Kategorie: Vůdce smečky Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 8,306 Bydliště: Třebenice (LT)
Blahořečil: 86-krát Blahořečen: 166-krát v 144 příspěvcích
|
Pravá přední hotová, dvojpístek uf Předtím (jen na ukázku levá s už natřeným držákem) / Potom komplet |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Vůdce smečky Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 8,306 Bydliště: Třebenice (LT)
|
Přední pravá odvzdušněná, nikde nic neteče super. Druhá sedačka vyndaná, bohužel pod ní už žádný prachy nebyly :-( Předá se čalouníkovi, který mj. vymění sedáky s řidičovou. Sundal jsem světla a putovaly ke známému na rozleštění Byly už dost zašlý, holt plast je naho.. |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
Svody dole, 3x hurá Posledních šest šroubků (nebo šteftů) odstraněno bez problémů, ani nebyl potřeba speciální ořech na který čekám až dorazí poštou Holanuv Statek Speed Shop's EGR záslepka pasuje tutto perfetto Nové těsnění připraveno, zdá se že pozměnili design, asi aby olej z vík nekapal na svody a autíčka nehořely. Někde jsem tušim četl, že kvůli tomu byla svolávačka nebo co. Upraveno uživatelem čtvrtek 16. dubna 2015 21:35:48(UTC)
| Důvod úpravy: - |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 03.11.2013(UTC) Zpráv: 817 Bydliště: Praha
Blahořečil: 3-krát Blahořečen: 23-krát v 21 příspěvcích
|
to je teda repase
|
|
|
|
Kategorie: Hledá svoje místo Registrován: 13.06.2014(UTC) Zpráv: 31 Bydliště: Praha
Blahořečen: 1-krát v 1 příspěvcích
|
Joooo, pěknej mazlík..... :-)
Asi pozdě - ale přece :-) co se týká VIN - já mám ameriku a tam VIN opravdu nehrozí............... Razili jsme dodatečně - i se známým a i ten potvrdil že zde ani není třeba se zabývat hledáním.............. Evropský nevím....
Co se týká tlačítka na otevírání kufru - já mám jak na dálce, tak pod dvířky schránky před spolujezdce, ale taky stále nefungovalo..... Tak jsem se mrknul na zámek - a ejhle - žádné servo tam není...... Takže - plně mechanické otevírání klíčkem to jistí.............. :-) Ty dráty co tam vedou jsou jen na osvětlení............. :-)
Jinak - mám k tomuto typu asi čtyři různé knihy, takže kdyby byl zájem, rád poskytnu.......jen se musíme někde potkat :-) Konopáč??? :-)
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 11.11.2009(UTC) Zpráv: 700 Bydliště: Brno - nejvetsi vesnice v CR
Blahořečen: 23-krát v 19 příspěvcích
|
Předsedo, pojedeš s tím do Jizbice? |
camaro SPORT COUPE V6 1988 camaro Z28 1991 Rodinka: Firebird V6 92, Camaro LT 78, Monte Carlo 72, Golden Spirit 80, Mark VII 88 |
|
|
|
|
Nepojedu, anž ani kdyby to bylo teď hotový tak by se to nestihlo přihlásit. Pořád sbírám odvahu na výměnu těch zdvihatek. Ono na tom nic není, ale ty práce okolo :/ |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
Jiří: To s tím zámkem mi přijde divný. To spíš to servo někdo odstranil, abyb ho třeba p opravil a pak na něj zapomněl :) |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Hledá svoje místo Registrován: 13.06.2014(UTC) Zpráv: 31 Bydliště: Praha
Blahořečen: 1-krát v 1 příspěvcích
|
No divný to je, ale na první pohled se to skutečně tváří jako originál otevírání klíčkem.... Konektor vypadá jako novej, jako kdyby nikdy nebyl zastrčenej, nikde žádný stopy po montáži či demontáži čehokoli, tak nevím....... ale tuhle drobnost prostě neřeším - to byl jen tip pro tebe :-)
|
|
|
|
|
No jako mě tam u zámku taky visí nějaký nezapojený konektor a nevím co to je... |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
Až budu zase jednou chtít koupit něco moderního, tak mi prosím račte někdo přijet rozbít hubu jo? Musim sundat zadní bracket určený k vytažení motoru. Dva šrouby jsem dal, ale třetí už ne, navíc je sjetej, takže už ani neexistuje možnost ho odstranit, aniž by se kvůli němu vyndal motor. Žádným jiným nářadím se tam nedostanete a děkuju bohu, že mám hubený ruce, teď pěkně podřený, protože přístup je tam neuvěřitelně stísněný. Vždycky když ten motor z dálky vidim, jak je zapadlý uvnitř, jímá se mě úzkost, zblízka už je to lepší. Bohužel to nakonec skončí tím, že ten bracket budu muset namlátit kladivem, aby se ohnul dozadu. Je potřeba sundat, aby šly sundat ventilový víka. Výmluvný obrázek bracketu z US fóra: Upraveno uživatelem úterý 21. dubna 2015 11:34:41(UTC)
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Rada starších Registrován: 25.09.2012(UTC) Zpráv: 2,025 Bydliště: Hradec Kralove
Blahořečil: 18-krát Blahořečen: 27-krát v 25 příspěvcích
|
sem tě zmlátit chtěl, ale Maruška tě bránila.
A ještě dotaz, proč na nás házíš toho fakáče ? |
Repase karb. Edel-čeká Paliv. čerpadlo-čeká Chevy Camaro 79 Berlinetta Nový přírůstek Jeep Grand Cherokee 4.7 - V8 |
|
|
|
|
To neni moje ruka, to hazí fakáče Američan a nevěř si, ne vždycky všechny fakáče směřujou na tebe. Tenhle zrovna směřuje dolu na zem na tu černou mrchu. |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Kandidát rady starších Registrován: 14.05.2011(UTC) Zpráv: 1,564
Blahořečil: 6-krát Blahořečen: 24-krát v 21 příspěvcích
|
|
|
|
|
|
První dílčí mikroúspěch. Při pokusu o vytažení ulomeného šroubu (na EGR) se mi v něm ulomil vytahovač ulomených šroubů. Což je skvělý, když si uvědomíte, že je to materiál, co se nedá vrtat Takže včera jsem večer 2h brousil dremlíkem, převrtával, až jsem to nakonec jakžtakž vyčistil. Udělal nový větší závit, vyrobil speciální šroubek a je hotovo. Zítra to pořádně dobrousím, natřu barvou na kamna a vypálim. Pak se začne konečně skládat. |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Kandidát smečky Registrován: 24.04.2014(UTC) Zpráv: 428 Bydliště: Pelhřimov
Blahořečil: 1-krát Blahořečen: 13-krát v 13 příspěvcích
|
Pěkná práce, u toho si musel potit krev, ne?
|
|
|
|
|
Ani ne, šlo to. Spíš jsem si ubrousil kus prstu :-) |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
Dneska jsem doma pekl já |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
amater ja to upekl pri jizde na pumpu jsem zastavil a myslel jsem ze mi hori kara
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 25.07.2011(UTC) Zpráv: 836 Bydliště: taková řiť světa kousek od Brna
Blahořečil: 10-krát Blahořečen: 10-krát v 9 příspěvcích
|
Roberte, hulilo se ti z toho aspoň, že za tebou pak běžel pumpař s hasičákem? |
Pontiac Firebird 1987 (305cui V8 carb A/T) Klimatizace: WIP Potahy sedaček: Oprava Alarm: Chtělo by to opravit
|
|
|
|
|
Napsal: Bouri Roberte, hulilo se ti z toho aspoň, že za tebou pak běžel pumpař s hasičákem? tvl to byla dymovnice sam jsem sel kousek dal co se bude dit no kdys jsem jel tak jsem coud nevidel to az jsem zastavil a byla tam pumparka
|
|
|
|
|
Dnešní den se zapíše do dějin tímto malým leč velice významným vítězstvím. Kus plechu, který tam vlastně vůbec není potřeba, se mnou bojoval po 3 dny a 3 noci. Číslo 237 je ten prokletý "engine lift bracket": Šroub 238 byl nejlepší, zavází tam měrka převodovky, firewall, kabeláž, všemožný prvky na sání.... Zde leží na zádech a vzdává se: Upraveno uživatelem neděle 26. dubna 2015 11:19:20(UTC)
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 14.01.2012(UTC) Zpráv: 977 Bydliště: Letohrad
Blahořečil: 14-krát Blahořečen: 12-krát v 12 příspěvcích
|
Si furt stěžuješ. Mohl sis koupit tříválcovou Fabii. Hned bys měl jiný starosti. |
Firebird ´87 V6 T-top manuál |
|
|
|
|
Já si nesťežuju, teď jsem se zrovna chválil :) |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Kandidát smečky Registrován: 09.08.2013(UTC) Zpráv: 349 Bydliště: Novy Knin, Okres PB
Blahořečil: 1-krát Blahořečen: 11-krát v 11 příspěvcích
|
Ja teda cumim, co s tim vsechno delas a jak ladis nez budes jezdit. Ja to vzal s Lordem naopak. Ne jdriv jezdim a kdyz se neco podela, tak se to opravi. Zatim musim zaklepat, krome par blbosti, ktery jsem si zvladnul opravit sam nebo pres servis nic v jezdeni neprekazelo. Mel jsem ale vyhodu, ze jsem to nemusel prihlasovat jako dovoz. Asi jsem ale taky zaplatil o neco vic nez ty. Drzim palce, at uz konecne zenuska jezdi :-) |
|
|
|
|
V tomto fóru nemůžete iniciovat nová témata.
V tomto fóru nemůžete na témata odpovídat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy mazat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy editovat.
V tomto fóru nemůžete iniciovat průzkumy mínění.
V tomto fóru nemůžete hlasovat v průzkumech mínění.
Soubory cookie:
chevroletcamaro.cz - fórum používá soubory cookie. Pokračováním prohlížení těchto stránek vyjadřujete souhlas s jejich použitím.
Více informací
OK