Kategorie: Člen smečky Registrován: 01.03.2009(UTC) Zpráv: 1,480 Bydliště: Černilov, Hradec Králové
Blahořečil: 1-krát Blahořečen: 5-krát v 4 příspěvcích
|
zajimalo by me jak resite geometrii. hlavne odklon??? co jsem se ptal po servisech kde geometrii delaji tak v pocitacich camaro 70-81 nemaji.
|
|
|
|
Kategorie: Vůdce smečky Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 8,306 Bydliště: Třebenice (LT)
Blahořečil: 86-krát Blahořečen: 166-krát v 144 příspěvcích
|
Nějaký hodnoty jsou v servisním manuálu od Haynese, zkusím dohledat. |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Vůdce smečky Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 8,306 Bydliště: Třebenice (LT)
|
Steering geometry1978-1981: Caster (závlek): 1° Camber (odklon): 1° Steering axle inclination: - Toe-in (sbíhavost): 1/8 in. +/- 1/16 in. Upraveno uživatelem pátek 15. ledna 2010 22:54:09(UTC)
| Důvod úpravy: - |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 01.03.2009(UTC) Zpráv: 1,480 Bydliště: Černilov, Hradec Králové
|
xjohny napsal:Steering geometry 1978-1981: Caster (závlek): 1° Camber (odklon): 1° Steering axle inclination: - Toe-in (sbíhavost): 1/8 in. +/- 1/16 in.
tim padem to ani v pocitaci mit nemusej ne ? staci vedet tyhle hodnoty?
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 29.10.2009(UTC) Zpráv: 1,285 Bydliště: Letohrad, Praha
Blahořečil: 18-krát Blahořečen: 12-krát v 12 příspěvcích
|
tafna napsal:tim padem to ani v pocitaci mit nemusej ne ? staci vedet tyhle hodnoty? Mechanikovi to stačit bude. Bohužel čím dál častěji narazíš v servisu na ajťáka, kterej jen obsluhuje systém vyžadující auto v databázi... |
|
|
|
|
|
Jirka_z28 napsal:Mechanikovi to stačit bude. Bohužel čím dál častěji narazíš v servisu na ajťáka, kterej jen obsluhuje systém vyžadující auto v databázi... tam kam dave delat geometrii mi tak jsou sikovny! snad si poradej :)
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 29.10.2009(UTC) Zpráv: 1,285 Bydliště: Letohrad, Praha
Blahořečil: 18-krát Blahořečen: 12-krát v 12 příspěvcích
|
tafna napsal:tam kam dave delat geometrii mi tak jsou sikovny! snad si poradej :)
V pořádku... já si jen vzpomněl, jak tátovi nechtěli ani otestovat tlumiče, protože v databázi neměli Aro ... až když je přesvědčil, že tam můžou nastavit jiný auto s podobnýma rozměrama a konstrukcí, šlo to. |
|
|
|
|
|
Jirka_z28 napsal:V pořádku... já si jen vzpomněl, jak tátovi nechtěli ani otestovat tlumiče, protože v databázi neměli Aro ... až když je přesvědčil, že tam můžou nastavit jiný auto s podobnýma rozměrama a konstrukcí, šlo to. jak se rika. nejhorsi srazka je s blbcem !
|
|
|
|
Kategorie: Kandidát smečky Registrován: 28.03.2012(UTC) Zpráv: 222
Blahořečen: 6-krát v 6 příspěvcích
|
Nevíte jestli jsou ty hodnoty tý geometrie stejný taky na Firebirda 79?
|
|
|
|
|
Jo, bude to stejný. Spíš to pak ale doladit podle pocitu :) Aby to moc neplavalo a neuhybalo do strany. |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Kandidát smečky Registrován: 16.04.2014(UTC) Zpráv: 425 Bydliště: Kladno
Blahořečil: 32-krát Blahořečen: 8-krát v 8 příspěvcích
|
Já byl na geometrii v Bestdrivu a na té mašině měli data pro Camaro 79 normálně k dispozici, vymezovací podložky jsem vzal s sebou a za cca 35 minut měl chlapík seřízeno.
|
|
|
|
Kategorie: Kandidát smečky Registrován: 02.06.2010(UTC) Zpráv: 207 Bydliště: Kladno
Blahořečen: 4-krát v 4 příspěvcích
|
Napsal: NeoN Já byl na geometrii v Bestdrivu a na té mašině měli data pro Camaro 79 normálně k dispozici, vymezovací podložky jsem vzal s sebou a za cca 35 minut měl chlapík seřízeno.
Můžu potvrdit
|
|
|
|
Kategorie: Kandidát smečky Registrován: 28.03.2012(UTC) Zpráv: 222
Blahořečen: 6-krát v 6 příspěvcích
|
|
|
|
|
Kategorie: Kandidát rady starších Registrován: 14.05.2011(UTC) Zpráv: 1,564
Blahořečil: 6-krát Blahořečen: 24-krát v 21 příspěvcích
|
No a víte nějaký konkrétní hodnoty?hlavně sbíhavost rozbíhavost.ale ne stupně ale milimetry.
|
|
|
|
Kategorie: Kandidát smečky Registrován: 02.06.2010(UTC) Zpráv: 207 Bydliště: Kladno
Blahořečen: 4-krát v 4 příspěvcích
|
Napsal: holanuvstatek No a víte nějaký konkrétní hodnoty?hlavně sbíhavost rozbíhavost.ale ne stupně ale milimetry. Nevím kde jsem sebral tyto hodnoty, ale mám napsaný: sbíhavost: 0-3mm odklon: -0,25- +0,5mm záklon:+2-3°st Na geometrii jsem to měl v těchto rozmezí a dobrý. Pneu se nesjížděla.
|
|
|
|
Kategorie: Kandidát rady starších Registrován: 14.05.2011(UTC) Zpráv: 1,564
Blahořečil: 6-krát Blahořečen: 24-krát v 21 příspěvcích
|
|
|
|
|
V tomto fóru nemůžete iniciovat nová témata.
V tomto fóru nemůžete na témata odpovídat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy mazat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy editovat.
V tomto fóru nemůžete iniciovat průzkumy mínění.
V tomto fóru nemůžete hlasovat v průzkumech mínění.
Soubory cookie:
chevroletcamaro.cz - fórum používá soubory cookie. Pokračováním prohlížení těchto stránek vyjadřujete souhlas s jejich použitím.
Více informací
OK