Kategorie: Na dobré cestě Registrován: 12.03.2014(UTC) Zpráv: 134 Bydliště: blansko
Blahořečen: 2-krát v 2 příspěvcích
|
Cau dnes jsem zjistil ze me nesviti jedno tlumene svetlo na firebirdu. Tak jsem vytahl svetlo a zjistil ze je tam zarovka na pevno. Nevite kde poridit svetla docela to hori v pondeli jsem objednany na stk. Dik moc |
Chevrolet camaro targa 5.7 r.v. 1990 |
|
|
|
Kategorie: Vůdce smečky Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 8,306 Bydliště: Třebenice (LT)
Blahořečil: 86-krát Blahořečen: 166-krát v 144 příspěvcích
|
Zkus Trinoma tady na fóru |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 29.10.2009(UTC) Zpráv: 1,285 Bydliště: Letohrad, Praha
Blahořečil: 18-krát Blahořečen: 12-krát v 12 příspěvcích
|
když to potřebuješ rychle, můžeš si připlatit a vzít to normálně třeba z auto kelly... od r. 90 to má firebird tuším malý hranatý, 4x6", seženeš to jako univerzální světla, hledat můžeš ale i např. pro Probe |
|
|
|
|
Kategorie: Na dobré cestě Registrován: 12.03.2014(UTC) Zpráv: 134 Bydliště: blansko
|
Diky moc za radu jen se divam na kelly a probe je ma podle fotek do kulata a ja bohuzel rovne |
|
|
|
Kategorie: Na dobré cestě Registrován: 13.10.2011(UTC) Zpráv: 149 Bydliště: České Budějovice
Blahořečen: 4-krát v 4 příspěvcích
|
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 29.10.2009(UTC) Zpráv: 1,285 Bydliště: Letohrad, Praha
|
Napsal: jarekbk Diky moc za radu jen se divam na kelly a probe je ma podle fotek do kulata a ja bohuzel rovne ok, tak jsem to asi popletl a probe je nastejno se starším modelem... ale mezi univerzálníma světlama tyhle maj: http://www.autokelly.cz/...458eSyMQCFVMatAodaDUA5Q#|I+KlUfSpLLrXRNzemY1R/rPDVVUhQpIw+U3T7hNrbc8MlMwDOQ7gc9YFXkhUKMmxj04hW3tNLSz5utdjpJycaQ6i2YJj+aIXSGL3+iqJokKcv0dBnMgWYANIYGidfH9n/ErdtbxKGKyn9xp6Llw5dg== jak jsem psal, je to předražený, ale pokud to nutně potřebuješ, lepší než nic |
|
|
|
|
Kategorie: Vůdce smečky Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 8,306 Bydliště: Třebenice (LT)
Blahořečil: 86-krát Blahořečen: 166-krát v 144 příspěvcích
|
Auto Kelly je výbornej na předávání odkazů na díly. Nikdy nefungujou :-D
Nešly by najít světla v tomhle rozměru na heuréce, v jiných autodílech? Podle mě by tam mohly pásnout nějaký univerzály a nemusely by být nutně předražený. |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 14.01.2012(UTC) Zpráv: 977 Bydliště: Letohrad
Blahořečil: 14-krát Blahořečen: 12-krát v 12 příspěvcích
|
|
Firebird ´87 V6 T-top manuál |
|
|
|
|
Napsal: xjohny Auto Kelly je výbornej na předávání odkazů na díly. Nikdy nefungujou :-D hmm, fungoval nějak dočasně... každopádně je to v univerzálních dílech - světla Chtěl jsem dát odkaz z Kelly, protože je všude, do eshopu si jentak nedojede :) |
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 14.01.2012(UTC) Zpráv: 977 Bydliště: Letohrad
Blahořečil: 14-krát Blahořečen: 12-krát v 12 příspěvcích
|
No, zas snad skoro lepší posunout technickou, než dát skoro 1500 za světlo, který jde běžně koupit do 400,- a občas ještě výrazně levněj. A řekl bych, že by je mohly mít skladem i jiný běžný prodejny autodílů. |
Firebird ´87 V6 T-top manuál |
|
|
|
|
Tak dekuji vsem za rady dnes pres dobreho znameho jsem sehnal hella ks za 800 a daji se menit zarovky. Jeste jednou dik |
|
|
|
V tomto fóru nemůžete iniciovat nová témata.
V tomto fóru nemůžete na témata odpovídat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy mazat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy editovat.
V tomto fóru nemůžete iniciovat průzkumy mínění.
V tomto fóru nemůžete hlasovat v průzkumech mínění.
Soubory cookie:
chevroletcamaro.cz - fórum používá soubory cookie. Pokračováním prohlížení těchto stránek vyjadřujete souhlas s jejich použitím.
Více informací
OK