Kategorie: Hledá svoje místo Registrován: 21.06.2014(UTC) Zpráv: 38 Bydliště: Bavorov
Blahořečil: 2-krát Blahořečen: 3-krát v 2 příspěvcích
|
|
|
|
|
Kategorie: Kandidát smečky Registrován: 16.04.2014(UTC) Zpráv: 425 Bydliště: Kladno
Blahořečil: 32-krát Blahořečen: 8-krát v 8 příspěvcích
|
Gratulace, pěkný mazel.
|
|
|
|
Kategorie: Vůdce smečky Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 8,306 Bydliště: Třebenice (LT)
Blahořečil: 86-krát Blahořečen: 166-krát v 144 příspěvcích
|
Ještě nedávno bylo v inzerci, gratuluju, krásnej kus! |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Metály: Registrován: 25.02.2010(UTC) Zpráv: 1,118 Bydliště: Smečno
Blahořečil: 26-krát Blahořečen: 8-krát v 8 příspěvcích
|
Pěkný
|
|
|
|
Kategorie: Hledá svoje místo Registrován: 21.06.2014(UTC) Zpráv: 38 Bydliště: Bavorov
|
Dekuji :) Tesim se az bude uplne "tip-top". Jinak nasla by se tu dobra duse, ktera by mi poradila s vecma ohledne prepisu? Jsem zacatecnik s veteranama a nejak se v tom ztracim
|
|
|
|
Kategorie: Vůdce smečky Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 8,306 Bydliště: Třebenice (LT)
|
Původní značky a knížka automaticky zanikají prodejem, myslím. Takže akorát si najdi testacniho komisaře poblíž a on ti poradí co a jak. Za menší úplatu ti to obvykle celé vyřídí. To auto vypadá bezproblémově. |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
xjohny napsal:Původní značky a knížka automaticky zanikají prodejem, myslím. Takže akorát si najdi testacniho komisaře poblíž a on ti poradí co a jak. Za menší úplatu ti to obvykle celé vyřídí. To auto vypadá bezproblémově. Presne to jsem mel v planu na pristi tyden. Musim zjistit kde to tady u nas delaji :) Ale to uz by nemel byt problem. Jinak dekuji za odpoved a pridavam zase jednu trochu "retro" fotku z naseho namesti :)
|
2 uživatelů blahořečilo robino za tento úžasný příspvěvek.
|
|
|
Kategorie: Kandidát smečky Registrován: 24.04.2014(UTC) Zpráv: 428 Bydliště: Pelhřimov
Blahořečil: 1-krát Blahořečen: 13-krát v 13 příspěvcích
|
Gratulace k pěknýmu kousku, to je ta kára od Turnova? Jinak k těm značkám: původní majitel to musí odhlásit, pak ty musíš někam, kde sídlí testační komisaři(nevím kde přesně to je u tebe, na vysočině Žďár n/S), ty ti dají takovej dvojlist na jehož základě si necháš auto přihlásit na dopravce v krajským městě. Aspoň takhle postupuju já:))
|
|
|
|
|
Dědula napsal:Gratulace k pěknýmu kousku, to je ta kára od Turnova? Jinak k těm značkám: původní majitel to musí odhlásit, pak ty musíš někam, kde sídlí testační komisaři(nevím kde přesně to je u tebe, na vysočině Žďár n/S), ty ti dají takovej dvojlist na jehož základě si necháš auto přihlásit na dopravce v krajským městě. Aspoň takhle postupuju já:)) jojo, to bude on :) Diky za dalsi info.
|
|
|
|
Kategorie: Rada starších Registrován: 25.09.2012(UTC) Zpráv: 2,025 Bydliště: Hradec Kralove
Blahořečil: 18-krát Blahořečen: 27-krát v 25 příspěvcích
|
Gratulace |
Repase karb. Edel-čeká Paliv. čerpadlo-čeká Chevy Camaro 79 Berlinetta Nový přírůstek Jeep Grand Cherokee 4.7 - V8 |
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 24.05.2010(UTC) Zpráv: 506 Bydliště: Ostrava
Blahořečil: 11-krát Blahořečen: 16-krát v 12 příspěvcích
|
Nice |
STATUS: Mááááááááááááááááááááááám ho!!! I když v legu ... ale máááám ho :)
|
|
|
|
|
tak nejake fotky z dnesniho umyvani :) poradite nekdo, co je to presne za karburator? :)
|
|
|
|
Kategorie: Rada starších Registrován: 25.09.2012(UTC) Zpráv: 2,025 Bydliště: Hradec Kralove
|
Karbec je edelbrock to tam mas napsany, nejaky cislo na nem musis najit, ale co to mas za hnus filtr fuuuuj , koukej ho vymenit at to auto nedusis. |
Repase karb. Edel-čeká Paliv. čerpadlo-čeká Chevy Camaro 79 Berlinetta Nový přírůstek Jeep Grand Cherokee 4.7 - V8 |
|
|
|
|
MartinG napsal:Karbec je edelbrock to tam mas napsany, nejaky cislo na nem musis najit, ale co to mas za hnus filtr fuuuuj , koukej ho vymenit at to auto nedusis. Nic jsem tam prave nenasel. Ten filtr tam je po predchozim majiteli, takze na nej urcite kouknu :)
|
|
|
|
|
B udeš tam mít 4 místný číslo neco jako 14XX např já mám 1406 ale ty budeš mít nejspíš 1404 nebo 1405 |
|
|
|
|
MartinG napsal:B udeš tam mít 4 místný číslo neco jako 14XX např já mám 1406 ale ty budeš mít nejspíš 1404 nebo 1405 Máš pravdu. Jsem slepý :-D je tam 1405 nebo 1406 :-)
|
|
|
|
|
06 je s elektrickým sytičem ale klidně ho mohl někdo sundat, takže máš karbec 600 CFM, to co nás tu má většina |
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 29.10.2009(UTC) Zpráv: 1,285 Bydliště: Letohrad, Praha
Blahořečil: 18-krát Blahořečen: 12-krát v 12 příspěvcích
|
já teda přímo na tej fotce vidím jednoznačně 1405 :) |
|
|
|
|
|
jo máš pravdu nezkoumal sem to |
|
|
|
|
Kluci, pomalu si shánějte bílý hole :-)) |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
To víš litr tvoji meruňkovice a už ani nevidím číslo na karbci |
|
|
|
|
xjohny napsal:Kluci, pomalu si shánějte bílý hole :-)) Máš naprostou pravdu :-D
|
|
|
|
Kategorie: Kandidát smečky Registrován: 24.04.2014(UTC) Zpráv: 428 Bydliště: Pelhřimov
Blahořečil: 1-krát Blahořečen: 13-krát v 13 příspěvcích
|
Hele kamaráde, někde sem čet, že tohle auto má na sobě fólii. Jak to je? případně de to rozeznat od laku? Docela by mě to zajímalo, ještě sem se s tím(aspoň o tom nevím) nesetkal
|
|
|
|
|
Dědula napsal:Hele kamaráde, někde sem čet, že tohle auto má na sobě fólii. Jak to je? případně de to rozeznat od laku? Docela by mě to zajímalo, ještě sem se s tím(aspoň o tom nevím) nesetkal Máš pravdu. Na autě je fólie. Když smě pro auto jeli, tak by smě to ani nepoznali. Vypadá parádně. Sice je tam pár bublin, ale ty se bez problémů vytlačí. Vypadá to super :-)
|
|
|
|
|
Téma: Camara a Firebirdy na prodej NeoN Odesláno: 27. května 2014 5:30:36 pokud se dobře pamatuji, tak ta černá není barva, ale fólie a na různých inzerátech jsem to vídal už někdy od listopadu za 205 000,- |
|
|
|
V tomto fóru nemůžete iniciovat nová témata.
V tomto fóru nemůžete na témata odpovídat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy mazat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy editovat.
V tomto fóru nemůžete iniciovat průzkumy mínění.
V tomto fóru nemůžete hlasovat v průzkumech mínění.
Soubory cookie:
chevroletcamaro.cz - fórum používá soubory cookie. Pokračováním prohlížení těchto stránek vyjadřujete souhlas s jejich použitím.
Více informací
OK