Kategorie: Člen smečky Registrován: 01.03.2009(UTC) Zpráv: 1,480 Bydliště: Černilov, Hradec Králové
Blahořečil: 1-krát Blahořečen: 5-krát v 4 příspěvcích
|
xjohny napsal: Jéžiš to jsou otázky... kdo nedorazí a tričko si objednal, tomu ho pošleme no.
no no! snad jsem toho tolik nerekl!!
|
|
|
|
Kategorie: Vůdce smečky Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 8,306 Bydliště: Třebenice (LT)
Blahořečil: 86-krát Blahořečen: 166-krát v 144 příspěvcích
|
tafna napsal: no no! snad jsem toho tolik nerekl!! No zrovna ty, že bys nedorazil... :-) |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 01.03.2009(UTC) Zpráv: 1,480 Bydliště: Černilov, Hradec Králové
|
xjohny napsal:No zrovna ty, že bys nedorazil... :-) ma vratke zdravi! muze se stat!!
|
|
|
|
Kategorie: Vůdce smečky Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 8,306 Bydliště: Třebenice (LT)
|
tafna napsal: ma vratke zdravi! muze se stat!! Tak si vezmeš týden před srazem dovolenou a tu povinně strávíš doma :) |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Competition Allies Registrován: 20.03.2009(UTC) Zpráv: 1,333 Bydliště: Šternberk
Blahořečen: 1-krát v 1 příspěvcích
|
xjohny napsal: Ty se tady raduješ a přitom tričko nechceš :) Nebo sis to rozmyslels?
No nevim, já mám triček, stejně to doma leží a nikdo nenosí...kdy to potřebuješ závazně nejpozději vědět?
|
|
|
|
|
xjohny napsal: Tak si vezmeš týden před srazem dovolenou a tu povinně strávíš doma :)
takhle jsem to nemyslel :) vysvetlim na miste!
|
|
|
|
|
hd1903 napsal:No nevim, já mám triček, stejně to doma leží a nikdo nenosí...kdy to potřebuješ závazně nejpozději vědět? Včera bylo pozdě :D Ale cajk, je jich objednáno o něco víc, zbydou. |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Competition Allies Registrován: 20.03.2009(UTC) Zpráv: 1,333 Bydliště: Šternberk
|
xjohny napsal:Včera bylo pozdě :D
Ale cajk, je jich objednáno o něco víc, zbydou. OK, kdyžtak vemu pro mladou, ona ho aspon unosí na spaní, já spím nahej :-)))
|
|
|
|
|
hd1903 napsal:OK, kdyžtak vemu pro mladou, ona ho aspon unosí na spaní, já spím nahej :-))) To rádi slyšíme... teda tu první část jsem myslel. |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
xjohny napsal: To rádi slyšíme... teda tu první část jsem myslel.
Myslíš na mě s tím těsněním pod víko?Už jsem to dnes psal, nevím zda jsi to četl. Díky.
|
|
|
|
|
hd1903 napsal: Myslíš na mě s tím těsněním pod víko?Už jsem to dnes psal, nevím zda jsi to četl. Díky. Jooo, mám to v kufru v autě, auto je v servisu, doma bude o víkendu. A chceš jenom to? Možná bude i na výfuky. Kdyžtak pokračujem třebas ve tvém tématu. |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
Už jste otevřeli nové Chrom&Plameny?? :d/ |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Kandidát smečky Registrován: 20.04.2009(UTC) Zpráv: 299 Bydliště: Kladruby nad Labem
|
joooooo...jo...jo....tak to nás tam asi bude jak máku...aspoň doufám
|
|
|
|
|
Jestlipak už někdo máte rezervováno ubytování? :) |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
xjohny napsal:Jestlipak už někdo máte rezervováno ubytování? :) necham to na posledni tyden a uvidim co na mne zbyde :)))
|
|
|
|
|
xjohny napsal:Už jste otevřeli nové Chrom&Plameny?? :d/ Ty krávo, no to už nebude jen camaro, ale všehosraz...no uvidíme...
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 18.03.2009(UTC) Zpráv: 647 Bydliště: Prazak,fujtajxl:)
Blahořečil: 3-krát Blahořečen: 2-krát v 2 příspěvcích
|
hd1903 napsal: Ty krávo, no to už nebude jen camaro, ale všehosraz...no uvidíme...
A těch Mustangů, co dorazí...
|
|
|
|
|
Okolojedouci napsal:A těch Mustangů, co dorazí... Jj.. jídlo bude |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Metály: Registrován: 22.03.2009(UTC) Zpráv: 704 Bydliště: Haratice p...l světa...
Blahořečil: 1-krát
|
Jo-koukal jsem v plamenech,dobrý! Chtěl jsem pochválit-zapoměl.... Takže-super práce!
|
|
|
|
|
Předběžně oznamuju, že celej tejden před srazem budu učit nějaký přičmoudlíky v Srbsku náš software Vracím se zpět v pátek navečer, tedy den před srazem. Předem se tedy omlouvám, pokud se něco nestihne dojednat, či tak něco. Ty trička se snad zvládnou, do pátku bych měl mít samply a pak zadám příkaz k hromadnému tisku. V případě potíží snad vypomůže, poradí Cámo, jakožto nejbližší spojka :) |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
xjohny napsal:Předběžně oznamuju, že celej tejden před srazem budu učit nějaký přičmoudlíky v Srbsku náš software Vracím se zpět v pátek navečer, tedy den před srazem. Předem se tedy omlouvám, pokud se něco nestihne dojednat, či tak něco. Ty trička se snad zvládnou, do pátku bych měl mít samply a pak zadám příkaz k hromadnému tisku. V případě potíží snad vypomůže, poradí Cámo, jakožto nejbližší spojka :) :-)))kuwy černy [-o< [-o<
|
|
|
|
Kategorie: Competition Allies Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 778 Bydliště: Střelice u Brna
Blahořečil: 1-krát Blahořečen: 3-krát v 3 příspěvcích
|
xjohny napsal:Předběžně oznamuju, že celej tejden před srazem budu učit nějaký přičmoudlíky v Srbsku náš software Vracím se zpět v pátek navečer, tedy den před srazem. Předem se tedy omlouvám, pokud se něco nestihne dojednat, či tak něco. Ty trička se snad zvládnou, do pátku bych měl mít samply a pak zadám příkaz k hromadnému tisku. V případě potíží snad vypomůže, poradí Cámo, jakožto nejbližší spojka :) no totóók... :-) |
HD's coming |
|
|
|
|
Napsal: Cá no totóók... :-) O nás bez nás :)) Neboj, nemyslim si, že se něco hrozného stane, snad budu v kontaktu. |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Competition Allies Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 778 Bydliště: Střelice u Brna
Blahořečil: 1-krát Blahořečen: 3-krát v 3 příspěvcích
|
xjohny napsal: O nás bez nás :)) Neboj, nemyslim si, že se něco hrozného stane, snad budu v kontaktu.
jasan, já teda jsem pracovně vytížen od rána do večera také, ale snad bych také zvládl doladit případné problémy... |
HD's coming |
|
|
|
|
Napsal: Cá jasan, já teda jsem pracovně vytížen od rána do večera také, ale snad bych také zvládl doladit případné problémy... Koukám, stále off. To jsem teda zvědav jak ta akce dopadne, mně uletí letadlo, Jirka nebude mít Camaro, nakonec tam nikdo nedorazí :D |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
V tomto fóru nemůžete iniciovat nová témata.
V tomto fóru nemůžete na témata odpovídat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy mazat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy editovat.
V tomto fóru nemůžete iniciovat průzkumy mínění.
V tomto fóru nemůžete hlasovat v průzkumech mínění.
Soubory cookie:
chevroletcamaro.cz - fórum používá soubory cookie. Pokračováním prohlížení těchto stránek vyjadřujete souhlas s jejich použitím.
Více informací
OK