Kategorie: Vůdce smečky Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 8,306 Bydliště: Třebenice (LT)
Blahořečil: 86-krát Blahořečen: 166-krát v 144 příspěvcích
|
Nelhali, opravdu se množej! Už i naše rodina je kompletně zamořena Chevroletí havětí. Představuji vám náš nový projekt a zároveň oficiální daily-car mé ženušky. - dotaženo až z dalekého Německa - rok 2001 (poface), motor 3800 V6, koženej interiér, CD-changer, sběrač borůvek, automatické splachování... - problémy:
- motor chrastí jak čert - tipuju ventily nebo hydroštely
- zadní brzdy na výměnu
- prosezelá a natržená sedačka řidiče (typický problém)
- chybí bezpečnostní matice na kola :(
- nejde zamknout dálkou, svítí kontrolka security
- patrně budou potřeba nové lambdy a jiná čidla
- mrtvá anténa
- mléčný světla
- zpuchřelý silentbloky na ramenech
- klima neklimuje
...
Je toho dost no. Nicméně aspoň převodovka se zdá být v pohodě. Nechtěl jsem to moc honit, ale auto jede jak z praku Ty V6 se podceňují, na denní ježdění úplně super. Zděsil jsem se, když jsem si až doma v klidu prohlídnul všechny papíry, chudák auto: - první majitel ??? (Lucemubursko) - druhý 2 roky - třetí majitel 3 měsíce - čtvrtý majitel 3 roky - pátý majitel 3 měsíce
- ...já - někdo se chudáka nechtěnýho musel ujmout Foto z inzerátu: DOTAZ pro majitele 4th-gen: Dá se někde na týhle evropský verzi najít VIN na kastli? Zatim se mi nepoštěstilo. Díky! Upraveno uživatelem sobota 28. února 2015 21:37:49(UTC)
| Důvod úpravy: - |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Metály: Registrován: 25.02.2010(UTC) Zpráv: 1,118 Bydliště: Smečno
Blahořečil: 26-krát Blahořečen: 8-krát v 8 příspěvcích
|
Pěkný to jsem fakt nečekal
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 29.10.2009(UTC) Zpráv: 1,285 Bydliště: Letohrad, Praha
Blahořečil: 18-krát Blahořečen: 12-krát v 12 příspěvcích
|
já tě loni varoval... Tak ať dobře slouží :) |
|
|
|
|
Kategorie: Kandidát smečky Registrován: 09.08.2013(UTC) Zpráv: 349 Bydliště: Novy Knin, Okres PB
Blahořečil: 1-krát Blahořečen: 11-krát v 11 příspěvcích
|
|
|
|
|
|
Kategorie: Kandidát rady starších Registrován: 14.05.2011(UTC) Zpráv: 1,564
Blahořečil: 6-krát Blahořečen: 24-krát v 21 příspěvcích
|
No paráda a za chvíli budeš koukat po něčem pro dceru.
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 03.11.2013(UTC) Zpráv: 817 Bydliště: Praha
Blahořečil: 3-krát Blahořečen: 23-krát v 21 příspěvcích
|
pekne ad slouzi
|
|
|
|
Kategorie: Vůdce smečky Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 8,306 Bydliště: Třebenice (LT)
|
Dneska odstraníme bezpečnostní matice a budu moct aspoň shodit kola Na emailový dotaz předchozímu majiteli, jestli ty ořechy na matice nemá mi bylo odpovězeno, že o ničem takovym neví, že kola nikdy nesundaval (no bodejť jo, když to měl jen tři měsíce) Napsal: Bandit2 Prosímtě, tobě někdo tu evidenčku dělal viď? Od něj se asi nedá vyzjistit, zda VINko našli nebo ho museli razit co? Upraveno uživatelem neděle 1. března 2015 11:48:58(UTC)
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 14.01.2012(UTC) Zpráv: 977 Bydliště: Letohrad
Blahořečil: 14-krát Blahořečen: 12-krát v 12 příspěvcích
|
S těma maticema jsem to měl stejný. Taky předchozí majitel nevěděl. Tak jsem si klíč musel vyrobit. |
Firebird ´87 V6 T-top manuál |
|
|
|
Kategorie: Kandidát smečky Registrován: 22.08.2011(UTC) Zpráv: 308 Bydliště: Kolín - Ovčáry
Blahořečil: 13-krát Blahořečen: 4-krát v 4 příspěvcích
|
Vinko máš jenom za oknem. Jedině že by ve fabrice udělali nějakou změnu a začali je na tyhle novoty někam bouchat, ale to si myslím že je blbost. |
Jak to nesmrdí benzínem, tak to nepatří na silnici... |
|
|
|
Kategorie: Kandidát smečky Registrován: 22.08.2011(UTC) Zpráv: 308 Bydliště: Kolín - Ovčáry
|
Jinak mimochodem gratuluju k nákupu dalšího zabijáka ledních medvědů |
|
|
|
|
Napsal: Speee Vinko máš jenom za oknem. Jedině že by ve fabrice udělali nějakou změnu a začali je na tyhle novoty někam bouchat, ale to si myslím že je blbost. No u Tahoeho taky Němec neměl páru že by tam mělo být VINko a nakonec ho na STK našli na rámu :) Podle mě by to měli bouchat dodatečně, protože to je verze pro EU vč. homologací a éček. |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
Tak bezpečnostní matice jsou ve šrotu, kola dole. Destičky už začínaly jít do mínusu :) Taky jsem zkoušel hledat VIN podle indicií pod kobercem pod sedačkou řidiče (všechno kolem ven). No nic tam samozřejmě nebylo. Ale Camaro se zatim celkem vyplácí :-) 2.60€ |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Kandidát smečky Registrován: 09.08.2013(UTC) Zpráv: 349 Bydliště: Novy Knin, Okres PB
|
Napsal: xjohny No u Tahoeho taky Němec neměl páru že by tam mělo být VINko a nakonec ho na STK našli na rámu :) Podle mě by to měli bouchat dodatečně, protože to je verze pro EU vč. homologací a éček. Zeptal jsem se bejvalyho majitele, comi nechal delat papiry k prevodu. Prej jinde, nez za oknem neni. |
|
|
|
|
Kategorie: Hledá svoje místo Registrován: 18.06.2010(UTC) Zpráv: 78
Blahořečil: 3-krát
|
to xjhohny: ty brďo, fakt krasavec. Gratuluji :-) Když to VINko někde najdeš tak se pochlub. Já měl dolo obě sedadla, koberce.... Nikde nic. Ale jak jsem Ti psal v mailu - prý tam je.... |
Tom |
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 11.11.2009(UTC) Zpráv: 700 Bydliště: Brno - nejvetsi vesnice v CR
Blahořečen: 23-krát v 19 příspěvcích
|
Hele, přecedoóóó´, ty máš asi málo starostí, že jste si museli koupit další camaro, co ? :D :D |
camaro SPORT COUPE V6 1988 camaro Z28 1991 Rodinka: Firebird V6 92, Camaro LT 78, Monte Carlo 72, Golden Spirit 80, Mark VII 88 |
|
|
|
|
Ano, práce není nikdy dost :-)
VIN ještě nevzdávám, ještě je čas ho najít. |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
Všem pochybovačům! VINko na evropský verzi skutečně existuje. Lidi ho maj na očích skoro furt a přitom si ho nikdo nevšimne :-D Člověk musí rozebrat půl interiéru a vyhodit sedačku aby nakonec zjistil, že na podlaze opravdu nic neni. Teda kromě těch 2 Euro Upraveno uživatelem pondělí 2. března 2015 15:10:37(UTC)
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
Hned jsem se sel podivat. Ja ho tam fakt nemam. Nebo jsem slepej jak patrona. A to mam taky evropskou verzi. Origo servisni knizka s potvrzenim prodeje Georg von Opel, Frankfurt, 23.6.1999. Asi museli menit - treba kvuli nejakejm novejm regulim v EU. |
|
|
|
|
|
Zvláštní, Adam co prostřídal 3 EU čtyřky, tak to tak měl všude a mám i já. Máš určitě euro? |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
Třeba má evropu po ťukanci a je dávaná stěna |
|
|
|
|
Napsal: xjohny Zvláštní, Adam co prostřídal 3 EU čtyřky, tak to tak měl všude a mám i já. Máš určitě euro? Predpokladam, ze jo, kdyz to novy prodaval nemeckej Opel. Vyroba je Kanada, ktera delala evropsky verze. Ale je to fuk, hlavne, zes to nasel ty, kdyz to budes potrebovat na prihlaseni. |
|
|
|
|
|
Až se někde srazime, tak ti to najdu :) |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
Takže: - opravená kostra zadních světel, už to svítí jak má - power-antenna v procesu opravy. Byla tam jen spálená tepelná pojistka, cca 20 Kč. Nová celá anténa stojí 160 dolarů :-) - opravený spodek sedadla - byly tam přetržený dráty, co držely molitan. Dal jsem tam nový a navíc hadrovou podložku, aby se do molitanu nezařezávaly. Natržený bok sedačky půjde k čalouníkovi. - kontrola žárovek, ještě jich pár přijde vyměnit - zadní brzdy komplet sundaný, čeká se na nový. Proběhne i repase brzdičů. - přední brzdy zetim na autě, ale taky se obnoví
|
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 11.11.2009(UTC) Zpráv: 700 Bydliště: Brno - nejvetsi vesnice v CR
Blahořečen: 23-krát v 19 příspěvcích
|
Ty dva chybějící válce se vám ze servisu vrátěj kdy? :D :D |
camaro SPORT COUPE V6 1988 camaro Z28 1991 Rodinka: Firebird V6 92, Camaro LT 78, Monte Carlo 72, Golden Spirit 80, Mark VII 88 |
|
|
|
|
|
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
V tomto fóru nemůžete iniciovat nová témata.
V tomto fóru nemůžete na témata odpovídat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy mazat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy editovat.
V tomto fóru nemůžete iniciovat průzkumy mínění.
V tomto fóru nemůžete hlasovat v průzkumech mínění.
Soubory cookie:
chevroletcamaro.cz - fórum používá soubory cookie. Pokračováním prohlížení těchto stránek vyjadřujete souhlas s jejich použitím.
Více informací
OK