Kategorie: Competition Allies Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 778 Bydliště: Střelice u Brna
Blahořečil: 1-krát Blahořečen: 3-krát v 3 příspěvcích
|
Nezadržitelně se nám blíží slavnostní okamžik zahájení sezóny a tímto zahajovacím okamžikem jsou Jizbice. Kdo se nemůže dočkat, tak si stejně musí počkat:-) pro členy usmotors a myslím, že i pro členy tohoto fóra bude připravena grill párty a opijum párty. Jste zváni!:-) |
HD's coming |
|
|
|
Kategorie: Vůdce smečky Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 8,306 Bydliště: Třebenice (LT)
Blahořečil: 86-krát Blahořečen: 166-krát v 144 příspěvcích
|
Vypadá to, že kolega nepojede A já nejspíš pojedu s výpomočníkem Jamahou, co nevidět se sem zaregistruje |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Competition Allies Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 778 Bydliště: Střelice u Brna
|
Škoda škoda, chtěl jsem se nechat povozit v Jurově Camaru:-) ale to je jedno, povozím se v oranžádě:-) s novým plyšákem uvnitř |
HD's coming |
|
|
|
Kategorie: Vůdce smečky Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 8,306 Bydliště: Třebenice (LT)
|
V tom mém to asi také odvaz nebude :) |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
xjohny napsal:V tom mém to asi také odvaz nebude :) tak to možná ne, ale i přesto se rád nechám povozit:-) |
HD's coming |
|
|
|
Kategorie: Anonymní
Blahořečen: 1-krát v 1 příspěvcích
|
Napsal: Cá Škoda škoda, chtěl jsem se nechat povozit v Jurově Camaru:-) ale to je jedno, povozím se v oranžádě:-) s novým plyšákem uvnitř No.... Trochu jsem se unáhlil.... Namontil jsem nové svody s tím že po doručení nového výfukového hárdvéru ušetřím čas, jen namontím zbytek a hurá do jizbic. A když jsem je přehodil, tak jsem se od donpedra dozvěděl že nové výfuky budou až někdy v polovině dubna. Tak že Camaro stojí v garáži a pod autem trčí 3" konce výfukových svodů. Teda né že by to bez těch výfuků znělo špatně. Ale na cestu bych si musel asi pořídit pár hasičáků a ochranu sluchu :-) Ještě jsem zkusil poupravit pajpy že je prostě redneckovsky napojím na svody a čau. Ale jsou moc dlouhé. Tak že bych to tak maximálně někde urazil o výmol Upraveno uživatelem úterý 3. března 2009 14:20:47(UTC)
| Důvod úpravy: -
|
|
|
|
|
Napsal: Jí No.... Trochu jsem se unáhlil.... Namontil jsem nové svody s tím že po doručení nového výfukového hárdvéru ušetřím čas, jen namontím zbytek a hurá do jizbic. A když jsem je přehodil, tak jsem se od donpedra dozvěděl že nové výfuky budou až někdy v polovině dubna. Tak že Camaro stojí v garáži a pod autem trčí 3" konce výfukových svodů. Teda né že by to bez těch výfuků znělo špatně. Ale na cestu bych si musel asi pořídit pár hasičáků a ochranu sluchu :-) Ještě jsem zkusil poupravit pajpy že je prostě redneckovsky napojím na svody a čau. Ale jsou moc dlouhé. Tak že bych to tak maximálně někde urazil o výmol škoda škoda:-) já, když jsem dělal nové výfuky tak sem chtěl sidepipy a přes to nejel vlak:-) a věděl jsem, že tam zavazí polorám a tak jsem koupil shorty headers a jsem spokojen...no a někdy třeba možná časem, bych chtěl pořešit redneck svody:-) tyhle: :-)))) http://i146.photobucket....y%20pipes/tommypipes.jpguž jsem psal panu američanovi, který je má na svém Camaru a vypadá to velice badass:-) a i ten zvuk je fešný:-) Upraveno uživatelem úterý 3. března 2009 15:37:50(UTC)
| Důvod úpravy: - |
HD's coming |
|
|
|
|
Škoda Juras, čeče, jsi se asi unáhlil s těma výfukama...
Jinak, já tam brnknu nejspíše zítra... Ale v chatkách by taky mohla být prča, jen škoda, těch sprch. |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
xjohny napsal:Škoda Juras, čeče, jsi se asi unáhlil s těma výfukama...
Jinak, já tam brnknu nejspíše zítra... Ale v chatkách by taky mohla být prča, jen škoda, těch sprch. ale zase, může tam dát ty vejfuky nazpět:-) a může jet se shorty svodama a se sidepipama:-) v chatkách peudeu určo taky bude, ale ty sprchy...jestli mě někdo pozvrací, tak se budu chtít vysprchovat:-) |
HD's coming |
|
|
|
|
Napsal: Cá ale zase, může tam dát ty vejfuky nazpět:-) a může jet se shorty svodama a se sidepipama:-) v chatkách peudeu určo taky bude, ale ty sprchy...jestli mě někdo pozvrací, tak se budu chtít vysprchovat:-)
Čéče, nesmíš se lepit na ožraly.. |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
Napsal: Cá škoda škoda:-) já, když jsem dělal nové výfuky tak sem chtěl sidepipy a přes to nejel vlak:-) a věděl jsem, že tam zavazí polorám a tak jsem koupil shorty headers a jsem spokojen...no a někdy třeba možná časem, bych chtěl pořešit redneck svody:-) tyhle: :-)))) http://i146.photobucket....y%20pipes/tommypipes.jpguž jsem psal panu američanovi, který je má na svém Camaru a vypadá to velice badass:-) a i ten zvuk je fešný:-) Hele já bych možná o někom věděl kdo by to dokázal udělat za rozumnou cenu. Ale je tady z mostu. Bere zmetky od bosalu a na svoje auta si vyrábí svody sám. A vypadá to fakt jako z fabriky. A tyhle sidepipes headders vyrábí hooker. Ale na summitu je nemají. Viděl jsem je na E-bay.
|
|
|
|
|
Napsal: Jí
Hele já bych možná o někom věděl kdo by to dokázal udělat za rozumnou cenu. Ale je tady z mostu. Bere zmetky od bosalu a na svoje auta si vyrábí svody sám. A vypadá to fakt jako z fabriky. A tyhle sidepipes headders vyrábí hooker. Ale na summitu je nemají. Viděl jsem je na E-bay.
no uvidím...já sem tady také v Brně slyšel o borcovi, který dělá vejfuky...ale uvidíme |
HD's coming |
|
|
|
|
Mohli bychom udělat sčot kdo vše přijede Camarem:-D takže to máme xjohny a Cámo a to pouze za předpokladu pěkného počasí:-) kdo se ještě přidá? |
HD's coming |
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 18.03.2009(UTC) Zpráv: 647 Bydliště: Prazak,fujtajxl:)
Blahořečil: 3-krát Blahořečen: 2-krát v 2 příspěvcích
|
Napsal: Cá Mohli bychom udělat sčot kdo vše přijede Camarem:-D takže to máme xjohny a Cámo a to pouze za předpokladu pěkného počasí:-) kdo se ještě přidá? Nováček zdraví:) Sice tam budu rudej studem s tou mojí "plečkou", když tak koukám na vaše Camárka, ale přisčotněte si jednu Berlinettu ze 79. Pokud tedy bude nějak normálně.
|
|
|
|
|
Okolojedouci napsal:Nováček zdraví:)
Sice tam budu rudej studem s tou mojí "plečkou", když tak koukám na vaše Camárka, ale přisčotněte si jednu Berlinettu ze 79. Pokud tedy bude nějak normálně.
Všichni jsme začínali. Tak vítej.
|
|
|
|
|
Buď zdráv!! :) Rudej studem budu leda tak já, protože mám nejvíc redneck vzezření na tomhle fóru, zatim. Ale jak píšu ve své rubrice, zatím to s mým dojezdem vypadá bledě :( Snad se mi to zapalování podaří opravit.. |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
xjohny napsal:Buď zdráv!! :) Rudej studem budu leda tak já, protože mám nejvíc redneck vzezření na tomhle fóru, zatim. Ale jak píšu ve své rubrice, zatím to s mým dojezdem vypadá bledě :( Snad se mi to zapalování podaří opravit.. simtí, nebuď pesimista:-) |
HD's coming |
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 18.03.2009(UTC) Zpráv: 647 Bydliště: Prazak,fujtajxl:)
Blahořečil: 3-krát Blahořečen: 2-krát v 2 příspěvcích
|
tak, tak, kdyžtak přivařim kouli a dojedu pro tebe s vozejkem:)
|
|
|
|
|
Okolojedouci napsal:tak, tak, kdyžtak přivařim kouli a dojedu pro tebe s vozejkem:) :-D ale fuj |
HD's coming |
|
|
|
Kategorie: Na dobré cestě Registrován: 01.03.2009(UTC) Zpráv: 86 Bydliště: Brno
|
Okolojedouci napsal:
Nováček zdraví:)
Sice tam budu rudej studem s tou mojí "plečkou", když tak koukám na vaše Camárka, ale přisčotněte si jednu Berlinettu ze 79. Pokud tedy bude nějak normálně.
tak kolem té tvojí "plečky" jsem leto s v luštěnicích (vlastně loni, že?) lítal jak hadr na holi a fotil o stošest, páč se mě hrozně líbil ten origo nezbastlenej stav a barevná kombinace tm. červený interier + stříbrná. Podle mých kritérií jedno z nejhezčích camar, co jsem za poslední dobu viděl.
|
|
|
|
|
Tak lidi, jede někdo odsud zítra z Prahy? Nebo aspoň směr z Prahy po D1? Okolojedoucí: Hele jakožto skorobrňák bys mohl jet s Cámem (taky jede v pátek) Upraveno uživatelem čtvrtek 2. dubna 2009 13:19:10(UTC)
| Důvod úpravy: - |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
Okolojedouci je skoro Brňák? Tam má napasné Pražák, fujtajxl, takže nevím, jak si to mám vysvětlit:-) |
HD's coming |
|
|
|
Kategorie: Competition Allies Registrován: 20.03.2009(UTC) Zpráv: 1,333 Bydliště: Šternberk
|
Napsal: Cá Okolojedouci je skoro Brňák? Tam má napasné Pražák, fujtajxl, takže nevím, jak si to mám vysvětlit:-) Hele raději bych byl brňák, než pražák:-))))tož buď rád, že tě považují za brňáka.-)
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 01.03.2009(UTC) Zpráv: 1,480 Bydliště: Černilov, Hradec Králové
Blahořečil: 1-krát Blahořečen: 5-krát v 4 příspěvcích
|
nemate nekdo program k Jizbicim? xjohny: ty uz tam jedes zitra??
|
|
|
|
|
hd1903 napsal: Hele raději bych byl brňák, než pražák:-))))tož buď rád, že tě považují za brňáka.-)
však já jsem raději skoro Brňák, tedy já jsem Střeličák:-) |
HD's coming |
|
|
|
V tomto fóru nemůžete iniciovat nová témata.
V tomto fóru nemůžete na témata odpovídat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy mazat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy editovat.
V tomto fóru nemůžete iniciovat průzkumy mínění.
V tomto fóru nemůžete hlasovat v průzkumech mínění.
Soubory cookie:
chevroletcamaro.cz - fórum používá soubory cookie. Pokračováním prohlížení těchto stránek vyjadřujete souhlas s jejich použitím.
Více informací
OK