Kategorie: Prodal Forda
|
Ahoj všem, potřeboval bych pár rad. Mám Camaro 1980 a chtěl bych na tom doladit pár věcí kde koupit věci do interieru? potřeboval bych origo radio, tapec, koberec a pár dalších drobností . Dále bych chtěl předělat výfuky ( nyní jsou tam vytažené před zadními koly - od předchozího majitele ) a to se tam nehodí :-( nejraději bych originální . Díky za rady !
|
|
|
|
Kategorie: Kandidát smečky Registrován: 24.04.2014(UTC) Zpráv: 428 Bydliště: Pelhřimov
Blahořečil: 1-krát Blahořečen: 13-krát v 13 příspěvcích
|
Vítej v klubu V8 Vlastně všechno se dá sehnat na Ebay.com , summitracing.com , fbodywarehouse.com . S tím rádiem je to ocela opruz, na ebay se občas nějaký naskytne. Prodávaj se ale i náhražky, který vypadají jako origo rádio. A nahoď víc fotek, všichni se tady rádi pokochaj;-)
|
|
|
|
Kategorie: Vůdce smečky Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 8,306 Bydliště: Třebenice (LT)
Blahořečil: 86-krát Blahořečen: 166-krát v 144 příspěvcích
|
Předně se musíš naučit nakupovat v Americe, pokud už umíš a máš dost $$$, máš vyhráno :-)
Origo rádio, nebo možná lépe retro-rádio s možností připojení AUX či USB se dá sehnat na YearOne.com nebo Classic Indrustries. Na eBayi možná taky, ale tam jsem se po tom nekoukal.
Kompletní výfuk odpředu dozadu seženeš na summitracing.com, dobré zkušenosti jsou s Pypes Exhaust, které jsou nakroucené na míru a nejsou nijak drahé, navíc nerez.
Koberce se dají sehnat třeba na RockAuto.com, tam mají kvalitní a osvědčenou značku ACC. Tapecy asi nejlépe eBay nebo ten fbodywarehouse. |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 03.11.2013(UTC) Zpráv: 817 Bydliště: Praha
Blahořečil: 3-krát Blahořečen: 23-krát v 21 příspěvcích
|
pekne se to v PRAZE rozmnozuje Vitej
|
|
|
|
|
Super díky za rady ! určitě jich budu potřebovat víc , je vidět že to máte zmáklý :-) Fotek moc nemam ale něco snad najdu :-) - kam se ty fotky vkládaj ?? . Budu fotit až bude vše hotovo :-( Jinak ještě scháním pneu buď nové ( za dobré peníze ) nebo jeté v pěkném stavu . 275/60/15 ( 2ks ) , 235/60 /14 ( 2ks ) nemáte typ?
|
|
|
|
Kategorie: Rada starších Registrován: 25.09.2012(UTC) Zpráv: 2,025 Bydliště: Hradec Kralove
Blahořečil: 18-krát Blahořečen: 27-krát v 25 příspěvcích
|
To jsi to koupil v topstavu jak to bylo inzerovaný a sháníš všechno tohle ?
gumy kdekoliv v CZ ty zadní ani nejsou drahý. |
Repase karb. Edel-čeká Paliv. čerpadlo-čeká Chevy Camaro 79 Berlinetta Nový přírůstek Jeep Grand Cherokee 4.7 - V8 |
|
|
|
|
Stav neni špatnej, ale Top asi ne je tam ještě dost práce , jsem detailista takže musím ještě máknout :-)
|
|
|
|
|
Napsal: CAMO80 Stav neni špatnej, ale Top asi ne je tam ještě dost práce , jsem detailista takže musím ještě máknout :-) ty predni pneu mas stejne jako ja a dedula uprimnou soustrast se shanenim 235 60 14 tady asi nenajdes ja ted mam nove ale to byla nahoda jako hrom ze se sehnaly zkus v nemecku a jeste takova asi blba otazka ale me trosicku zajima co si za tu karu dal Upraveno uživatelem neděle 22. listopadu 2015 21:29:41(UTC)
| Důvod úpravy: -
|
|
|
|
Kategorie: Kandidát rady starších Registrován: 14.05.2011(UTC) Zpráv: 1,564
Blahořečil: 6-krát Blahořečen: 24-krát v 21 příspěvcích
|
Seš nejakej zvědavej ne?Dvě starší 275 60 15 mám.
|
|
|
|
Kategorie: Kandidát smečky Registrován: 24.04.2014(UTC) Zpráv: 428 Bydliště: Pelhřimov
|
|
|
|
|
|
Napsal: holanuvstatek Seš nejakej zvědavej ne?Dvě starší 275 60 15 mám. jooo zajima me to protoze stalo ranec a jak se zminilo top stav to asi neni
|
|
|
|
|
Napsal: holanuvstatek Seš nejakej zvědavej ne?Dvě starší 275 60 15 mám. V jakém jsou stavu a jaká značka - cena ?
|
|
|
|
|
Napsal: Dědula Super Díky, na ty General Grabber jsem už taky koukal ale nevím jaká je kvalita a nemají v nabídce ty 235/60/14 chtěl bych celou sadu od jedné značky. Teď tam mam BFGoodrich ale tam je cena peprná :-)
|
|
|
|
|
Napsal: Robert jooo zajima me to protoze stalo ranec a jak se zminilo top stav to asi neni Slíbil jsem předchozímu majiteli, že cena zůstane mezi námi. Myslím že nebylo ani levné ani předražené :-) Vzhledem k tomu co jsem za poslední roky viděl a v jakých byli stavech. Je na tom za poslední léta hodně uděláno nicméně je to tak hotové z 80-85% a je potřeba to doladit :-)
|
|
|
|
|
Napsal: CAMO80 Super Díky, na ty General Grabber jsem už taky koukal ale nevím jaká je kvalita a nemají v nabídce ty 235/60/14 chtěl bych celou sadu od jedné značky. Teď tam mam BFGoodrich ale tam je cena peprná :-) No od jedný značky seženeš od Cooper Cobra, BFGoodrich, nebo ty Hercules HP4000. Předek je fakt blbej rozměr, ale pořád ještě sehnat jde Na těch Generálech tady kluci jezděj, tak ti poskytnou recenzi;)
|
|
|
|
Kategorie: Rada starších Registrován: 25.09.2012(UTC) Zpráv: 2,025 Bydliště: Hradec Kralove
|
|
Repase karb. Edel-čeká Paliv. čerpadlo-čeká Chevy Camaro 79 Berlinetta Nový přírůstek Jeep Grand Cherokee 4.7 - V8 |
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 29.10.2009(UTC) Zpráv: 1,285 Bydliště: Letohrad, Praha
Blahořečil: 18-krát Blahořečen: 12-krát v 12 příspěvcích
|
|
|
|
|
|
Kategorie: Kandidát rady starších Registrován: 14.05.2011(UTC) Zpráv: 1,564
Blahořečil: 6-krát Blahořečen: 24-krát v 21 příspěvcích
|
značku nevim mám je na půdě stav tak 70procent cenu nevím .
|
|
|
|
|
Napsal: holanuvstatek značku nevim mám je na půdě stav tak 70procent cenu nevím . Tak promysli cenu ...
|
|
|
|
Kategorie: Kandidát smečky Registrován: 16.04.2014(UTC) Zpráv: 425 Bydliště: Kladno
Blahořečil: 32-krát Blahořečen: 8-krát v 8 příspěvcích
|
Napsal: Jirka_z28 ...kromě 16" - 17" ;) jj u mě se 16" velká spokojenost
|
1 uživatel blahořečil NeoN za tento úžasný příspvěvek.
|
|
|
|
Napsal: NeoN jj u mě se 16" velká spokojenost Taky pěkný :-)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
V tomto fóru nemůžete iniciovat nová témata.
V tomto fóru nemůžete na témata odpovídat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy mazat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy editovat.
V tomto fóru nemůžete iniciovat průzkumy mínění.
V tomto fóru nemůžete hlasovat v průzkumech mínění.
Soubory cookie:
chevroletcamaro.cz - fórum používá soubory cookie. Pokračováním prohlížení těchto stránek vyjadřujete souhlas s jejich použitím.
Více informací
OK