Kategorie: Prodal Forda
Registrován: 04.05.2013(UTC) Zpráv: 41 Bydliště: Žďár nad Sázavou
Blahořečil: 1-krát Blahořečen: 1-krát v 1 příspěvcích
|
Tak tohle lego možná spíš puzzle jsem si nedávno přitáhl domů.Jsem zvědavej jestli se mi to podaří dát do kupy.Je to opískovaná karoseriena kolech.Zbytek je v krabicích a navíc se to několikrát stěhovalo.Takže se teprve uvidí co schází. Upraveno moderátorem sobota 4. května 2013 16:11:50(UTC)
| Důvod úpravy: -
|
|
|
|
Kategorie: Vůdce smečky Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 8,306 Bydliště: Třebenice (LT)
Blahořečil: 86-krát Blahořečen: 166-krát v 144 příspěvcích
|
81 super, takových tu moc není. |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 04.11.2009(UTC) Zpráv: 1,016 Bydliště: Leopoldov
Blahořečil: 1-krát Blahořečen: 13-krát v 10 příspěvcích
|
Prajem ti vela stastia. Az ma zamrazilo. V takomto podobnom stave bolo aj moje. Len som to nedokoncil. Ale dufam ze tebe sa to podari.
|
|
|
|
Kategorie: Kandidát smečky Registrován: 22.03.2010(UTC) Zpráv: 260 Bydliště: Karlovy Vary
Blahořečil: 13-krát Blahořečen: 6-krát v 5 příspěvcích
|
Gratuluju, pěkný základ. Co v tom máš za motor?
|
|
|
|
|
Motor je v tom 350 teda podle papírů,zatím jsem ale podle čísla nezjistil jestli je to pravda.Našel jsem na motoru různý čísla ale ani jeden kód 350tky.
|
|
|
|
Kategorie: Vůdce smečky Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 8,306 Bydliště: Třebenice (LT)
|
Kód motoru bývá umístěn vepředu napravo, pod alternátorem. Kdyžtak ho sem hoď k analýze ;) |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
Jj je to DRH,podle čísla VIN kód L9. Už jsem se toho na netu dopátral souhlasí to s číslem VIN takže je tam původní motor 350tka s výkonem 170 HP.Dá to chvilku hledání než se člověk dopátrá.
|
|
|
|
|
Super, dobrej začátek |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Kandidát smečky Registrován: 31.03.2011(UTC) Zpráv: 365 Bydliště: Bonneville
Blahořečil: 14-krát Blahořečen: 2-krát v 2 příspěvcích
|
Wau, těch camár přibejvá v naší zemičce v takovým stavu bych klidně bral taky (aspoň něco), ale bojim se. Nevim, kdo by mi s nim pomohl. |
I Am SpeedSeeker |
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Metály: Registrován: 25.02.2010(UTC) Zpráv: 1,118 Bydliště: Smečno
Blahořečil: 26-krát Blahořečen: 8-krát v 8 příspěvcích
|
Už konečně neslintej a něco pojízdnýho kup. Všechno ostatní se řeší za pochodu.
|
|
|
|
Kategorie: Rada starších Registrován: 25.09.2012(UTC) Zpráv: 2,025 Bydliště: Hradec Kralove
Blahořečil: 18-krát Blahořečen: 27-krát v 25 příspěvcích
|
Vítej do klubu, taky mám DRH sem teď koukal |
Repase karb. Edel-čeká Paliv. čerpadlo-čeká Chevy Camaro 79 Berlinetta Nový přírůstek Jeep Grand Cherokee 4.7 - V8 |
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Metály: Registrován: 08.08.2009(UTC) Zpráv: 558 Bydliště: Bor u Tachova
Blahořečil: 76-krát Blahořečen: 8-krát v 8 příspěvcích
|
MartinG napsal:Vítej do klubu, taky mám DRH sem teď koukal co to je to DRH??? |
Chevrolet Camaro Z/28 1979
|
|
|
|
|
DRH je kód motoru podle tabulky zjistíš co je to za motor jakej má výkon a do jakých aut se montoval. http://brianesser.com/te...et-suffix-codes-cuf-dtm/Teď musí motor ven někdo ho pěkně prasácky nastříkal sprejem jak se říká hlava nehlava.No a trochu upravit to nebude asi problém i když takhle velkej motor jsem ještě nedělal tak uvidíme co z toho vzejde. Upraveno uživatelem čtvrtek 9. května 2013 6:15:23(UTC)
| Důvod úpravy: -
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Metály: Registrován: 08.08.2009(UTC) Zpráv: 558 Bydliště: Bor u Tachova
|
ok diky uz to je ulozene v pc :-) |
|
|
|
|
Kategorie: Kandidát smečky Registrován: 31.03.2011(UTC) Zpráv: 365 Bydliště: Bonneville
|
Chybí tam ročník '74. To se dodávaly jiný motory? Mam pocit, že tenhle rok se taky dělaly s 350 cui a dokonce jsem si tim i jistej |
I Am SpeedSeeker |
|
|
|
|
REACTOR_427 napsal:Chybí tam ročník '74. To se dodávaly jiný motory? Mam pocit, že tenhle rok se taky dělaly s 350 cui a dokonce jsem si tim i jistej jo jo byli tam ale mají asi jinej code tak bude v tabulce 70-74 tedle je 75-... asi jinak nevim proc tomu tak je |
|
|
|
|
|
Tak jsem si objednal tyhle dvě knížky doufám že mi pomůžou ve skládání toho mýho puzzle.
|
|
|
|
|
No ten assembly Manual asi částečně. Mám ho taky a snad jsem to ještě ani nepoužil :) Spíš hodně často listuju v Haynesovi. |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
marek parek napsal:jo jo byli tam ale mají asi jinej code tak bude v tabulce 70-74 tedle je 75-... asi jinak nevim proc tomu tak je Taky netušim, ale zkusil jsem zauvažovat a vyšlo mi, že by to teoreticky mohl bejt přechodnej ročník a '75 rok byl definitivní konec silných muscle cars. Třeba od '75 jsou motory víc přiškrcený, ale kolik měl model '74 koní nevim. A třeba je to všechno úplná kravina |
I Am SpeedSeeker |
|
|
|
|
Tak už je Camara v lakovně byla to hrůza hrůz.Prorezlý díry byly přeplátovaný na prasáka takže dolu a znova pořádně.Auto bylo sice opískovaný ale dělali to nějakým velkým dělem takže samej důlek tady spíš rokle,všechno se muselo vytahat aby tam nebylo moc kytu.A navíc to ti pitomci našopovali hliníkem,bylo to hrubý jak 60 šmirgl,tak dolu na čistej plech pěkná práce.Motor měl zarezlej píst jak ho umývali a natekla jim do něj voda tak výbrus.Teď postupně zjišťuju co mi všechno schází asi největší problém bude přední sedačka tu jsem zatím nesehnal.Teda abych pravdu řekl do něčeho takovýho už bych příště nešel.
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 03.11.2013(UTC) Zpráv: 817 Bydliště: Praha
Blahořečil: 3-krát Blahořečen: 23-krát v 21 příspěvcích
|
neboj sezenes vse jen musis chtit
|
|
|
|
|
Tak Mazlík už je nastříkanej.
|
|
|
|
|
|
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 04.11.2009(UTC) Zpráv: 1,016 Bydliště: Leopoldov
Blahořečil: 1-krát Blahořečen: 13-krát v 10 příspěvcích
|
|
|
|
|
Kategorie: Kandidát smečky Registrován: 24.04.2014(UTC) Zpráv: 428 Bydliště: Pelhřimov
Blahořečil: 1-krát Blahořečen: 13-krát v 13 příspěvcích
|
Moc pěkný
|
|
|
|
V tomto fóru nemůžete iniciovat nová témata.
V tomto fóru nemůžete na témata odpovídat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy mazat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy editovat.
V tomto fóru nemůžete iniciovat průzkumy mínění.
V tomto fóru nemůžete hlasovat v průzkumech mínění.
Soubory cookie:
chevroletcamaro.cz - fórum používá soubory cookie. Pokračováním prohlížení těchto stránek vyjadřujete souhlas s jejich použitím.
Více informací
OK