Kategorie: Anonymní
Blahořečen: 1-krát v 1 příspěvcích
|
|
|
|
|
Kategorie: Vůdce smečky Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 8,306 Bydliště: Třebenice (LT)
Blahořečil: 86-krát Blahořečen: 166-krát v 144 příspěvcích
|
Napsal: Jí Nebuď zase chytrej :-D No hele, je to tvůj boj, navíc s tím máš zbytečnou práci to mazat, takže tomu postupu fakt nerozumím :) |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 01.03.2009(UTC) Zpráv: 1,480 Bydliště: Černilov, Hradec Králové
Blahořečil: 1-krát Blahořečen: 5-krát v 4 příspěvcích
|
tak posila z USA dorazila!!! do Fbody srazu to stiham!!!!! :)))))))))
|
|
|
|
Kategorie: Vůdce smečky Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 8,306 Bydliště: Třebenice (LT)
|
Hezkýý, s Čipem to bude hotový za tejden :)) |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Competition Allies Registrován: 20.03.2009(UTC) Zpráv: 1,333 Bydliště: Šternberk
|
xjohny napsal:Hezkýý, s Čipem to bude hotový za tejden :)) To je jako co za maníka?
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 01.03.2009(UTC) Zpráv: 1,480 Bydliště: Černilov, Hradec Králové
|
hd1903 napsal: To je jako co za maníka?
si delas srandu ne?! Čip flús preci!! muj kamoš z USÁ
|
|
|
|
Kategorie: Competition Allies Registrován: 20.03.2009(UTC) Zpráv: 1,333 Bydliště: Šternberk
|
tafna napsal: si delas srandu ne?! Čip flús preci!! muj kamoš z USÁ nezajmám se o lidi kolem amerik...asi taky nebudeš znát lidi kolem haryků, tož tak nějak :d/
|
|
|
|
Kategorie: Na dobré cestě Registrován: 07.03.2009(UTC) Zpráv: 139 Bydliště: Malé Březno Ústí n.L.
|
Ty se nedíváš na Discovery na pořad Overhaulin ??? Asi ne, jinak by ses neptal kdo je to Čip. Pořad ovšem doporučuji. Aneb jak za 7 dní udělat z vraku superauto.
|
|
|
|
Kategorie: Competition Allies Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 778 Bydliště: Střelice u Brna
Blahořečil: 1-krát Blahořečen: 3-krát v 3 příspěvcích
|
Havlas napsal:Ty se nedíváš na Discovery na pořad Overhaulin ??? Asi ne, jinak by ses neptal kdo je to Čip. Pořad ovšem doporučuji. Aneb jak za 7 dní udělat z vraku superauto. O tom bych polemizoval:-) superauto to zase nebude, bude to mít muchy...za 7 dní se nedá udělat pořádně auto...a navíc když dávají dvě vrstvy laku a pod tím je to jak na kitovém cirkuse, nevím nevím...samozřejmě vše dělají z nových dílů, tak proto jim to jde od ruky:-) a dobře se jim to nakupuje, když nemusí platit poštovné a clo |
HD's coming |
|
|
|
|
Havlas napsal:Ty se nedíváš na Discovery na pořad Overhaulin ??? Asi ne, jinak by ses neptal kdo je to Čip. Pořad ovšem doporučuji. Aneb jak za 7 dní udělat z vraku superauto. No to bude tím, že nemám satelit ani kabelovku [-o< jsem to ještě nějak nestihl vyběhat, od té doby co jsme dostavěli a stejně na to nemám čas, tak to neřeším
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Pěkný... Fakt bezva. Takhle taky budu muset ještě poopravit podlahu.
|
|
|
|
Kategorie: Competition Allies Registrován: 01.05.2009(UTC) Zpráv: 333 Bydliště: Police n. Met / Pardubice
Blahořečil: 1-krát Blahořečen: 6-krát v 6 příspěvcích
|
Super, koukám, že to taky lepíš z kousku plechu jako á moje auto Naštěstí máme kliku, že se na ty naše US káry děla spousta plechu v replikách. Hodně zdaru...
|
|
|
|
|
Honza T napsal:Super, koukám, že to taky lepíš z kousku plechu jako á moje auto Naštěstí máme kliku, že se na ty naše US káry děla spousta plechu v replikách. Hodně zdaru... tak tak :))) ta cast podlahy ani nijak udelat nesla. vyklepat to z jednoho kusu by trvalo vecnost. nektere casti mi tam uplne chybeli a musel jsem je vymejslet. buhuzel ne vsechno se da koupit.
|
|
|
|
|
tafna napsal: tak tak :))) ta cast podlahy ani nijak udelat nesla. vyklepat to z jednoho kusu by trvalo vecnost. nektere casti mi tam uplne chybeli a musel jsem je vymejslet. buhuzel ne vsechno se da koupit. Ty jo to je práce, ale makej at stihneš sraz pošlu ti tam toho Čipa a dejla :d/
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Hezký.... Jsi frajer!!! Jen tak dál. Hejbeš s tím solidně synku
|
|
|
|
|
Napsal: Jí Hezký.... Jsi frajer!!! Jen tak dál. Hejbeš s tím solidně synku dikas! kdybych kazdej druhej vejkend neprochlastal tak uz jezdim :))))))))
|
|
|
|
|
tafna napsal: dikas! kdybych kazdej druhej vejkend neprochlastal tak uz jezdim :)))))))) wožralo [-o< [-o<
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Metály: Registrován: 22.03.2009(UTC) Zpráv: 704 Bydliště: Haratice p...l světa...
Blahořečil: 1-krát
|
tafna napsal: dikas! kdybych kazdej druhej vejkend neprochlastal tak uz jezdim :)))))))) Jo jo-velká pravda!!! Já se pustil do zadní nápravy... Asi trochu lehčí,ale už na tom mám dost hodin odmakanejch a začíná to být vidět. Fotky pak hodím na svoje téma.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Hochu... Máš zlaté ruce
|
|
|
|
|
Napsal: Jí Hochu... Máš zlaté ruce tak ted se trochu cervenam ale dik! fakt nekecam ale tohle forum mne zene kupredu! kdyz si sednu po praci ke kompu a ctu o tech vasich karach!
|
|
|
|
|
tafna napsal: tak ted se trochu cervenam ale dik! fakt nekecam ale tohle forum mne zene kupredu! kdyz si sednu po praci ke kompu a ctu o tech vasich karach! To je jen dobře :-) A tos ještě nezažil Camaro racing days ;-) http://www.vimeo.com/1830732
|
|
|
|
|
Omlouvám se za svůj velmi ospalý start a vlažnou jízdu, letos to možná bude zajímavější |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
V tomto fóru nemůžete iniciovat nová témata.
V tomto fóru nemůžete na témata odpovídat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy mazat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy editovat.
V tomto fóru nemůžete iniciovat průzkumy mínění.
V tomto fóru nemůžete hlasovat v průzkumech mínění.
Soubory cookie:
chevroletcamaro.cz - fórum používá soubory cookie. Pokračováním prohlížení těchto stránek vyjadřujete souhlas s jejich použitím.
Více informací
OK