Kategorie: Rada starších Registrován: 25.09.2012(UTC) Zpráv: 2,025 Bydliště: Hradec Kralove
Blahořečil: 18-krát Blahořečen: 27-krát v 25 příspěvcích
|
Zakládám diskuzi, pánové, čím nastříkat, natřít, či jinak povrchově upravit výfukové svody, kde , kolik to stojí atd, právě to taky řeším a uvítám názory zkušenosti atd |
Repase karb. Edel-čeká Paliv. čerpadlo-čeká Chevy Camaro 79 Berlinetta Nový přírůstek Jeep Grand Cherokee 4.7 - V8 |
|
|
|
Kategorie: Kandidát smečky Registrován: 16.04.2014(UTC) Zpráv: 425 Bydliště: Kladno
Blahořečil: 32-krát Blahořečen: 8-krát v 8 příspěvcích
|
Zdržuji se diskuse. Já je omotal.
|
|
|
|
Kategorie: Rada starších Registrován: 25.09.2012(UTC) Zpráv: 2,025 Bydliště: Hradec Kralove
|
nad tou myšlenkou taky pořád přemejšlím
|
Repase karb. Edel-čeká Paliv. čerpadlo-čeká Chevy Camaro 79 Berlinetta Nový přírůstek Jeep Grand Cherokee 4.7 - V8 |
|
|
|
Kategorie: Kandidát smečky Registrován: 16.04.2014(UTC) Zpráv: 425 Bydliště: Kladno
|
Výhodou je, že se nepálí kabely ke svíčkám.
|
|
|
|
Kategorie: Hledá svoje místo Registrován: 08.01.2014(UTC) Zpráv: 29 Bydliště: Hradec Králové
Blahořečil: 2-krát Blahořečen: 1-krát v 1 příspěvcích
|
Napsal: MartinG Zakládám diskuzi, pánové, čím nastříkat, natřít, či jinak povrchově upravit výfukové svody, kde , kolik to stojí atd, právě to taky řeším a uvítám názory zkušenosti atd Nástřik svodů také řeším...co můžete doporučit? |
Pontiac Firebird Esprit V8 |
|
|
|
Kategorie: Kandidát rady starších Registrován: 14.05.2011(UTC) Zpráv: 1,564
Blahořečil: 6-krát Blahořečen: 24-krát v 21 příspěvcích
|
Našopovat hliníkem.Mé to udělali tady u nás za pětikilo ale bohužel byl sem jeden z posledních zákazníku dědula už to přestal dělat.
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 24.05.2010(UTC) Zpráv: 506 Bydliště: Ostrava
Blahořečil: 11-krát Blahořečen: 16-krát v 12 příspěvcích
|
Koupil jsem si v usa barvu na 800stupnu primo na svody cernou... pokud me zbyde tak ji klidne nekomu podaruji /za uplatek/ :D
|
STATUS: Mááááááááááááááááááááááám ho!!! I když v legu ... ale máááám ho :)
|
|
|
|
|
Tak jsem koupil černej matnej Alkyton a uvidíme co vydrží |
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 14.01.2012(UTC) Zpráv: 977 Bydliště: Letohrad
Blahořečil: 14-krát Blahořečen: 12-krát v 12 příspěvcích
|
Alkyton je na svody podle mě málo teplotně odolný. Já jsem použil černou silikonovku a ta drží a vypadá dobře. Akorát jsem to zkusil na několika místech (u spojky a startéru) odizolovat tmelem na výfuky a skelnou tkaninou a to nevydrželo ani sezónu. |
Firebird ´87 V6 T-top manuál |
|
|
|
|
alkyton má 750 stupňů odolnost, stejně jako vypalovačka na kamna silikonová |
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 14.01.2012(UTC) Zpráv: 977 Bydliště: Letohrad
|
Tak to jo, já mám obyčejný a ten tu odolnost nemá. |
|
|
|
|
To jasně že ne, Stando, tak blbej snad nejsem :) ikdyž no ....... |
|
|
|
Kategorie: Vůdce smečky Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 8,306 Bydliště: Třebenice (LT)
Blahořečil: 86-krát Blahořečen: 166-krát v 144 příspěvcích
|
Já hlasoval pro Balakryl a když se to oloupe tak konopný vlákno |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
Děkuji za konstruktivní a věcný názor, že já se vůbec ptám |
|
|
|
Kategorie: Kandidát rady starších Registrován: 14.05.2011(UTC) Zpráv: 1,564
Blahořečil: 6-krát Blahořečen: 24-krát v 21 příspěvcích
|
Martinovy na tu orezlotinu balakryl stači ty pěkný svody by byli jak pěst na oko.
|
|
|
|
|
Další chytrej, perly sviním,... |
|
|
|
|
Dřív se tu dalo technicky podiskutovat, přiučit se, prokonzultovat problém, najít řešení, teď akorát hovno, jak říkám perly.... každej akorát chytrej a vtipnej jako Polreich.... |
|
|
|
Kategorie: Kandidát smečky Registrován: 02.06.2010(UTC) Zpráv: 207 Bydliště: Kladno
Blahořečen: 4-krát v 4 příspěvcích
|
Hele ja je nastříkal stříbřenkou na komíny od kamen a i pří sprintech se nic nedělo, jsou pořád stejný i teď. Tak to zvaž.
|
|
|
|
Kategorie: Vůdce smečky Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 8,306 Bydliště: Třebenice (LT)
|
Nebuď naštvenej, můj názor znáš, já jsem pro šopování, protože galvanika je neojdolnější a keramika, pokud ji někdo dělá, by byla zbytečně drahá no. Takže je fuk co tam asi dáš, klidně tu tvou barvu ;-) |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
Mě se osvědčila barva na kamna Motip Color Works High temp na kamna, ale je potřeba to stříkat s horkovzdušnou pistolí. 1. Odmaštěný povrch nahřát kolem 60 - 70° ( poznáš snadno - máš problém to udržet v ruce, ale ještě se nespálíš) 2. Uděláš první vrstvu, vidíš jak to nasychá na povrchu. 3. Druhou vrstvu stříkáš tak, aby se začala pěkně spojovat a vytvářela pěkný povrch. 4. necháš mírně zavadnout a začneš fénovat horkovzduškou na plný výkon( 360-500°) tak, že začínáš z dálky a fénuješ přes ruku, aby jsi vědělže lak nepálíš - musí jen rychle zasychat, v okamžiku, kdy je povrch vyschlý, můžeš vypalovat, ale pokračuj opatrně, aby jsi to nespálil (začalo by to krabatět) 5. výsledkem je hladký povrch, který je odolný teplu a otěru
|
|
|
|
|
Odrbáno co to šlo a natřeno alkytonem, uvidíme co to vydrží, poreferuju, kdyžtak to omotám |
|
|
|
Kategorie: Kandidát smečky Registrován: 09.08.2013(UTC) Zpráv: 349 Bydliště: Novy Knin, Okres PB
Blahořečil: 1-krát Blahořečen: 11-krát v 11 příspěvcích
|
To vypada moc pekne . To bych se do toho taky moh pustit. |
|
|
|
|
|
Pěkný pěkný, přeju ať dlouho drží |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
Pokud se to chová jako vypalovací silikonovka, tak ty svody pořádně prohřej než je dáš na auto. Ta "nevypálená" barva je choulostivá na seškrábnutí a navíc ohřev na motoru by mohl být napoprvý příliš prudký. Já jsem nechal do svodů foukat horkovzdušku a bylo to pak v pohodě. Jak jsem psal, po dvou sezónách stále drží a to jsem párkrát projel i pěknej slejvák. Slezla mi jen alu-stříbřenka u katalyzátoru. |
|
|
|
|
no chci to prohřát pomalu horkovzduškou, včera to bylo ještě moc mladý abych to nahbřejval |
|
|
|
V tomto fóru nemůžete iniciovat nová témata.
V tomto fóru nemůžete na témata odpovídat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy mazat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy editovat.
V tomto fóru nemůžete iniciovat průzkumy mínění.
V tomto fóru nemůžete hlasovat v průzkumech mínění.
Soubory cookie:
chevroletcamaro.cz - fórum používá soubory cookie. Pokračováním prohlížení těchto stránek vyjadřujete souhlas s jejich použitím.
Více informací
OK