Kategorie: Člen smečky Registrován: 18.03.2009(UTC) Zpráv: 647 Bydliště: Prazak,fujtajxl:)
Blahořečil: 3-krát Blahořečen: 2-krát v 2 příspěvcích
|
Inu, tak já bych si dovolil...otecko se k tomu mít nebude, takže potajmu za něj zde představím jeden nadmíru(vzhledem poměr kvalita/cena) kvalitní stotisícový úlovek. Modří vědí. http://www.volny.cz/vpav...Firebird_Formula_79.html(P.S.: zkusím ukecat na náš sraz:)
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 18.03.2009(UTC) Zpráv: 647 Bydliště: Prazak,fujtajxl:)
|
Okolojedouci napsal:Inu, tak já bych si dovolil...otecko se k tomu mít nebude, takže potajmu za něj zde představím jeden nadmíru(vzhledem poměr kvalita/cena) kvalitní stotisícový úlovek. Modří vědí. http://www.volny.cz/vpav...Firebird_Formula_79.html(P.S.: zkusím ukecat na náš sraz:) A málem bych zapomněl...fungujou hodiny:)))
|
|
|
|
Kategorie: Vůdce smečky Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 8,306 Bydliště: Třebenice (LT)
Blahořečil: 86-krát Blahořečen: 166-krát v 144 příspěvcích
|
Tak šup s ním na sraz, citróny já rád :)
To auto bude určtě zakletý, plně funkční, i hodiny a za babku. |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Anonymní
Blahořečen: 1-krát v 1 příspěvcích
|
Ty hodiny mu závidím. Tak že anketa. Komu v jeho F-body fachčí hodiny? Upraveno uživatelem neděle 7. června 2009 9:45:26(UTC)
| Důvod úpravy: -
|
|
|
|
Kategorie: Competition Allies Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 778 Bydliště: Střelice u Brna
Blahořečil: 1-krát Blahořečen: 3-krát v 3 příspěvcích
|
Napsal: Jí Ty hodiny mu závidím. Tak že anketa. Komu v jeho F-body fachčí dohiny? Dohiny nemám a hodiny mě nefachčí:-) |
HD's coming |
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Metály: Registrován: 22.03.2009(UTC) Zpráv: 704 Bydliště: Haratice p...l světa...
Blahořečil: 1-krát
|
Mě také hodiny fungují!!! Heč!
|
|
|
|
Kategorie: Vůdce smečky Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 8,306 Bydliště: Třebenice (LT)
|
Napsal: Jí Tak že anketa. Komu v jeho F-body fachčí dohiny? Mně nefunguje: dohiny, čkootáměr, opdsvětlení palubky, přívod studeného vzduchu, stěrače nestírají, ostřikovač nestříká, podvozek nepodvozí, do okének - zatéká, pod palubkou temelín, .... a dál už mě bolej ruce od psaní. |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Competition Allies Registrován: 20.03.2009(UTC) Zpráv: 1,333 Bydliště: Šternberk
|
xjohny napsal: Mně nefunguje: dohiny, čkootáměr, opdsvětlení palubky, přívod studeného vzduchu, stěrače nestírají, ostřikovač nestříká, podvozek nepodvozí, do okének - zatéká, pod palubkou temelín, .... a dál už mě bolej ruce od psaní.
jede ti to vůbec??[-o< [-o< Mě hodiny jdou, ale zpoždují se
|
|
|
|
|
Jede to, jak divý, dneska jsem se projížděl, chtěl nekoho předjet, tak podřadim a najednou na tachometru 140, safra, je to nějaký rychlý |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Competition Allies Registrován: 20.03.2009(UTC) Zpráv: 1,333 Bydliště: Šternberk
|
xjohny napsal:Jede to, jak divý, dneska jsem se projížděl, chtěl nekoho předjet, tak podřadim a najednou na tachometru 140, safra, je to nějaký rychlý myslíš mil :-)
|
|
|
|
Kategorie: Competition Allies Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 778 Bydliště: Střelice u Brna
Blahořečil: 1-krát Blahořečen: 3-krát v 3 příspěvcích
|
xjohny napsal:Jede to, jak divý, dneska jsem se projížděl, chtěl nekoho předjet, tak podřadim a najednou na tachometru 140, safra, je to nějaký rychlý hmhm sounds good chief:-) |
HD's coming |
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 01.03.2009(UTC) Zpráv: 1,480 Bydliště: Černilov, Hradec Králové
Blahořečil: 1-krát Blahořečen: 5-krát v 4 příspěvcích
|
jestli me hodiny funguji tak to fakt nevim. driv jsem to stihnul rozebrat. :)
|
|
|
|
Kategorie: Na dobré cestě Registrován: 07.03.2009(UTC) Zpráv: 139 Bydliště: Malé Březno Ústí n.L.
|
Ehm, hodiny? kde by se měly jako nacházet, já nikde hodiny nemám.
|
|
|
|
|
Havlas napsal:Ehm, hodiny? kde by se měly jako nacházet, já nikde hodiny nemám. |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
tak mně hodiny také nefungují:)
|
|
|
|
Kategorie: Anonymní
|
Havlas napsal:Ehm, hodiny? kde by se měly jako nacházet, já nikde hodiny nemám.
|
|
|
|
Kategorie: Na dobré cestě Registrován: 07.03.2009(UTC) Zpráv: 139 Bydliště: Malé Březno Ústí n.L.
|
Tak koukám že mám nějakou social edition. Na palubce nemám ani otáčkoměr, ani teploměr ani hodiny. Jako druhý velký budík mám palivoměr a na teplotu je jen kontrolka.
|
|
|
|
|
[ Havlas napsal:Tak koukám že mám nějakou social edition. Na palubce nemám ani otáčkoměr, ani teploměr ani hodiny. Jako druhý velký budík mám palivoměr a na teplotu je jen kontrolka. to víš verze pro cigoše
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Tak zjištěny první zásadnější vady, co jsem byl dnes informován - rez. Ta podlaha je prý dvojitá a ve vnitřní části(proč ne vnější?) je prorezlá díra. Dále na obou zadních podbězích jsou díry. U těch podběhů to vůbec nebylo vidět, normálně lak, akorát když se do toho poklepalo, tak se to celé vysypalo, drželo to jen na tom laku (mimochodem, už byl starší, takže nejspíš o tom předchozí majitel ani nevěděl, to samé s tou podlahou, ten izolační materiál mezi kobercem a spodkem už tam podle všeho též nějaký ten pátek byl). Takže legranda. Jinak dorazil nový koberec do vnitřku, cupy, šrouby na kola, nové mřížky dopředu u blinkrů a tuším ještě nějaké kravinky.
|
|
|
|
|
Jaktože dvojitá? Tam je přeci jen jeden plech ne? Teda aspoň tam pod sedačkama. |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
xjohny napsal:Jaktože dvojitá? Tam je přeci jen jeden plech ne? Teda aspoň tam pod sedačkama. Prý dvojitá. Neviděl jsem, až uvidim naživo, poreferuju.
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 01.04.2009(UTC) Zpráv: 531 Bydliště: Bratislava, Sk
Blahořečen: 5-krát v 5 příspěvcích
|
Urcite sa jedna o tuto cast: http://s712.photobucket....view¤t=055.jpgJe to z fotodokumentacie renovacie mojho auta. Je to pod zadnymi sedackami, ako su uchytene zadne pasy. Su tam na velkej ploche zbodovane 2 vrstvy plechu, koli pevnosti, lebo zospodu su uchytene listaky. Je to velmi zle vyriesene a pochybujem ze to niekto nema hrdzave... Ja som to cele vyrezal a spravil z jednej vrstvy hrubeho plechu. Vidno to na dalsich fotkach.
|
|
|
|
Kategorie: Competition Allies Registrován: 01.05.2009(UTC) Zpráv: 333 Bydliště: Police n. Met / Pardubice
Blahořečil: 1-krát Blahořečen: 6-krát v 6 příspěvcích
|
To budou asi Torque boxy ne ? Nektery auta je maj jsou vetsinou na kazde strane oka listoveho pera a pak taky vepredu pred podlahou. nevim jestli je F body ma. Slouzi to ke zvyseni pevnosti karoserie.
|
|
|
|
|
tomcat1 napsal:Urcite sa jedna o tuto cast: http://s712.photobucket....view¤t=055.jpgJe to z fotodokumentacie renovacie mojho auta. Je to pod zadnymi sedackami, ako su uchytene zadne pasy. Su tam na velkej ploche zbodovane 2 vrstvy plechu, koli pevnosti, lebo zospodu su uchytene listaky. Je to velmi zle vyriesene a pochybujem ze to niekto nema hrdzave... Ja som to cele vyrezal a spravil z jednej vrstvy hrubeho plechu. Vidno to na dalsich fotkach. toho jsem si všiml to mám taky děravé dokonce durch:-))))))))))
|
|
|
|
V tomto fóru nemůžete iniciovat nová témata.
V tomto fóru nemůžete na témata odpovídat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy mazat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy editovat.
V tomto fóru nemůžete iniciovat průzkumy mínění.
V tomto fóru nemůžete hlasovat v průzkumech mínění.
Soubory cookie:
chevroletcamaro.cz - fórum používá soubory cookie. Pokračováním prohlížení těchto stránek vyjadřujete souhlas s jejich použitím.
Více informací
OK