Kategorie: Člen smečky Metály: Registrován: 22.03.2009(UTC) Zpráv: 704 Bydliště: Haratice p...l světa...
Blahořečil: 1-krát
|
|
|
|
|
Kategorie: Competition Allies Registrován: 20.03.2009(UTC) Zpráv: 1,333 Bydliště: Šternberk
Blahořečen: 1-krát v 1 příspěvcích
|
wolfow napsal:no právě... na mobile.de je určitě i spousta camar-jen kouknout... jo je vím to, ale to co mám já pod 13 tis eček nenajdeš...
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 29.04.2009(UTC) Zpráv: 762 Bydliště: Praha/Pribram
Blahořečil: 155-krát Blahořečen: 9-krát v 9 příspěvcích
|
Ve státech jsou teď tyhle spec.edice hrozně levný-třeba tenhle by dřív stál klidně 25tis-dnes 17500USD. V Evropě si za to každej řekne ranec krize nekrize:http://transamcountry.com/community/index.php?topic=27379.0
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 29.04.2009(UTC) Zpráv: 762 Bydliště: Praha/Pribram
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kategorie: Hledá svoje místo Registrován: 05.06.2009(UTC) Zpráv: 63
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kategorie: Competition Allies Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 778 Bydliště: Střelice u Brna
Blahořečil: 1-krát Blahořečen: 3-krát v 3 příspěvcích
|
Ahoj. Tak ten Ford je krutej:-) ale Chevelle se na low ridera nehodí, spíše Impala téhož ročníku |
HD's coming |
|
|
|
Kategorie: Competition Allies Registrován: 20.03.2009(UTC) Zpráv: 1,333 Bydliště: Šternberk
|
Napsal: Cá Ahoj. Tak ten Ford je krutej:-) ale Chevelle se na low ridera nehodí, spíše Impala téhož ročníku
Ten modrej pick up je suprovej :-) Docela mi to vrtá hlavou...[-o<
|
|
|
|
|
hd1903 napsal: Ten modrej pick up je suprovej :-) Docela mi to vrtá hlavou...[-o<
Zkus mi říct jak by sis pick upa představoval.Rekni nejakej nápad.....
|
|
|
|
Kategorie: Kandidát smečky Registrován: 12.03.2009(UTC) Zpráv: 295 Bydliště: Brno
Blahořečil: 3-krát Blahořečen: 10-krát v 8 příspěvcích
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Metály: Registrován: 22.03.2009(UTC) Zpráv: 704 Bydliště: Haratice p...l světa...
|
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 01.03.2009(UTC) Zpráv: 1,480 Bydliště: Černilov, Hradec Králové
Blahořečil: 1-krát Blahořečen: 5-krát v 4 příspěvcích
|
nechci rejpat ale zataci ti zadni kolo :)) jinak je to fajn!
|
|
|
|
Kategorie: Anonymní
|
|
|
|
|
|
Ten ivošůj je pěknej, ale má pro mě jednu chybu, nevejde se na něj Harley jinak už by byl u mě :-)
|
|
|
|
|
Napsal: Jí To je dost dědku, že jsi nás vytáh
|
|
|
|
|
hd1903 napsal:Ten ivošůj je pěknej, ale má pro mě jednu chybu, nevejde se na něj Harley jinak už by byl u mě :-) Abych řekl pravdu-rozmýšlel jsem se jestli vzít od Ivouše Pontiaca-nebo El-Camino! Pontiaca jsem chtěl vždycky,ale to Camino musí oslovit snad každého! 400 koní v manuálu není zrovna málo.Uplně mi to učarovalo! A pak ta pochromovaná traverza vepředu.... Už vidím jak to stojí někde na křižovatce,hulí se od gum a ne a ne se pohnout... No,pak trošku ubereš a vystřelíš k Neumětelům....
|
|
|
|
|
wolfow napsal:Abych řekl pravdu-rozmýšlel jsem se jestli vzít od Ivouše Pontiaca-nebo El-Camino! Pontiaca jsem chtěl vždycky,ale to Camino musí oslovit snad každého! 400 koní v manuálu není zrovna málo.Uplně mi to učarovalo! A pak ta pochromovaná traverza vepředu.... Už vidím jak to stojí někde na křižovatce,hulí se od gum a ne a ne se pohnout... No,pak trošku ubereš a vystřelíš k Neumětelům.... :-)) jo pickupy jsou pěkné, co ten modrej co tam má ten ford F100 fšiml sis ho? Tej je taky moc pěknej...
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 01.03.2009(UTC) Zpráv: 1,480 Bydliště: Černilov, Hradec Králové
Blahořečil: 1-krát Blahořečen: 5-krát v 4 příspěvcích
|
hd1903 napsal:Ten ivošůj je pěknej, ale má pro mě jednu chybu, nevejde se na něj Harley jinak už by byl u mě :-) vydel jsem jak Boyd Coddington upravoval camino aby se na nej haryk vesel. bylo to suprovy
|
|
|
|
|
tafna napsal: vydel jsem jak Boyd Coddington upravoval camino aby se na nej haryk vesel. bylo to suprovy Jo vše jde udělat :-)kluci z klubu taky mají pick upy, ale z 50 let to jsou krasavci, ale mají malé korby, tak je prodlužují, nebo je nechávají otevřené...dá se vše, když na to máš lidi, co ti to udělají...
|
|
|
|
|
Co se stane když dáš amíkovi auto bez automatické převodovky?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Napsal: Jí Co se stane když dáš amíkovi auto bez automatické převodovky? ..to je tim, že to byl mustang ..toho auta je mi fakt líto
|
|
|
|
|
Napsal: Jí ..lidi jsou fakt hovada!!
|
|
|
|
V tomto fóru nemůžete iniciovat nová témata.
V tomto fóru nemůžete na témata odpovídat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy mazat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy editovat.
V tomto fóru nemůžete iniciovat průzkumy mínění.
V tomto fóru nemůžete hlasovat v průzkumech mínění.
Soubory cookie:
chevroletcamaro.cz - fórum používá soubory cookie. Pokračováním prohlížení těchto stránek vyjadřujete souhlas s jejich použitím.
Více informací
OK