Kategorie: Hledá svoje místo Registrován: 21.06.2014(UTC) Zpráv: 38 Bydliště: Bavorov
Blahořečil: 2-krát Blahořečen: 3-krát v 2 příspěvcích
|
Ahoj. Tak tenhle týden jsem udělal menší repasi alternátoru. Vyměnil jsem obě ložiska a uhlíky. Vcelku mě překvapilo, že to šlo všechno jako po másle. Jen to kuželkové ložisko jsem musel vyndat i nandat lysem. Díly sem všechny sehnal u nás v elitu skladem za pár korun až na uhlíky. Ty mi museli objednat a byli ten den odpoledne. Teď už jen nandat do auta. Dokonce jsem vyřešil s místním krajským komisařem testace, takže bych snad měl stihnout i ty Luštěnice.
|
|
|
|
Kategorie: Kandidát smečky Registrován: 24.04.2014(UTC) Zpráv: 428 Bydliště: Pelhřimov
Blahořečil: 1-krát Blahořečen: 13-krát v 13 příspěvcích
|
Zdravím tě, jen k tomu přihlášení, musíš si před samotným přihlášení na krajskym úřadě vyřídit zelenou kartu, bez ní ti to nepřihlásej. Možná na pojišťovně budou remcat, že bez značek ti jí neudělaj, tak jim řekni, ať místo SPZ ti tam napíšou číslo VINu;-)
|
|
|
|
Kategorie: Hledá svoje místo Registrován: 21.06.2014(UTC) Zpráv: 38 Bydliště: Bavorov
|
Dědula napsal:Zdravím tě, jen k tomu přihlášení, musíš si před samotným přihlášení na krajskym úřadě vyřídit zelenou kartu, bez ní ti to nepřihlásej. Možná na pojišťovně budou remcat, že bez značek ti jí neudělaj, tak jim řekni, ať místo SPZ ti tam napíšou číslo VINu;-) Zelenou kartu mám už zhruba dva týdny. Mam kamaráda pojišťováka, tak to bylo bez problému. Jinak dneska ještě budu objednávat jeden spodní díl palubovky. Tak jsem zvědavý co mi přijde :-)
|
|
|
|
|
Ahoj. Lidi. Mam na vás prosbu. poradil by mi někdo jaký vzduchový filtr mám dát místo toho stávajícího?
|
|
|
|
Kategorie: Rada starších Registrován: 25.09.2012(UTC) Zpráv: 2,025 Bydliště: Hradec Kralove
Blahořečil: 18-krát Blahořečen: 27-krát v 25 příspěvcích
|
tak třeba něco takovýhohle |
Repase karb. Edel-čeká Paliv. čerpadlo-čeká Chevy Camaro 79 Berlinetta Nový přírůstek Jeep Grand Cherokee 4.7 - V8 |
|
|
|
|
MartinG napsal:tak třeba něco takovýhohle A nevěděl by jsi kde ho koupit? Děkuji :-)
|
|
|
|
Kategorie: Rada starších Registrován: 25.09.2012(UTC) Zpráv: 2,025 Bydliště: Hradec Kralove
|
|
Repase karb. Edel-čeká Paliv. čerpadlo-čeká Chevy Camaro 79 Berlinetta Nový přírůstek Jeep Grand Cherokee 4.7 - V8 |
|
|
|
|
A někde u nás ho nekoupím?
|
|
|
|
|
|
1 uživatel blahořečil MartinG za tento úžasný příspvěvek.
|
|
|
|
Super. Děkuji :-) a kolika palcový mám koupit? Z fotky to nepoznám
|
|
|
|
Kategorie: Kandidát smečky Registrován: 16.04.2014(UTC) Zpráv: 425 Bydliště: Kladno
Blahořečil: 32-krát Blahořečen: 8-krát v 8 příspěvcích
|
Teď jsem kupoval 14 x 3 palce v Simixu za 1210,- Kč jediná úprava je, že je třeba uříznout přiloženou závitovou tyčku, aby ti neprorazila kapotu ( našroubovat do karburátoru, křídlovkou utahnout filtr a pak uříznout přebytečný závit nad křídlovkou). Jinak na Edelbrock sání a 1405 Edelbrock karbec sedí výborně.
|
|
|
|
Kategorie: Vůdce smečky Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 8,306 Bydliště: Třebenice (LT)
Blahořečil: 86-krát Blahořečen: 166-krát v 144 příspěvcích
|
Neni Edelbrock sání jako Edelbrock sání Například, kdyby měl verzi RPM, tak může mít problém, s RPM Air-Gap je určitě problém :-) |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
xjohny napsal:Neni Edelbrock sání jako Edelbrock sání Například, kdyby měl verzi RPM, tak může mít problém, s RPM Air-Gap je určitě problém :-) Dneska to vyfotím :-)
|
|
|
|
Kategorie: Vůdce smečky Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 8,306 Bydliště: Třebenice (LT)
|
To nevim esi to od pohledu poznáme, ale zkusit se to může |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Kandidát smečky Registrován: 16.04.2014(UTC) Zpráv: 425 Bydliště: Kladno
|
Já dal přes blatníky prkno a odměřil jsem vzdálenost mezi spodkem filtru a prknem. Jinak sání je Edelbrock 2101 Performer Intake Small Block Chevy Chevrolet 1955-1986 Engines, takže na výšku shodné s origo. trošku sem ti upravil obrázek -MartinG- Upraveno moderátorem pátek 1. srpna 2014 7:30:25(UTC)
| Důvod úpravy: -
|
|
|
|
|
Hlavně jde o šroub aby ti neprolez kapotou ( že Senťáku ) takže, já položil filtr na karbec a na filtr dal váleček modelíny a ta se vytvarovala podle prostoru nad filtrem, tak víš, kolik máš místa aniž by sis vyčubil kapotu |
1 uživatel blahořečil MartinG za tento úžasný příspvěvek.
|
|
|
|
Čéče to je hodně chytrý! :-D Já dával na vršek šroubu kousek barvy a opatrně přivíral kapotu. Ale modelína je 100% |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
Nejhorší bylo přesvědčit dceru aby mi tu modelínu půjčila |
|
|
|
Kategorie: Kandidát rady starších Registrován: 14.05.2011(UTC) Zpráv: 1,564
Blahořečil: 6-krát Blahořečen: 24-krát v 21 příspěvcích
|
Já když vidím tu vrtuli tak mi běhá mráz po zádech.Tenkrát robertone psal v chromu dát tam papírovou krabičku od cigár.A nebo tam zavřít prcka k motoru.
|
|
|
|
|
Já ho prostě nasadil přišrouboval a zbytek odřízl.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Já mám teda za to, že jsme mluvili o sání a ne o karbecu :) Ale vypadá to, že tam máš origo litinový, takže tam pravděpodobně bude i adaptér, co má tak cm výšky. Mozna s tím ale problém nebude. |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
xjohny napsal:Já mám teda za to, že jsme mluvili o sání a ne o karbecu :) Ale vypadá to, že tam máš origo litinový, takže tam pravděpodobně bude i adaptér, co má tak cm výšky. Mozna s tím ale problém nebude. tak to jsem se mozna upsal. to se omlouvam :) jde mi jen o to, co tam mam dat za vzduchovy filtr. :)
|
|
|
|
|
problém s tím nebude ani s adaptérem ale je to tam pak natěsno, objednej ho na ebaji v německu nebo u simixu |
|
|
|
Kategorie: Kandidát rady starších Registrován: 14.05.2011(UTC) Zpráv: 1,564
Blahořečil: 6-krát Blahořečen: 24-krát v 21 příspěvcích
|
Dle fotek tam redukci máš.
|
|
|
|
V tomto fóru nemůžete iniciovat nová témata.
V tomto fóru nemůžete na témata odpovídat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy mazat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy editovat.
V tomto fóru nemůžete iniciovat průzkumy mínění.
V tomto fóru nemůžete hlasovat v průzkumech mínění.
Soubory cookie:
chevroletcamaro.cz - fórum používá soubory cookie. Pokračováním prohlížení těchto stránek vyjadřujete souhlas s jejich použitím.
Více informací
OK