Kategorie: Anonymní
Blahořečen: 1-krát v 1 příspěvcích
|
hd1903 napsal: nezávidím, já miluji klasiku, proto jsem dal do kupy i to origo radio, je to super ladit pěkně kolečkem stanice:-)))připadám si jako několik desítek let zpátky:-))
A myslíš že já tam tu elektriku mám dodělávanou :-)
|
|
|
|
Kategorie: Competition Allies Registrován: 20.03.2009(UTC) Zpráv: 1,333 Bydliště: Šternberk
|
Napsal: Jí
A myslíš že já tam tu elektriku mám dodělávanou :-)
já nevím co máš v elektrice :-)já nemám klimu a ani okna v elektrice..naštěstí to má aspon posilovač řízení, nevím jak by se bez něj jezdilo, asi by to byl pěknej záhul, jo a anténu v předním skle:-)), ale to máte asi všichni
|
|
|
|
Kategorie: Vůdce smečky Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 8,306 Bydliště: Třebenice (LT)
Blahořečil: 86-krát Blahořečen: 166-krát v 144 příspěvcích
|
Pokud sem ještě pepe chodí... prodals? Případně pročpa prodáváš? |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Competition Allies Registrován: 20.03.2009(UTC) Zpráv: 1,333 Bydliště: Šternberk
|
xjohny napsal:Pokud sem ještě pepe chodí... prodals? Případně pročpa prodáváš? co to máš za novej obrázek??To je penis stahující předkožku a taliánské auto co? [-o< [-o<
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 18.03.2009(UTC) Zpráv: 647 Bydliště: Prazak,fujtajxl:)
Blahořečil: 3-krát Blahořečen: 2-krát v 2 příspěvcích
|
hd1903 napsal: co to máš za novej obrázek??To je penis stahující předkožku a taliánské auto co? [-o< [-o<
woe jakho neser ho, to je admin, restekp! Ale vrattme se zpet k tematu, taky by me docela zajimalo, proc se Camaro prodava, vypadalo to celkem nadejne.
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 01.03.2009(UTC) Zpráv: 1,480 Bydliště: Černilov, Hradec Králové
Blahořečil: 1-krát Blahořečen: 5-krát v 4 příspěvcích
|
Okolojedouci napsal:
woe jakho neser ho, to je admin, restekp! Ale vrattme se zpet k tematu, taky by me docela zajimalo, proc se Camaro prodava, vypadalo to celkem nadejne.
covece ty jsi nalitej ne??? :)))))))))
|
|
|
|
Kategorie: Vůdce smečky Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 8,306 Bydliště: Třebenice (LT)
|
hd1903 napsal:co to máš za novej obrázek??To je penis stahující předkožku a taliánské auto co? [-o< [-o< Voe, mažu tě! |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Anonymní
|
No myslím si že PEPE už tu asi dlouho nebyl. A asi už tu ani nebude. To mě může vzít čert!!! Zaregistruje se sem milion lidí a jestli sem píše deset kluků, tak je to moc.
|
|
|
|
Kategorie: Hledá svoje místo Registrován: 18.05.2009(UTC) Zpráv: 19 Bydliště: Poniklá
|
Zdravim.Omlouvám se že sem nenapsal,měl se naký problémy s compem.No,proč to prodávám,nemam na to many,v práci už nevidělávám tolik co sem vidělával,potřebuju se zbavit nakejch dluhů a hlavně sem koupil starší octuli u který se mi potkal motor ,všech 20 ventilů v hajzlu.Takže tak.Nemam z toho moc radost,ale snad to koupí někdo,kdo to dá řádně do kupy.No a až se z toho vylížu,tak snad něco takovýho zas pořídim,ale už bez nakejch posranech půjček
|
|
|
|
|
Tak tomu teda řikám pořádnej pech Že by se někdo vykálel na výměnu rozvodů? Ale pokud to odnesly jen ventily, tak to ještě můžeš být rád ne? |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Hledá svoje místo Registrován: 18.05.2009(UTC) Zpráv: 19 Bydliště: Poniklá
|
xjohny napsal:Tak tomu teda řikám pořádnej pech Že by se někdo vykálel na výměnu rozvodů? Ale pokud to odnesly jen ventily, tak to ještě můžeš být rád ne? No jo no,chybama se člověk učí.no bylo toho víc,celá ta sranda vyšla na 35 táců.
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 18.03.2009(UTC) Zpráv: 647 Bydliště: Prazak,fujtajxl:)
|
Pepe napsal:
No jo no,chybama se člověk učí.no bylo toho víc,celá ta sranda vyšla na 35 táců.
tak zabolí, ale neni to konec světa. Napadl mě wolfow a jeho fajrák. Teda fajráci. Však doraž pak na nějakej náš sraz a my tě zas nakazíme tak, že si budeš muset něco pořídit:D
|
|
|
|
|
Jo, na prodej je Camaro za 55 klacíků, drobné vady laku a interiéru :))) |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
xjohny napsal:Jo, na prodej je Camaro za 55 klacíků, drobné vady laku a interiéru :))) Ruda snížil cenu?
|
|
|
|
|
Okolojedouci napsal:Ruda snížil cenu? Tak za 55 by mu asi utrhali ruce, nebo by tam něco hóóně smrdělo :) |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
V tomto fóru nemůžete iniciovat nová témata.
V tomto fóru nemůžete na témata odpovídat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy mazat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy editovat.
V tomto fóru nemůžete iniciovat průzkumy mínění.
V tomto fóru nemůžete hlasovat v průzkumech mínění.
Soubory cookie:
chevroletcamaro.cz - fórum používá soubory cookie. Pokračováním prohlížení těchto stránek vyjadřujete souhlas s jejich použitím.
Více informací
OK