Kategorie: Rada starších Registrován: 25.09.2012(UTC) Zpráv: 2,025 Bydliště: Hradec Kralove
Blahořečil: 18-krát Blahořečen: 27-krát v 25 příspěvcích
|
Tak prostě si kup filtr, nic ti nebrání |
Repase karb. Edel-čeká Paliv. čerpadlo-čeká Chevy Camaro 79 Berlinetta Nový přírůstek Jeep Grand Cherokee 4.7 - V8 |
|
|
|
Kategorie: Hledá svoje místo Registrován: 21.06.2014(UTC) Zpráv: 38 Bydliště: Bavorov
Blahořečil: 2-krát Blahořečen: 3-krát v 2 příspěvcích
|
Dík za rady. Omlouvám se za blbé dotazy, ale jsem začátečník, tak se rozkoukavam :-)
|
|
|
|
Kategorie: Rada starších Registrován: 25.09.2012(UTC) Zpráv: 2,025 Bydliště: Hradec Kralove
|
jasně na ebay je maj i v německu za kut prachy a to je za 4 dny v cz a bez cla a dph |
Repase karb. Edel-čeká Paliv. čerpadlo-čeká Chevy Camaro 79 Berlinetta Nový přírůstek Jeep Grand Cherokee 4.7 - V8 |
|
|
|
Kategorie: Hledá svoje místo Registrován: 21.06.2014(UTC) Zpráv: 38 Bydliště: Bavorov
|
MartinG napsal:jasně na ebay je maj i v německu za kut prachy a to je za 4 dny v cz a bez cla a dph Super. Kouknu se. Dneska jsem si koupil nový řemen na alternátor. Tak bych ho tam dneska chtěl dát. Je tam něco na co si dát bacha? :-)
|
|
|
|
|
je, nedělej to při nastartovaným motoru |
|
|
|
|
MartinG napsal:je, nedělej to při nastartovaným motoru :-D
|
|
|
|
Kategorie: Vůdce smečky Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 8,306 Bydliště: Třebenice (LT)
Blahořečil: 86-krát Blahořečen: 166-krát v 144 příspěvcích
|
Ten filtr kup 2-3" drop-base typ a neměl by být problém. |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Super. Dneska po práci ho objednám :-)
|
|
|
|
Kategorie: Vůdce smečky Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 8,306 Bydliště: Třebenice (LT)
|
Dyť to je taky mrňavý a tenký! Já mám 14x3" ( tenhle), což myslím že je nejběžnější velikost. Navíc to není drop-base, ale spíš raise-base. Ty seš teda rádce :-D Upraveno uživatelem úterý 5. srpna 2014 16:43:26(UTC)
| Důvod úpravy: - |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 24.05.2010(UTC) Zpráv: 506 Bydliště: Ostrava
Blahořečil: 11-krát Blahořečen: 16-krát v 12 příspěvcích
|
Dej tam toto |
STATUS: Mááááááááááááááááááááááám ho!!! I když v legu ... ale máááám ho :)
|
|
|
|
|
Tak včera u mě byl komisař a mile mě potěšil. Značky budou co nevidět
|
|
|
|
|
tak kut a nevydava SPZ magistrat ? |
|
|
|
Kategorie: Kandidát smečky Registrován: 24.04.2014(UTC) Zpráv: 428 Bydliště: Pelhřimov
Blahořečil: 1-krát Blahořečen: 13-krát v 13 příspěvcích
|
Jo, komisař jen vystaví Žádost o provedení testace historických vozidel a na základě tohodle dokumentu se auto registruje na magistrátu a ty na to maj až 1 měsíc. Ale já to měl do druhýho dne, zálží, na koho narazíš
|
|
|
|
|
Při domluvě může komisař zařídit vše, takže si značky lze brát přímo od něj. |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
já měsíc ale to bude tím, že sem auto testoval poprvy a neměli ho v evidenci, ty jsi jen měnil majitele |
|
|
|
Kategorie: Kandidát smečky Registrován: 24.04.2014(UTC) Zpráv: 428 Bydliště: Pelhřimov
|
Tak tak, jen tak ze zvědavosti, nechali ti ten dvojlist (Žádost o provedení testování vozidla)? Bejvalej majitel ho měl, mě ho vzali na magistrátě, že to musej zakládat
|
|
|
|
|
U nás na magistrátu je prý parádní chlapík a bývá to do druhého dne. Jinak mi zařídí vše a já si pak jen dojdu na ten magistrát. :-) cena za testace bude zhruba 3600+800 značky. To se mi zdá jako fajn cena :-)
|
|
|
|
|
Dědula napsal:Tak tak, jen tak ze zvědavosti, nechali ti ten dvojlist (Žádost o provedení testování vozidla)? Bejvalej majitel ho měl, mě ho vzali na magistrátě, že to musej zakládat Můj si nechali taky na magistrátě, mám jen kopii |
|
|
|
|
MartinG napsal:Můj si nechali taky na magistrátě, mám jen kopii Já měl od předchozího majitele také jen kopii
|
|
|
|
|
MartinG napsal:Můj si nechali taky na magistrátě, mám jen kopii No jo, kopii mě jednak nenapadlo udělat a jednak sem hned po převzetí papírů valil na magistrát, tak nebylo ani kde. Ale tak konec konců to je dokument, kterej neni potřeba ne? Stejně mě tam zase ty voli napsali špatnej RV, i když sem jim dal podklad s rozluštěným VIN a ještě mě tam napsali úplně jiný rozměry pneu, než tam sou:) robino napsal:U nás na magistrátu je prý parádní chlapík a bývá to do druhého dne. Jinak mi zařídí vše a já si pak jen dojdu na ten magistrát. :-) cena za testace bude zhruba 3600+800 značky. To se mi zdá jako fajn cena :-) To tak bude, mě vyšly testace na 4T a na magistrátu 700 peněz;)
|
|
|
|
|
Ahoj. Delsi dobu jsem tu nebyl, tak se pochlubim, co jsem stihl na aute udelat. Neni to zadny zazrak, ale vymenil jsem ten hrozny vzduchovy filtr a zadni tlumice. K filtru sem musel koupit redukci, protoze se mi tam nechtel vejit zadni tlumice se vysipali, tak jsem tam dal z5 zase vzduchove. V aute se jede o poznani lepe :D Jinak jsem dostal testace a dosel si pro znacky. Takze jsem se alepon chvilku pred zimou povozil. Tady novy filtr: Staty a novy tlumic: a nove znacky s prukazem HV :) :
|
|
|
|
V tomto fóru nemůžete iniciovat nová témata.
V tomto fóru nemůžete na témata odpovídat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy mazat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy editovat.
V tomto fóru nemůžete iniciovat průzkumy mínění.
V tomto fóru nemůžete hlasovat v průzkumech mínění.
Soubory cookie:
chevroletcamaro.cz - fórum používá soubory cookie. Pokračováním prohlížení těchto stránek vyjadřujete souhlas s jejich použitím.
Více informací
OK