Kategorie: Hledá svoje místo Registrován: 21.05.2014(UTC) Zpráv: 21 Bydliště: okr. Tachov
|
|
|
|
|
Kategorie: Vůdce smečky Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 8,306 Bydliště: Třebenice (LT)
Blahořečil: 86-krát Blahořečen: 166-krát v 144 příspěvcích
|
Jo knock senzor často přestane knockat :-) |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Kandidát rady starších Registrován: 14.05.2011(UTC) Zpráv: 1,564
Blahořečil: 6-krát Blahořečen: 24-krát v 21 příspěvcích
|
Než do toho začneš vrážet prachy tak si skoč na úřad ohledně přihlášení.
|
|
|
|
Kategorie: Vůdce smečky Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 8,306 Bydliště: Třebenice (LT)
|
Přinejhoršim si 8 let počká a bude to vetoš :-) Aspoň je hodně času na to to udělat pořádně. |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Hledá svoje místo Registrován: 21.05.2014(UTC) Zpráv: 21 Bydliště: okr. Tachov
|
holanuvstatek napsal:Než do toho začneš vrážet prachy tak si skoč na úřad ohledně přihlášení. Ono s tím úřadem se to má tak. Na dovozech vozidel máme jednu fajn paní co nemá s ničím problém. Jenže je před důchodem a tak je otázka jestli na tom ouřadě ještě bude až nastane čas. Další věc je že na naše zákony není spoleh. Co platí dneska nemusí platit zítra. Viz třeba jak chce stát vnutit ovečkám nový Fábie a provoz starších až starých aut znepříjemnit jakousi utopickou silniční daní. ( http://ekonomika.idnes.cz/stat-...0520_210438_ekonomika_zt). Na STK mi řekli v pondělí toto: Bude potřeba výpis od akredita, pak dovozová STK s tím že trvají na evropském barevném rozlšení světel (blinkry, obrysovky). Už s tím mám zkušenost, nebylo to těžký vyřídit a to jsem si sám dělal přestavbu řízení z prava do leva. To papírování a náklady na přihlášení stálo asi 20 tis kč což není v poměru k investicím a užitný hodnotě auta nějaká katastrofa. No a jak píše xjohny, v nejhorším to bude veterán no :).
|
|
|
|
Kategorie: Kandidát rady starších Registrován: 14.05.2011(UTC) Zpráv: 1,564
Blahořečil: 6-krát Blahořečen: 24-krát v 21 příspěvcích
|
No já bych se při dnešním množení vetrošů nedivil kdyby to posunuli na 35 let. bejvalo 25 ted je 30.
|
|
|
|
|
Jo. tak ten knock senzor měl zaoxidovaný kontakty a závada už se neobjevuje. Zato jsem dneska objevil jinou ošklivý nepěkná věc- předchozí majitel musel být uplný ignorant protože po sundání pravého předního kola jsem zjistil že tam vůbec není vnější brzdová deska.. Upraveno moderátorem sobota 24. května 2014 20:41:45(UTC)
| Důvod úpravy: -
|
|
|
|
|
Hmm, koukám že taky neumím vkládat obrázky. No je to na rajčeti.
Jo to jo, to by se člověk pomalu nemohl pouštět do ničeho. Nebo existuje ještě plán B. Udělat nejnutnější věci, přihlásit a pak zase rozhodit.
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 10.08.2009(UTC) Zpráv: 794 Bydliště: Horovice
Blahořečen: 22-krát v 21 příspěvcích
|
To mas jeste dobry. Ja koupil Silverado po STK a nemelo pakny v zadnich brzdach plus dalsi zrudnosti.
|
|
|
|
|
Děkuju moderátorovi za úpravu obrázku :). Cestovatel: Tak to je taky slušný :D.
|
|
|
|
|
Ono to tlačítko pro vkládání obrázku není tolik chytrý. Jakmile ten soubor nekončí příponou (jpeg, jpg, png..), tak to na obrázek nepřevede. V tom tvým obrázku stačilo nakonci umazat pár znaků z adresy a už to šlo. |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Metály: Registrován: 08.08.2009(UTC) Zpráv: 558 Bydliště: Bor u Tachova
Blahořečil: 76-krát Blahořečen: 8-krát v 8 příspěvcích
|
ahoj veno tak po dnesni nasteve u tebe, jsem rozcarovanej jak bejk. az privezu landaka z plzne tak dame tu slibovanou vyjizdku s landakama. A to silverado neprodavej ani neopravuj az si koupim to camaro jak jsem ti rikal tak budu potrebovat motor |
Chevrolet Camaro Z/28 1979
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Metály: Registrován: 08.08.2009(UTC) Zpráv: 558 Bydliště: Bor u Tachova
|
nebojsa nic, jsem jen blazen s virem OFF A V8 v hlave jo covece peknej suplik ale neni V8. Hele oba mame landaky tak si koupime Camaro (Camarada) |
|
|
|
|
|
V tom případě budu potřebovat ten motor :D. Tina řikala že nemá s Camarem problém :D.
|
|
|
|
|
Napsal: vencaze V tom případě budu potřebovat ten motor :D. Tina řikala že nemá s Camarem problém :D. super jdem hledat :-DDD |
|
|
|
|
|
Takže přátelé, odvolávám co jsem přivolal. Po zhodnocení vlastních časových a finančních možností jsem nakonec 454ku prodal někomu kdo z ní bude mít větší užitek než já na zahradě v kopřivách. Třeba se tu zas časem s nějakou Amerikou objevím. Díky. V.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kategorie: Rada starších Registrován: 25.09.2012(UTC) Zpráv: 2,025 Bydliště: Hradec Kralove
Blahořečil: 18-krát Blahořečen: 27-krát v 25 příspěvcích
|
Silverado klobáse :)) čti :) |
Repase karb. Edel-čeká Paliv. čerpadlo-čeká Chevy Camaro 79 Berlinetta Nový přírůstek Jeep Grand Cherokee 4.7 - V8 |
|
|
|
|
Napsal: MartinG Silverado klobáse :)) čti :) ?? :-) nevim co Apač myslet... |
|
|
|
|
V tomto fóru nemůžete iniciovat nová témata.
V tomto fóru nemůžete na témata odpovídat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy mazat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy editovat.
V tomto fóru nemůžete iniciovat průzkumy mínění.
V tomto fóru nemůžete hlasovat v průzkumech mínění.
Soubory cookie:
chevroletcamaro.cz - fórum používá soubory cookie. Pokračováním prohlížení těchto stránek vyjadřujete souhlas s jejich použitím.
Více informací
OK