Kategorie: Člen smečky Registrován: 25.07.2011(UTC) Zpráv: 836 Bydliště: taková řiť světa kousek od Brna
Blahořečil: 10-krát Blahořečen: 10-krát v 9 příspěvcích
|
Nenarazili jste někdo při brouzdání na internetu na obrázek US orla v dobrý kvalitě, který vypadá podobně jako můj? Doslechl jsem se, že poblíž Brna je firma, kerá tiskne na jakejkoli povrch jakejkoli motiv v dobrý kvalitě (i životností barev, záruka 2 roky) za slušnou cenu (1 m2 prej za 500Kč). Tisknouu i na fólie a tyhle fólie jsou na MHD busech v Brně, kde fólie jsou tam víc jak 3 roky, každej tejden (nebo 2x do týdne?) jezdí přes myčku, stojí to na slunku a barvy jsou stále super. Jelikož mám špatnej lak i na kapotě a zrovna na kresbě toho orla jsou taky špatný místa. Opravit kresbu orla by byl problém dost problém, tak bych zkusil tuhle metodu (než budu mít peníze na celolak a novej airbrush), že jim dodám kapotu, fotku a pozici... Pokud by se nenašel žádnej pěknej obrázek (Google ani DeviantArt nepomohli), tak asi vyfotím toho mýho orla na kapotě, nechám vyretušovat a podstrčil bych tuhle fotku... |
Pontiac Firebird 1987 (305cui V8 carb A/T) Klimatizace: WIP Potahy sedaček: Oprava Alarm: Chtělo by to opravit
|
|
|
|
Kategorie: Vůdce smečky Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 8,306 Bydliště: Třebenice (LT)
Blahořečil: 86-krát Blahořečen: 166-krát v 144 příspěvcích
|
A nechceš si rovnou nechat udělat folii (přes celou kapotu) s klasickym logem? To mám uložený ve vektorech a dá se to nakolorovat libovolnou barvou. Upraveno uživatelem pátek 13. července 2012 10:51:43(UTC)
| Důvod úpravy: - |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 25.07.2011(UTC) Zpráv: 836 Bydliště: taková řiť světa kousek od Brna
|
Řvoucí kuřata se dávaj myslimže jen na TransAmy nebo se pletu? Ono by to bylo docela matoucí, když mám jen 2.8 (kdybych měl 5.7, tak by to tak nevadilo) ; lidi šli okolo "Hele, TransAm!", nahlédnou pod kapotu a "Fuj..." či něco podobnýho. |
Pontiac Firebird 1987 (305cui V8 carb A/T) Klimatizace: WIP Potahy sedaček: Oprava Alarm: Chtělo by to opravit
|
|
|
|
Kategorie: Vůdce smečky Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 8,306 Bydliště: Třebenice (LT)
|
|
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
Formula tam myslimže taky nic nemá. Já mám obyč Firebirda a na kapotě NEmám Phoenixe, ale orlici/orla v barvách US vlajky (pro zopakování ). K těm motivům: - Vlajku ne-e, ta kapota by vypadala pořád tak trochu prázdně. - Vlajka a orel nevypadá špatně, ale rád bych něco, co se blíží tomu mýmu. Taktéž bych rád ve velkým rozlišení nebo vektory (což bude u fotky trochu problém). - To je extrém a vyšlo by mě to dráž, než bych chtěl dat. |
|
|
|
|
|
Co tahle orlice? :)))) Ta by se určitě líbila wolfowovi Zkus prohledat některý free knihovny na internetu, případně i placený, neměla by to bejt nějaká pálka za jeden motiv. Př: http://openclipart.org/search/?query=hawk |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
xjohny napsal:Co tahle orlice? :)))) Ta by se určitě líbila wolfowovi ... No to bych měl za zadkem spíše haldu policajtů a ouředníků... Zejména ta vlevo dole, kdyby držela háknkrojs... Na ten odkaz se zkusím podívat, páč na Gůglu sem nenašel nic pěknýho a na DeviantArtu taky nic... Eště že mám silný nervy. |
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 24.05.2010(UTC) Zpráv: 506 Bydliště: Ostrava
Blahořečil: 11-krát Blahořečen: 16-krát v 12 příspěvcích
|
Kdysi jsem nechaval dělat dresy pro team .. a meli jsme podobný problém meli jsme maly obrazek a potrebovali ho nechat udelat na cely dres ... tak jsem napsal jednomu grafikovi ten si vzal ten obrazek a za hodku to mel hotove oni to nejak v cadu "ovektrouji" a ulozi ve formatu pro tu tiskarnu takže pak jsem to dal jen na usb v tiskarne a oni me udelali cely dres s motivu 10/10 cm ... |
STATUS: Mááááááááááááááááááááááám ho!!! I když v legu ... ale máááám ho :)
|
|
|
|
Kategorie: Kandidát smečky Registrován: 28.03.2012(UTC) Zpráv: 222
Blahořečen: 6-krát v 6 příspěvcích
|
Čaute jak by ste nalakovali sání do motoru? Jakou barvu nějakej podklad?
|
|
|
|
Kategorie: Kandidát smečky Registrován: 09.08.2013(UTC) Zpráv: 349 Bydliště: Novy Knin, Okres PB
Blahořečil: 1-krát Blahořečen: 11-krát v 11 příspěvcích
|
Ja zkousim zaruvzdornej alkyton po odmasteni. Bez podkladu. Vypada to dobre a snad to vydrzi. |
|
|
|
|
Kategorie: Rada starších Registrován: 25.09.2012(UTC) Zpráv: 2,025 Bydliště: Hradec Kralove
Blahořečil: 18-krát Blahořečen: 27-krát v 25 příspěvcích
|
Sani jsem nalakoval zakladem a na to normalne barvu ve spreji a uz dve sezony to drzi :)))) zadna veda |
Repase karb. Edel-čeká Paliv. čerpadlo-čeká Chevy Camaro 79 Berlinetta Nový přírůstek Jeep Grand Cherokee 4.7 - V8 |
|
|
|
V tomto fóru nemůžete iniciovat nová témata.
V tomto fóru nemůžete na témata odpovídat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy mazat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy editovat.
V tomto fóru nemůžete iniciovat průzkumy mínění.
V tomto fóru nemůžete hlasovat v průzkumech mínění.
Soubory cookie:
chevroletcamaro.cz - fórum používá soubory cookie. Pokračováním prohlížení těchto stránek vyjadřujete souhlas s jejich použitím.
Více informací
OK