Kategorie: Vůdce smečky Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 8,306 Bydliště: Třebenice (LT)
Blahořečil: 86-krát Blahořečen: 166-krát v 144 příspěvcích
|
Anténa vyjíždí a zajíždí, oprava za 100 Kč :-) Teda hraje to rádio docela líp než v Tahoe, asi se o Camaro budeme hádat Vyměněno tisíc žároviček a všechno svítí nově a jak má. O víkendu se jde na brzdy. |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 03.11.2013(UTC) Zpráv: 817 Bydliště: Praha
Blahořečil: 3-krát Blahořečen: 23-krát v 21 příspěvcích
|
teda takove prace to da nez to vyjede to je teda renovace
|
|
|
|
Kategorie: Vůdce smečky Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 8,306 Bydliště: Třebenice (LT)
|
Práce to zas tolik neni, ale času se nedostává Jsou to drobnosti, ale lepší udělat teď, protože pak už se bude auto používat a to už je člověk línější |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
|
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 14.01.2012(UTC) Zpráv: 977 Bydliště: Letohrad
Blahořečil: 14-krát Blahořečen: 12-krát v 12 příspěvcích
|
A nebude tě vytáčet, že tahle V6 bez tuningu bude jezdit líp než tvý dvojkový? |
Firebird ´87 V6 T-top manuál |
|
|
|
Kategorie: Kandidát rady starších Registrován: 14.05.2011(UTC) Zpráv: 1,564
Blahořečil: 6-krát Blahořečen: 24-krát v 21 příspěvcích
|
Paní mu bude s kočárkem v kufru ujíždět .
|
|
|
|
|
Podle mě jede nastejno, ale samozřejmě ve vyšších rychlostech ujede no. Sestim smiřim |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
Jak už to bejvá, je nějaký (nezásadní) problém v elektrice. Klíčkem jde centrál odemknout, ale už ne zamknout a ani odemknout kufr. Jelikož v autě neni tlačítko na kufr, tak jediná možnost je ručně klíčkem Při těch pokusech ani nic nikde necvaká, pojistky jsou všechny fajn. Dále nejdou spárovat nové/žádné klíčky. Jednotku dostanu do učícího stavu, ale nebere mi to k naučení ani nový ani ten původní klíč. Původní kllíč jinak samozřejmě funguje, ale pouze to odemykání. Zkoušel jsem vyblikat BCM kódy a vyhodilo mi to: 12 - Begin Diagnostic Display 25 - Security LED present (with AU6 only) 31 - Courtesy Lamps Feed (Circuit Shorted to Ground)33 - Retained Accesory Power (Circuit Shorted to Ground or Battery +)55 - Begin Configuration Display (???) http://shbox.com/1/4th_gen_tech2.htmlMístní elektrikáři - zejména snad Bouri - mám risknout koupit novou BCM? Stojí cca $170 Upraveno uživatelem neděle 22. března 2015 16:01:31(UTC)
| Důvod úpravy: - |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Kandidát smečky Registrován: 09.08.2013(UTC) Zpráv: 349 Bydliště: Novy Knin, Okres PB
Blahořečil: 1-krát Blahořečen: 11-krát v 11 příspěvcích
|
Tlacitko na kufr je sikmo nalevo pod volantem/pod palubkou. Maly zluty ctvercovy. |
|
|
|
|
|
To vim, ale moje výbava ho nemá. Je tam na nej jen priprava. |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 25.07.2011(UTC) Zpráv: 836 Bydliště: taková řiť světa kousek od Brna
Blahořečil: 10-krát Blahořečen: 10-krát v 9 příspěvcích
|
xjohny: V 4th gen se sice nevyznám, ale ty kódy 31 a 33 jsou nejspíše chyba v elektrice, něco vede na kostru a něco na kostru či rovnou na + pól baterky. Doporučuju prvně vyřešit tohle a pak pokud se nic nezmění, tak zkusit odpojit ty dráty a pokud se ani tak nic nezmění, tak asi i BCM... Ale nevím, zda není BCM nějak spárovaná s ECM... Jiný auta nemaj rády výměnu BCP, páč nesouhlasí některé párovací údaje a nenastartuješ... PS: Teď v noci už mi to tolik nemyslí... |
Pontiac Firebird 1987 (305cui V8 carb A/T) Klimatizace: WIP Potahy sedaček: Oprava Alarm: Chtělo by to opravit
|
|
|
|
|
Nojo, ale ta kabeláž to je úplnej Temelín, zlatý starý auta :-) Počkám jestli v Haynesu nebude nějaký schéma. Z tý chybi mi neni jasný, zda je to problém v BCM nebo vně BCM. Její výměna je prý v pohodě, stačí připojit a ona se sama inicializuje načtením údaje (odporu) z klíčku. Pak víc nic nepotřebuje, jedině to spárování s dálkovým. Jenže to je podle mě trochu risk, protože nevim, jestli ta kabeláž není nějak upravená kvůli EU verzi. |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Kandidát rady starších Registrován: 14.05.2011(UTC) Zpráv: 1,564
Blahořečil: 6-krát Blahořečen: 24-krát v 21 příspěvcích
|
To sis pořídil moderní krám teda.
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 03.11.2013(UTC) Zpráv: 817 Bydliště: Praha
Blahořečil: 3-krát Blahořečen: 23-krát v 21 příspěvcích
|
Napsal: holanuvstatek To sis pořídil moderní krám teda. za to nemuze bejt na nom tak ma strou klasiku
|
|
|
|
|
Však to není auto pro mě :) A je to prkotina, ale naštve. |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Rada starších Registrován: 25.09.2012(UTC) Zpráv: 2,025 Bydliště: Hradec Kralove
Blahořečil: 18-krát Blahořečen: 27-krát v 25 příspěvcích
|
Myslíš, že ti někdo žere to, že jsi auto koupil pro Marušku ? :))) |
Repase karb. Edel-čeká Paliv. čerpadlo-čeká Chevy Camaro 79 Berlinetta Nový přírůstek Jeep Grand Cherokee 4.7 - V8 |
|
|
|
|
Kdybych to kupoval pro sebe, tak si došetřim na Z28 |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 14.01.2012(UTC) Zpráv: 977 Bydliště: Letohrad
|
A ty myslíš, že Z28 má míň kabelů |
|
|
|
|
To asi ne, ale určitě bude bych tam našel víc válců |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Kandidát smečky Registrován: 22.08.2011(UTC) Zpráv: 308 Bydliště: Kolín - Ovčáry
Blahořečil: 13-krát Blahořečen: 4-krát v 4 příspěvcích
|
Já jsem chybějící počet válců vyřešil vložením dvoupístového kompresoru na kola do kufru |
Jak to nesmrdí benzínem, tak to nepatří na silnici... |
|
|
|
|
Aby to nevypadalo že to flákám... - profukovala příruba na EGR ventil, při pokusu o povolení šroubu se tento urval. Takže to celý šlo pryč.. - no a když už jsem tedy ten výfuk načal, tak to vemu z gruntu a přetěsním svod abych se ujistil, že to cvakání nejde z výfuku. - zatím zdárně strhávám šrouby a brousím flexou ty co nejdou povolit. Zbývá posledních 6 které drží svody k bloku, tady už jde do tuhého |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
Tak to tě žádný cvakání nebude trápit, když to nastartuješ bez svodů. A ještě můžeš machrovat, že takovej zvuk nikdo nemá |
|
|
|
Kategorie: Rada starších Registrován: 25.09.2012(UTC) Zpráv: 2,025 Bydliště: Hradec Kralove
Blahořečil: 18-krát Blahořečen: 27-krát v 25 příspěvcích
|
můžu ti půjčit svoje "tlumiče" ze sidepipes a není co řešit |
Repase karb. Edel-čeká Paliv. čerpadlo-čeká Chevy Camaro 79 Berlinetta Nový přírůstek Jeep Grand Cherokee 4.7 - V8 |
|
|
|
Kategorie: Hledá svoje místo Registrován: 14.08.2012(UTC) Zpráv: 95 Bydliště: Slany
|
To je zajímavý, tvoje auto se zdálo absolutně bez koroze a máš zarezlý šrouby, já mam zase uplně sežraný auto, ale všechny šrouby EGRu a svodů šly povolit naprosto v pohodě :D BTW: Dneska odpoledne bych ti mohl vrátit ten startér, jestli se ti to hodí. |
|
|
|
|
|
Možná jo, záleží kdy přijedeš. |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
V tomto fóru nemůžete iniciovat nová témata.
V tomto fóru nemůžete na témata odpovídat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy mazat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy editovat.
V tomto fóru nemůžete iniciovat průzkumy mínění.
V tomto fóru nemůžete hlasovat v průzkumech mínění.
Soubory cookie:
chevroletcamaro.cz - fórum používá soubory cookie. Pokračováním prohlížení těchto stránek vyjadřujete souhlas s jejich použitím.
Více informací
OK