41:51(UTC)
|
Pneumatiky Cooper
(Bazar)
od wolfow
13.10.2010 21:28:54(UTC)
|
Pneumatiky - kde koupit??
(Obchodníci)
od hd1903
24.03.2009 19:34:31(UTC)
|
V tomto fóru nemůžete iniciovat nová témata.
V tomto fóru nemůžete na témata odpovídat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy mazat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy editovat.
V tomto fóru nemůžete iniciovat průzkumy mínění.
V tomto fóru nemůžete hlasovat v průzkumech mínění.
Soubory cookie:
chevroletcamaro.cz - fórum používá soubory cookie. Pokračováním prohlížení těchto stránek vyjadřujete souhlas s jejich použitím.
Více informací
OK