Kategorie: Člen smečky Registrován: 01.03.2009(UTC) Zpráv: 1,480 Bydliště: Černilov, Hradec Králové
Blahořečil: 1-krát Blahořečen: 5-krát v 4 příspěvcích
|
xjohny napsal:Jedna příhoda z Chodovského servisu:
"dnes me rozsekal jeden chlap, mam na stole hlavu z camara a on na me: to je z toho oranovyho auta, ja ano a on to je alespon dvoulitr ne :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D ja na nej coze 5 L a on se malem slozil :-D nasedl do svy filcky a odjel" hehe! taky se mi to uz stalo. jeste kdyz tomu pridaj keci o svetove krizi tak to mne dodela uplne :)
|
|
|
|
Kategorie: Competition Allies Registrován: 20.03.2009(UTC) Zpráv: 1,333 Bydliště: Šternberk
Blahořečen: 1-krát v 1 příspěvcích
|
tafna napsal: hehe! taky se mi to uz stalo. jeste kdyz tomu pridaj keci o svetove krizi tak to mne dodela uplne :) JJ a musíš pak dotat, že čím více to žere, tak z toho máš větší radost
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 01.03.2009(UTC) Zpráv: 1,480 Bydliště: Černilov, Hradec Králové
Blahořečil: 1-krát Blahořečen: 5-krát v 4 příspěvcích
|
hd1903 napsal:JJ a musíš pak dotat, že čím více to žere, tak z toho máš větší radost muj "nazor" je ze kdyz americky ato poradne nezere tak je neco v neporadku :))))
|
|
|
|
Kategorie: Competition Allies Registrován: 20.03.2009(UTC) Zpráv: 1,333 Bydliště: Šternberk
|
tafna napsal: muj "nazor" je ze kdyz americky ato poradne nezere tak je neco v neporadku :)))) Jo to máš recht, pak nejede :d/ :d/
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 18.03.2009(UTC) Zpráv: 647 Bydliště: Prazak,fujtajxl:)
Blahořečil: 3-krát Blahořečen: 2-krát v 2 příspěvcích
|
když je to takovej ten klasickej blbeček namachrovanej, tak mu většinou nahodim sedmilitr a spotřebu kolem 7 na 100, že je tam kvalitní čip, většinou už držej hubu:)
|
|
|
|
|
Okolojedouci napsal:když je to takovej ten klasickej blbeček namachrovanej, tak mu většinou nahodim sedmilitr a spotřebu kolem 7 na 100, že je tam kvalitní čip, většinou už držej hubu:) :-)))))))))))že to točí jen 1000 otáček, když jedeš kilo:-)))
|
|
|
|
Kategorie: Competition Allies Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 778 Bydliště: Střelice u Brna
Blahořečil: 1-krát Blahořečen: 3-krát v 3 příspěvcích
|
|
HD's coming |
|
|
|
|
|
|
|
|
Kategorie: Competition Allies Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 778 Bydliště: Střelice u Brna
|
Jasně! Jsem nácek tělem i duší! |
HD's coming |
|
|
|
Kategorie: Vůdce smečky Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 8,306 Bydliště: Třebenice (LT)
Blahořečil: 86-krát Blahořečen: 166-krát v 144 příspěvcích
|
No teda Jiří, vy tam máte ale fotbalové poměry :DD Citace:Děčín – Litvínov 2:3 Domácí vypadli ze hry o postup, Litvínov potřeboval body k záchraně v divizi. Gól na 3:2 dal v 89. minutě podle všeho z vymyšlené penalty. Sudí ji zapískal, aniž někdo vůbec upadl v pokutovém území. |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
|
HD's coming |
|
|
|
|
Napsal: Cá pěknej vtípek [-o<
|
|
|
|
Kategorie: Vůdce smečky Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 8,306 Bydliště: Třebenice (LT)
|
Kdepak, to je Cámův sen, ale spletl si rubriku :)) |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
xjohny napsal:Kdepak, to je Cámův sen, ale spletl si rubriku :)) no to jo teda:-) to je negr úprava s 20" kolama, to je moc:-) |
HD's coming |
|
|
|
|
Proč jsem se dnes ráno probudil v nemocnici v sádrovým krunýři
Když se nám nedávno rozbila sekačka na trávu, manželka mi neustále připomínala, abych jí opravil... Ale já jsem byl vždy zaneprázdněný.
Na programu bylo: auto, fotbal, internet, rybaření, kamarádi, hospoda... něco, co bylo pro mne mnohem důležitější.
Nakonec přišla s nápadem, ve který doufala, že zabere. Když jsem přijel včera domů, seděla ve vysoké trávě a střihala ji malými krejčovskými nůžtičkami. Tiše jsem jí chvíli pozoroval a pak jsem vešel do domu.
Po pár minutách jsem se vrátil a podal jí zubní kartáček se slovy: "Až skončíš se stříháním, drahá, mohla bys zamést dvůr".
A víc už si nepamatuju..... |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
|
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 18.03.2009(UTC) Zpráv: 647 Bydliště: Prazak,fujtajxl:)
|
Bojím se zeptat, jak si na něj narazil. Každopádně ale komentáře výborné, zasmál jsem se:)
|
|
|
|
|
Někdo dával odkaz na jiném fóru, tak jsem si řekl, to jasně musel být Rudy! |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Dobré video! Hlavně pro Jířu lačným po manuálu :)) |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Kandidát smečky Registrován: 12.03.2009(UTC) Zpráv: 295 Bydliště: Brno
Blahořečil: 3-krát Blahořečen: 10-krát v 8 příspěvcích
|
xjohny napsal:Dobré video! Hlavně pro Jířu lačným po manuálu :)) Jak tak čučím, tak to má aji automatickej plyn a brzdy :D
|
|
|
|
|
xjohny napsal:Dobré video! Hlavně pro Jířu lačným po manuálu :)) jak tam začne plést svetr!!! :) Výborný vide
|
|
|
|
|
Okolojedouci napsal:jak tam začne plést svetr!!! :) Výborný vide [-o< [-o< [-o<
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 29.04.2009(UTC) Zpráv: 762 Bydliště: Praha/Pribram
Blahořečil: 155-krát Blahořečen: 9-krát v 9 příspěvcích
|
..možná bych se měl ubírat tímto směrem : )
|
|
|
|
|
Trans79 napsal:..možná bych se měl ubírat tímto směrem : ) jj fandím ti
|
|
|
|
V tomto fóru nemůžete iniciovat nová témata.
V tomto fóru nemůžete na témata odpovídat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy mazat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy editovat.
V tomto fóru nemůžete iniciovat průzkumy mínění.
V tomto fóru nemůžete hlasovat v průzkumech mínění.
Soubory cookie:
chevroletcamaro.cz - fórum používá soubory cookie. Pokračováním prohlížení těchto stránek vyjadřujete souhlas s jejich použitím.
Více informací
OK