Kategorie: Člen smečky Registrován: 24.05.2010(UTC) Zpráv: 506 Bydliště: Ostrava
Blahořečil: 11-krát Blahořečen: 16-krát v 12 příspěvcích
|
Dneska me dorazily věci z usa tak zase pohnu s motorem, jinak jsem dal na zkoušku nastříkat saní chemickým chromem a myslim ze se to i povedlo |
STATUS: Mááááááááááááááááááááááám ho!!! I když v legu ... ale máááám ho :)
|
|
|
|
Kategorie: Vůdce smečky Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 8,306 Bydliště: Třebenice (LT)
Blahořečil: 86-krát Blahořečen: 166-krát v 144 příspěvcích
|
A já myslel že to naopak dechromuješ :-) |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 24.05.2010(UTC) Zpráv: 506 Bydliště: Ostrava
|
xjohny napsal:A já myslel že to naopak dechromuješ :-) bohužel u saní nebyla jiná možnost jelikož budu mit černé valve covery i air cleaner a ten motor bych zanikl ... chtěl jsme puvodne leštené, ale financne by to bylo dražši a hlavne bych měl druhé sání navíc.... |
|
|
|
|
Kategorie: Vůdce smečky Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 8,306 Bydliště: Třebenice (LT)
|
Tak to pak asi jo. Přitom by to stačilo natřít stříbřenkou :-D |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Rada starších Registrován: 25.09.2012(UTC) Zpráv: 2,025 Bydliště: Hradec Kralove
Blahořečil: 18-krát Blahořečen: 27-krát v 25 příspěvcích
|
Jasně tou na kamna, jak jinak |
Repase karb. Edel-čeká Paliv. čerpadlo-čeká Chevy Camaro 79 Berlinetta Nový přírůstek Jeep Grand Cherokee 4.7 - V8 |
|
|
|
|
Dlouho jsem tu nic nedal .. takže nějaký progress, jinak stále objednávám díl za dílem už mě z toho hrabe :D subframe connector od DSE zadní diferák hotov a koooonečně hotovy i motor |
|
1 uživatel blahořečil Zedus za tento úžasný příspvěvek.
|
|
|
|
Pecka! Ale menší obrázky by nebyly? :-)) |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
Napsal: xjohny Pecka! Ale menší obrázky by nebyly? :-)) nefunguje me můj původní img24.eu tak jsem tam daval rozměry od oka tady to mas vetsi :D |
|
|
|
|
|
Tyjo vodit PCV nerezovou hadičkou, to už dost zavání onanií ne? :D |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
Napsal: xjohny Tyjo vodit PCV nerezovou hadičkou, to už dost zavání onanií ne? :D Jsem měl skoro metr navíc tak co :D |
|
|
|
|
Kategorie: Kandidát smečky Registrován: 16.04.2014(UTC) Zpráv: 425 Bydliště: Kladno
Blahořečil: 32-krát Blahořečen: 8-krát v 8 příspěvcích
|
Pecka, kdy to pojede?
|
|
|
|
|
Hele a podtlaky na brzdy a rozdělovač taky povedeš nerezem? :-) |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 14.01.2012(UTC) Zpráv: 977 Bydliště: Letohrad
Blahořečil: 14-krát Blahořečen: 12-krát v 12 příspěvcích
|
Ty jsi Teda rejpal. Já si spíš říkám, že je skoro škoda takovou krásu schovat do auta. |
Firebird ´87 V6 T-top manuál |
|
|
|
|
No mohl by si udělat plexi okýnko do haubny :) |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
Napsal: xjohny Hele a podtlaky na brzdy a rozdělovač taky povedeš nerezem? :-) Vole :D ... rozdělovač a svičky bude klasika MSD 8,5 a podtlaky na brzdy nepotřebuji mam hydraulickou brzdu dnes jsem si udělal radost a koupil si hydraulickou spojku od McLeod, spojkovou sadu od CenterForce dual a flywheel do Hays a ještě potřebuji poradit, které sedadla? Myšleno seat upholstery obě jsou od TMI (made in usa) originální tvar nebo jemný sport Upraveno uživatelem sobota 31. ledna 2015 20:37:25(UTC)
| Důvod úpravy: - |
|
|
|
|
Kategorie: Kandidát smečky Registrován: 16.04.2014(UTC) Zpráv: 425 Bydliště: Kladno
Blahořečil: 32-krát Blahořečen: 8-krát v 8 příspěvcích
|
hlasuji pro sportovní = lepší boční vedení ( já mám zatím origo vinil a do zatáček se křečovitě držím volantu jak to nedrží a klouže)
|
|
|
|
|
Origo, lavice je lavice :-D |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 04.11.2009(UTC) Zpráv: 1,016 Bydliště: Leopoldov
Blahořečil: 1-krát Blahořečen: 13-krát v 10 příspěvcích
|
Napsal: NeoN hlasuji pro sportovní = lepší boční vedení ( já mám zatím origo vinil a do zatáček se křečovitě držím volantu jak to nedrží a klouže) Jednoznacne.
|
|
|
|
Kategorie: Kandidát smečky Registrován: 09.08.2013(UTC) Zpráv: 349 Bydliště: Novy Knin, Okres PB
Blahořečil: 1-krát Blahořečen: 11-krát v 11 příspěvcích
|
Do klasiky klasicky origo. |
|
|
|
|
Rank:: Kandidát smečky Registrován: 22.08.2011(UTC) Zpráv: 308 Bydliště: Kolín - Ovčáry
Blahořečil: 13-krát Blahořečen: 4-krát v 4 příspěvcích
|
Origo. Nevím proč, ale ta sportovní varianta mi strašně připomíná židli z feldy |
Jak to nesmrdí benzínem, tak to nepatří na silnici... |
|
|
|
|
Tady jsou ty sportovní přimo v interieru camara |
|
|
|
|
Kategorie: Rada starších Registrován: 25.09.2012(UTC) Zpráv: 2,025 Bydliště: Hradec Kralove
Blahořečil: 18-krát Blahořečen: 27-krát v 25 příspěvcích
|
|
Repase karb. Edel-čeká Paliv. čerpadlo-čeká Chevy Camaro 79 Berlinetta Nový přírůstek Jeep Grand Cherokee 4.7 - V8 |
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Metály: Registrován: 11.01.2010(UTC) Zpráv: 1,115 Bydliště: Praha
Blahořečil: 3-krát Blahořečen: 22-krát v 20 příspěvcích
|
Hele tento projekt bude asi TOP v CR , auto uz origo neni, dal bych urcite ty sportovni sedadla, opravdu pekna prace , uz se tesim az bude v chodu ...
|
|
|
|
|
Napsal: fik Hele tento projekt bude asi TOP v CR , auto uz origo neni, dal bych urcite ty sportovni sedadla, opravdu pekna prace , uz se tesim az bude v chodu ... Právě .. snažím se jít podle "doporučení" Foose ... ponechat originalní to co jde videt a to co nejde udelat moderní .... složit original camaro v ČR (myslím tím NOS, match no.) je otázka několika milonu a nikdo to v zemi Tater a Trabantu neocení. |
|
|
|
|
|
Nojo tak budiž, v autě to vypadá pěkně :-) Ale ta středová konzole se mi nelíbí. |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
V tomto fóru nemůžete iniciovat nová témata.
V tomto fóru nemůžete na témata odpovídat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy mazat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy editovat.
V tomto fóru nemůžete iniciovat průzkumy mínění.
V tomto fóru nemůžete hlasovat v průzkumech mínění.
Soubory cookie:
chevroletcamaro.cz - fórum používá soubory cookie. Pokračováním prohlížení těchto stránek vyjadřujete souhlas s jejich použitím.
Více informací
OK